reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka

czarnulka -my tzn trójka może tak na dzień dzisiejszy 95% będziemy na urodzinkach Wikusi :-):-)

justyna - masz u mnie minus:-:)cool2:

ewcik - ja to jak jestem w h&m to zawsze cos kupie smykowi, normalnie mój portwel cierpi ze h&m jest w Rybniku bo jakos zawsze mnie korci żeby tam wejść, ale sobie oststnio tez zakupi.łam spodnie:tak:

kaśka - to przespana jesteś:-D

u nas niebo zachmurzone wiec siedzimy w domku, ale nawet dobrze bo mam duzo pracy na kompie, po obiadku moje chłopkai beda sie bawic a ja niestety pracować.
A pojutrze pobudka o 5 rano i praca:baffled:

miłej niedzieli papa

reklama
Witam
My juz po obiadku, obżarstwo. mały spi a ja buszuje po necie.
Kupilismy karczek fajnie doprawiony na grilla i steki ale pogody nie ma wiec trzeba było wsadzić go do piekarnika,dobre ale z rusztu pycha.
Tak jak mały wstanie ubieramy się i jazda do H&M nie lubie brac tam małego bo ciagle uceika i wszystkiego musi dotknac ale nie zostawie go mamie niech sobie odpocznie po całym tygodniu.

Jak wroce to sie pochwale jak cos kupie.

Dziewczyny a gdzie Mokate wyjechała , wiem ze na urlopik ale gdzie??????

Kubusiowa wszystko co dobre powoli sie kończy:cool2::cool2::cool2:Dasz rade, Kubus coraz to starszy, babcie na miejscu wiec jakoś bedzie.
Aha i pamietaj zeby od czasu do czasu cos tutaj u nas napisac.

Justyna - a ty gdzie na urlop sie wybierasz???? Biedna ostatanio taka zapracowana wiec cos ci sie nalezy...

MOnysia ja tez stawiam na ta niebieska

Czarnulka no to chrzestny sie postawił tym bardziej ze za niedługo czekaja go urodzinki. U nas na Dzien DZiecka tylko babcie pamietały :-) A Emilcia to cała mamunia :-)

Kaska a Piotrus pije jesczez mleczko w nocy...wiesz ja na arzie tfu tfu nie moge narzekac mały spi po 12 godzin a w tym jedna lub dwie pobudki na herbatke .
Ja na początku miałam noce koszmarne. A z tym sapniem z rodzicami cos jest, nie kiedy jak usne razem z nim i nie dam go do łóżeczka to spi po13godzinek.

Ewcik: Piotrek raczej nie pije mleka w nocy. ale jak się przebudza to daję mu lurowatą herbatkę. a jak jest dalej ryk to idą w ruch 2-3 miarki bebilonu.

Evcik na urodzinki chrzesny kupuje Wiki kuchnie z całym sprzętem ;-) Ja tam nie wymagam duzych prezentów,byle by dziecko go znało i częściej widziało - ale jak sama widzisz prubuje nadrobić to duzymi prezentami. I tak Wiki nawet nie chce podejść do niego hehe a ja Mam to w dupie ;-) wazne że chrzesną ma suuuuper! Siostra mojego m ;-) Ona przyjdzie i z nią dosłownie Szaleje na całego hehehe.Od chrzesnej Wiki dostała taczke z łopatą i kilka słodkości i tak amo sie cieszyła jak tym drugim prezentem ;-) I ją Wiki uwielbia. Ale dzięki chrzesnemu ja nie muszę kupywać lepszych zabawek ;-) p.s zapowiadał się inny,ale czas i pieniądze ludzi baaardzo zmieniają :-( Ale ci sie rozpisałam ;-) Boli mnie to,a nie mam komu sie wyżalić :-( A ty sie napatoczyłaś ;-)

Kasiu życzę ci kochana byś wreszcie przesypiała całe nocki ;-)

kubusiowa to licze na te jeszcze 5% hihihi ;-) Czas sie poznać ;-)

Witam a ja siedzę i dalej nad meblami myślę.
Nowa wersja mazurskich. Najgorsze jest to że za każdym razem gdy chcemy jechać do Katowic na Rozdzieńskiego to mysza jest chora. Kaszle pół nocy a ja z nią.
Jutro do lekarza a nie do przedszkola, na weekend wyjeżdżamy.
Już niedługo wakacje to remoncik się zacznie na całego.
Aż się boję dzisiejszej nocy a jutro do pracy.

5edfda5f90ea7321med.jpg

MArta: fajny ten pomarańcz, rozwesela bardzo.

a ja się biorę za porządki w ciuchach Tytusa. odłoże zimowe, bo wypiorę je jak sięzrobi ciepło. przebiorę te małe. no i muszę w końcu poprać resztę ciuszków letnich.
nie mam weny.
dziś znowu spałam po południu. nie podoba mi sieto. coś mi organizm zaczyna szwankować.
od jutra kierat pracowy.

Piotrek mędliwy dziś, zaparkował pyskiem na podłodze. na szczęście politurki nie zdarł.

Czarnulka: tylko kiedy te szczęśłiwe noce nadejdą????????

czesc dziewczynki:-)
tu kwietniowka 2007 , mam dwumiesiecznego synka Daniela i jestem od tego czasu najszczesliwsza na swiecie:tak:
pochodze ze slaska a dokladniej z Pszczyny , co prawda aktualnie na obczyznie ale mam nadzieje ze nie dlugo:)
na naszym kwietniowym forum troche ostatnio pustawo , bo wszystkie swiezoupieczone mamuski -jak same wiecie sa na poczatku strasznie zalatane:-)wiec sobie pomyslalam ze wskocze na jakies inne forum i ...oto jestem:-)
pozdrawiam serdecznie ,

Witamy nową mamusie u nas nocka fatalna, mysz smarkła kaszlała i już. Mnie też grypsko dopad lecę po tabletki żeby jakoś dotrwac do końca pracy.

Zapraszam na kawusię i złoto moje

reklama
hejka :-)

SREBRO moje hehehe

Witaj majkam ;-) pisz u nas więcej bo nasze foremki tez sie gdzies zapodziały hihihi ;-)

Kaśka napewno nadejdą cud nocki ;-)

Do góry