reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Witam wszystkich serdecznie.
Na początku oczywiście składamy wszystkim dzieciaczkom najlepsze zyczenia z Okazji Dnia Dziecka!!! Niech każdy dzień będzie coraz piękniejszy, pełen radości i uśmiechu.
A teraz szybciutko co u Nas - ja od 11 czerwca zaczynam pracę w Terenowym Punkcie Pomocy Społecznej na Dębie:-) i jestem tak bardzo szczęśliwa.....
Oskarek zdrowy, usmeichnięty i codzień nas czymś zaskakuje. Ostatnio jak Rafał powtarzał w kółko "Bejbe" to i Młody zaczął mówić "Bebe". Uśmialismy się z neigo strasznie. A tak to w sumie nic nowego, mamy już kompa w domu, ale jeszcze bez monitora, bo siostrzeniec R. kupił sobie nowy komputer a na monitor już go nie było stać, więc zostawilismy mu ten stary, a my mamy podłaczony do ...... telewizora ;-). Jak zacznę na dobre pracę to pomyślimy w końcu o internecie.
Luczynka mocno tzrymam kciuki, na pewno będzie ok !
Monysia nie za bardzo jestem w temacie, ale tak to jest w Polsce, ze żeby chorować to trzeba mieć zdrowie i nerwy do lekarzy.... A to, ze ją wypuścili dod omu też po części związane jest ze strajkiem... Szkoda gadać, mam nadzieję, ze wsyztsko będzie w porządku z Twoją siostrą. Życz jej zdrówka.
Czarnulka - zagłsoowałam na Twoje księżniczki. A buty rewelacja !
A na koniec kilka fotek
Na początku oczywiście składamy wszystkim dzieciaczkom najlepsze zyczenia z Okazji Dnia Dziecka!!! Niech każdy dzień będzie coraz piękniejszy, pełen radości i uśmiechu.
A teraz szybciutko co u Nas - ja od 11 czerwca zaczynam pracę w Terenowym Punkcie Pomocy Społecznej na Dębie:-) i jestem tak bardzo szczęśliwa.....
Oskarek zdrowy, usmeichnięty i codzień nas czymś zaskakuje. Ostatnio jak Rafał powtarzał w kółko "Bejbe" to i Młody zaczął mówić "Bebe". Uśmialismy się z neigo strasznie. A tak to w sumie nic nowego, mamy już kompa w domu, ale jeszcze bez monitora, bo siostrzeniec R. kupił sobie nowy komputer a na monitor już go nie było stać, więc zostawilismy mu ten stary, a my mamy podłaczony do ...... telewizora ;-). Jak zacznę na dobre pracę to pomyślimy w końcu o internecie.
Luczynka mocno tzrymam kciuki, na pewno będzie ok !
Monysia nie za bardzo jestem w temacie, ale tak to jest w Polsce, ze żeby chorować to trzeba mieć zdrowie i nerwy do lekarzy.... A to, ze ją wypuścili dod omu też po części związane jest ze strajkiem... Szkoda gadać, mam nadzieję, ze wsyztsko będzie w porządku z Twoją siostrą. Życz jej zdrówka.
Czarnulka - zagłsoowałam na Twoje księżniczki. A buty rewelacja !
A na koniec kilka fotek
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Ale jestem zła :-( pisała kuźwa dzisiaj posta o urodzinkach i mi go wcieło :-( ach..... szkoda moich nerwów,napisze raz jeszcze ;-)
Urodzinki u Wikusi ;-) odbędą się dnia 10.06.07r. w Niedziele W Sosnowcu - Kazimierz Górniczy
przy ul.Wagowej 38 pod blokiem o godz. 15.00 :-) dalej mój m poprowadzi niedaleko na działeczke hehe ;-)
Jeżeli nie będzie pogody,będziemy w mieszkanku u moich teściów ;-)
moj nr tel - 602-253-467
Proszę raz jeszcze o potwierdzenie przybycia ile osób będzie ;-)
No i jak????
wiem że będą na 100% :
Karolina i LEnka
Justyna,Liwia i mąż
Iza i Karolcia
a reszta?????????????????????????????????????????????????
hej kochane :-)
Dawno mnie nie było
Jeszcze się załapie z zyczeniami Z OKAZJI DZIESIEJSZEGO śWIETA WSZYSTKIM DZIECIACZKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
karolinna Wszystkiego dobrego Lenko z okazji ukończenia 18-miesiąca życia
czarnulka śliczne buciki ;-) my jak wiesz nie będziemy na urodzinkach:-(
Dawno mnie nie było
Jeszcze się załapie z zyczeniami Z OKAZJI DZIESIEJSZEGO śWIETA WSZYSTKIM DZIECIACZKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
karolinna Wszystkiego dobrego Lenko z okazji ukończenia 18-miesiąca życia
czarnulka śliczne buciki ;-) my jak wiesz nie będziemy na urodzinkach:-(
monysia jednak idziecie na wesele ? a sukienki wkleiłaś bo nie widać? Zdrówka dla siostry
Dziś dzień pełen wrażeń ,za dużo poprostu .Oliwia dostała komputer edukacyjny ,pod wrażeniem była ,Torba z lalą i akcesoria ,parasol kotek i dwa zestawy lalek tzw barbi i dwa komplety na lato z cekinami i słodycze Nie jak na takie dziecko to zdecydowanie za duzo Komputer fajny poznaje słowa ,litery , liczby i godzine a jak będzie starsza to jest jeszcze wersja po angielsku .Pod warunkiem ,że go nie zdemoluje
Dziś dzień pełen wrażeń ,za dużo poprostu .Oliwia dostała komputer edukacyjny ,pod wrażeniem była ,Torba z lalą i akcesoria ,parasol kotek i dwa zestawy lalek tzw barbi i dwa komplety na lato z cekinami i słodycze Nie jak na takie dziecko to zdecydowanie za duzo Komputer fajny poznaje słowa ,litery , liczby i godzine a jak będzie starsza to jest jeszcze wersja po angielsku .Pod warunkiem ,że go nie zdemoluje
trochę Tytusa - żeby nie było, że wątek pada.
matka jedzenie mi wydziela
sezon majtkowy rozpoczęty
w tubisie lipię
matka streszczaj się
a do tego służy mi stoliczek - jest edukacyjny prawda???
a go tego służy mi nocnik
BABCIA MARYSIA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 84KB).
spacerek
z ukochaną BABAB!!
matka jedzenie mi wydziela
sezon majtkowy rozpoczęty
w tubisie lipię
matka streszczaj się
a do tego służy mi stoliczek - jest edukacyjny prawda???
a go tego służy mi nocnik
BABCIA MARYSIA!!!!!!!!!!!!!!!!
spacerek
z ukochaną BABAB!!
reklama
Podziel się: