reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.DLA NASZYCH DZIECIAKÓW WSZYSTKIEGO TEGO CO NAJLEPSZE:-):-):-):-).
.
urodzinymisiowduuuzzoobh5.gif
.

.A DLA MOJEJ LENKI DODATKOWO STO LAT! Z OKAZJI SKOŃCZENIA PÓŁTORA ROKU!!!:-):-):-):-):-).
.
puchatekkwiatekxi2.gif
.

reklama
WSZYSTKIM DZIECIACZKOM DUŻO UŚMIECHU NA TWARZY I SAMYCH RADOSNYCH DNI ORAZ DUŻOOOOOOOOOO PREZENTÓW
ZYCZY CIOCIA BASIA I WUJEK ADAM

KOCHAMY NASZEGO KAMILKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-);-):tak::-D

LUCZYNKO - TRZYMAM KCIUKASY ;-);-);-)

Witam wszystkich serdecznie.
Na początku oczywiście składamy wszystkim dzieciaczkom najlepsze zyczenia z Okazji Dnia Dziecka!!! Niech każdy dzień będzie coraz piękniejszy, pełen radości i uśmiechu.
A teraz szybciutko co u Nas - ja od 11 czerwca zaczynam pracę w Terenowym Punkcie Pomocy Społecznej na Dębie:-) i jestem tak bardzo szczęśliwa.....
Oskarek zdrowy, usmeichnięty i codzień nas czymś zaskakuje. Ostatnio jak Rafał powtarzał w kółko "Bejbe" to i Młody zaczął mówić "Bebe". Uśmialismy się z neigo strasznie. A tak to w sumie nic nowego, mamy już kompa w domu, ale jeszcze bez monitora, bo siostrzeniec R. kupił sobie nowy komputer a na monitor już go nie było stać, więc zostawilismy mu ten stary, a my mamy podłaczony do ...... telewizora ;-). Jak zacznę na dobre pracę to pomyślimy w końcu o internecie.
Luczynka mocno tzrymam kciuki, na pewno będzie ok !
Monysia nie za bardzo jestem w temacie, ale tak to jest w Polsce, ze żeby chorować to trzeba mieć zdrowie i nerwy do lekarzy.... A to, ze ją wypuścili dod omu też po części związane jest ze strajkiem... Szkoda gadać, mam nadzieję, ze wsyztsko będzie w porządku z Twoją siostrą. Życz jej zdrówka.
Czarnulka - zagłsoowałam na Twoje księżniczki. A buty rewelacja !
A na koniec kilka fotek

Moje ostatnie zakupy. Oprócz tej niebieskiej sukienki, jest zeszłoroczna ale jeszcze się wciskam :-D
Myślicie że w którejś mogłabym iść na wesele ???
Doradźcie, wesele 2 dniowe
I mój brzusio :-)

Ale jestem zła :-( pisała kuźwa dzisiaj posta o urodzinkach i mi go wcieło :-( ach..... szkoda moich nerwów,napisze raz jeszcze ;-)

Urodzinki u Wikusi ;-) odbędą się dnia 10.06.07r. w Niedziele W Sosnowcu - Kazimierz Górniczy

przy ul.Wagowej 38 pod blokiem o godz. 15.00 :-) dalej mój m poprowadzi niedaleko na działeczke hehe ;-)

Jeżeli nie będzie pogody,będziemy w mieszkanku u moich teściów ;-)

moj nr tel - 602-253-467

Proszę raz jeszcze o potwierdzenie przybycia ile osób będzie ;-)

No i jak????

wiem że będą na 100% :

Karolina i LEnka

Justyna,Liwia i mąż

Iza i Karolcia

a reszta?????????????????????????????????????????????????

Czarnulka: ja muszępomyśleć jak to zrobić, bo K ma popołudie, a nie mam weny prsić się o pomoć w znoszeniu i wnoszeniu wózka do i z autobusu.

hej kochane :-)
Dawno mnie nie było :tak:
Jeszcze się załapie z zyczeniami Z OKAZJI DZIESIEJSZEGO śWIETA WSZYSTKIM DZIECIACZKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-D
karolinna Wszystkiego dobrego Lenko z okazji ukończenia 18-miesiąca życia
czarnulka śliczne buciki ;-) my jak wiesz nie będziemy na urodzinkach:-(

monysia jednak idziecie na wesele ? a sukienki wkleiłaś bo nie widać? Zdrówka dla siostry:tak:

Dziś dzień pełen wrażeń ,za dużo poprostu .Oliwia dostała komputer edukacyjny ,pod wrażeniem była ,Torba z lalą i akcesoria ,parasol kotek i dwa zestawy lalek tzw barbi i dwa komplety na lato z cekinami i słodycze :-D Nie jak na takie dziecko to zdecydowanie za duzo :no: Komputer fajny poznaje słowa ,litery , liczby i godzine a jak będzie starsza to jest jeszcze wersja po angielsku .Pod warunkiem ,że go nie zdemoluje:-D:-D

trochę Tytusa - żeby nie było, że wątek pada.

matka jedzenie mi wydziela :happy:
1008190sd1.jpg

sezon majtkowy rozpoczęty:cool2:
1008191we1.jpg

w tubisie lipię:baffled:
1008195is4.jpg

matka streszczaj się :nerd:
1008220hk3.jpg

a do tego służy mi stoliczek - jest edukacyjny prawda???:cool2::dry:
1008224in6.jpg

1008225ox2.jpg

a go tego służy mi nocnik :laugh2:
1008232pl8.jpg

BABCIA MARYSIA!!!!!!!!!!!:-D!!!!! :-D
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 84KB).
1008239dm3.jpg

spacerek
1008244hv7.jpg

z ukochaną BABAB!!
1008249ue3.jpg

reklama
Do góry