reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no to ZŁOTO!!!!!!!!!!!

ja miałam dziś pokręconą noc- od 3 Piotrek spał u mnie na ramieniu. jak chciałam go przelożźyć na poduszkę to ryk wielki. wstałam z ręką zdrętwiała prawie do łokcia. no i oczywiście niewyspana.

wczoraj wyszorowałam krzesełko do karmienia dla Titka, jeszcze tylko trza zrobić z obiciem.

reklama
witam:-)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich DZIECIACZKÓW aby Wasze dzieciństwo przebiegało w radości, szczeęściu i zdrówku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cioteczka Kasia i wujcio Jarek

KOCHAMY NASZEGO KUBUSIA!!!!!!!!!!

kaska - a co kupiliście krzesełko??, czegos sie nie odezwała na gg???

Hej Babeczki!
Ja tylko na chwilke bo nei ma za bardzo na nic czasu ostatnio :-(Nie wiem czasami co sie dzieje wokol mnie a co dopiero na BB. Choc tak jak Kubusiowa staram sie Was podczytywac, ale nie zawsze mi sie udaje :-( Dzisiaj mam najgorszy examin na tym roku-metodologia, brr....:no:Wiec bardzo prosze o kciuki od 17:30 do 19:30. Bite dwie godziny horroru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A najgorsze jest to ze jak nie da sie sciagac to leze bo nic nie umiem, zreszta jak wszyscy ktorzy to dzisiaj pisza bo tego poprostu nei da sie ogarnac, a jeszcze kobita z ktora mamy ten examin do normalnych nie nalezy :wściekła/y:Czuje cos ze czeka mnie poprawka we wrzesniu :-:)-:)-(buuu....:-(

Zycze Wam Kobitki milego piatku i duzo usmiechu na twarzy :tak:

A wszystkim Dzieciaczkom zycze wszystkiego co w zyciu najpiekniejsze, duzo milosci i radosci oraz usmiechu na twarzy kazdego dnia :-)

hej

wszystkim szkrabom wszystkiego naj,naj,naj życzy cioteczka czarnulka z rodzinką ;-)

Kasiu chumorek juz lepszy?

JEszcze wpadłam wam sie pochwalić jakie kupiłam sobie buciki na ślub mojego m siotry
icon_smile.gif

39360dcffbf7f548med.jpg

Witam !!!

Upały się skończyly jak narazie ale bez przesady, mogłaby być ładniejsza pogoda :tak: bo marzne:zawstydzona/y:

Siostre wypuścili ze szpitala bo dostali "rozkazy" z NFZ żeby zwalniać jak najwięcej ludzi. Wyniki będzie miała z holtera dopiero we wtorek lub w środę a z morfologii wynika że ma mało pierwiastków: magnezu, potasu itd. Musi jeść posiłki 6 razy dziennie, nie wysilać się, nie robić gwałto wnych ruchów i wogóle zachowywać się jak stara babcia. Do niczego w sumie nie doszli, nie leczyli i wypuścili ją w takim stanie do domu. Co za lekarze :wściekła/y: nie wiem czy Wam mówiłam ale jak pogotowie do niej przyjechało z Orzepowic to wyało skierowanie do szpitala a sami jej nie zawieźli, czujecie to? Szkoda gadać :no:

luczynko ja też będe trzymała kciukaski

Wszystkim Waszym Pociechom Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Ich Święta !!!!Od Cioteczki Moniki
:-):-):-)

A wogóle to mam jeszcze pytanko. Czy wiecie może gdzie przyjmuje ginekolog taki typowo dziecięcy ???
Bo moja siora jeszcze musi się u takiego przebadać.
Może znajde coś w necie, bo oni nie dostali żadnych namiarów

reklama
Do góry