reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no to ZŁOTO!!!!!!!!!!!

ja miałam dziś pokręconą noc- od 3 Piotrek spał u mnie na ramieniu. jak chciałam go przelożźyć na poduszkę to ryk wielki. wstałam z ręką zdrętwiała prawie do łokcia. no i oczywiście niewyspana.

wczoraj wyszorowałam krzesełko do karmienia dla Titka, jeszcze tylko trza zrobić z obiciem.

reklama
witam:-)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich DZIECIACZKÓW aby Wasze dzieciństwo przebiegało w radości, szczeęściu i zdrówku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cioteczka Kasia i wujcio Jarek

KOCHAMY NASZEGO KUBUSIA!!!!!!!!!!

kaska - a co kupiliście krzesełko??, czegos sie nie odezwała na gg???

Hej Babeczki!
Ja tylko na chwilke bo nei ma za bardzo na nic czasu ostatnio :-(Nie wiem czasami co sie dzieje wokol mnie a co dopiero na BB. Choc tak jak Kubusiowa staram sie Was podczytywac, ale nie zawsze mi sie udaje :-( Dzisiaj mam najgorszy examin na tym roku-metodologia, brr....:no:Wiec bardzo prosze o kciuki od 17:30 do 19:30. Bite dwie godziny horroru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A najgorsze jest to ze jak nie da sie sciagac to leze bo nic nie umiem, zreszta jak wszyscy ktorzy to dzisiaj pisza bo tego poprostu nei da sie ogarnac, a jeszcze kobita z ktora mamy ten examin do normalnych nie nalezy :wściekła/y:Czuje cos ze czeka mnie poprawka we wrzesniu :-:)-:)-(buuu....:-(

Zycze Wam Kobitki milego piatku i duzo usmiechu na twarzy :tak:

A wszystkim Dzieciaczkom zycze wszystkiego co w zyciu najpiekniejsze, duzo milosci i radosci oraz usmiechu na twarzy kazdego dnia :-)

hej

wszystkim szkrabom wszystkiego naj,naj,naj życzy cioteczka czarnulka z rodzinką ;-)

Kasiu chumorek juz lepszy?

JEszcze wpadłam wam sie pochwalić jakie kupiłam sobie buciki na ślub mojego m siotry
icon_smile.gif

39360dcffbf7f548med.jpg

Witam !!!

Upały się skończyly jak narazie ale bez przesady, mogłaby być ładniejsza pogoda :tak: bo marzne:zawstydzona/y:

Siostre wypuścili ze szpitala bo dostali "rozkazy" z NFZ żeby zwalniać jak najwięcej ludzi. Wyniki będzie miała z holtera dopiero we wtorek lub w środę a z morfologii wynika że ma mało pierwiastków: magnezu, potasu itd. Musi jeść posiłki 6 razy dziennie, nie wysilać się, nie robić gwałto wnych ruchów i wogóle zachowywać się jak stara babcia. Do niczego w sumie nie doszli, nie leczyli i wypuścili ją w takim stanie do domu. Co za lekarze :wściekła/y: nie wiem czy Wam mówiłam ale jak pogotowie do niej przyjechało z Orzepowic to wyało skierowanie do szpitala a sami jej nie zawieźli, czujecie to? Szkoda gadać :no:

luczynko ja też będe trzymała kciukaski

Wszystkim Waszym Pociechom Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Ich Święta !!!!Od Cioteczki Moniki
:-):-):-)

A wogóle to mam jeszcze pytanko. Czy wiecie może gdzie przyjmuje ginekolog taki typowo dziecięcy ???
Bo moja siora jeszcze musi się u takiego przebadać.
Może znajde coś w necie, bo oni nie dostali żadnych namiarów

reklama
Do góry