reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.DLA NASZYCH DZIECIAKÓW WSZYSTKIEGO TEGO CO NAJLEPSZE:-):-):-):-).
.
urodzinymisiowduuuzzoobh5.gif
.

.A DLA MOJEJ LENKI DODATKOWO STO LAT! Z OKAZJI SKOŃCZENIA PÓŁTORA ROKU!!!:-):-):-):-):-).
.
puchatekkwiatekxi2.gif
.

reklama
WSZYSTKIM DZIECIACZKOM DUŻO UŚMIECHU NA TWARZY I SAMYCH RADOSNYCH DNI ORAZ DUŻOOOOOOOOOO PREZENTÓW
ZYCZY CIOCIA BASIA I WUJEK ADAM

KOCHAMY NASZEGO KAMILKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-);-):tak::-D

LUCZYNKO - TRZYMAM KCIUKASY ;-);-);-)

Witam wszystkich serdecznie.
Na początku oczywiście składamy wszystkim dzieciaczkom najlepsze zyczenia z Okazji Dnia Dziecka!!! Niech każdy dzień będzie coraz piękniejszy, pełen radości i uśmiechu.
A teraz szybciutko co u Nas - ja od 11 czerwca zaczynam pracę w Terenowym Punkcie Pomocy Społecznej na Dębie:-) i jestem tak bardzo szczęśliwa.....
Oskarek zdrowy, usmeichnięty i codzień nas czymś zaskakuje. Ostatnio jak Rafał powtarzał w kółko "Bejbe" to i Młody zaczął mówić "Bebe". Uśmialismy się z neigo strasznie. A tak to w sumie nic nowego, mamy już kompa w domu, ale jeszcze bez monitora, bo siostrzeniec R. kupił sobie nowy komputer a na monitor już go nie było stać, więc zostawilismy mu ten stary, a my mamy podłaczony do ...... telewizora ;-). Jak zacznę na dobre pracę to pomyślimy w końcu o internecie.
Luczynka mocno tzrymam kciuki, na pewno będzie ok !
Monysia nie za bardzo jestem w temacie, ale tak to jest w Polsce, ze żeby chorować to trzeba mieć zdrowie i nerwy do lekarzy.... A to, ze ją wypuścili dod omu też po części związane jest ze strajkiem... Szkoda gadać, mam nadzieję, ze wsyztsko będzie w porządku z Twoją siostrą. Życz jej zdrówka.
Czarnulka - zagłsoowałam na Twoje księżniczki. A buty rewelacja !
A na koniec kilka fotek

Moje ostatnie zakupy. Oprócz tej niebieskiej sukienki, jest zeszłoroczna ale jeszcze się wciskam :-D
Myślicie że w którejś mogłabym iść na wesele ???
Doradźcie, wesele 2 dniowe
I mój brzusio :-)

Ale jestem zła :-( pisała kuźwa dzisiaj posta o urodzinkach i mi go wcieło :-( ach..... szkoda moich nerwów,napisze raz jeszcze ;-)

Urodzinki u Wikusi ;-) odbędą się dnia 10.06.07r. w Niedziele W Sosnowcu - Kazimierz Górniczy

przy ul.Wagowej 38 pod blokiem o godz. 15.00 :-) dalej mój m poprowadzi niedaleko na działeczke hehe ;-)

Jeżeli nie będzie pogody,będziemy w mieszkanku u moich teściów ;-)

moj nr tel - 602-253-467

Proszę raz jeszcze o potwierdzenie przybycia ile osób będzie ;-)

No i jak????

wiem że będą na 100% :

Karolina i LEnka

Justyna,Liwia i mąż

Iza i Karolcia

a reszta?????????????????????????????????????????????????

Czarnulka: ja muszępomyśleć jak to zrobić, bo K ma popołudie, a nie mam weny prsić się o pomoć w znoszeniu i wnoszeniu wózka do i z autobusu.

hej kochane :-)
Dawno mnie nie było :tak:
Jeszcze się załapie z zyczeniami Z OKAZJI DZIESIEJSZEGO śWIETA WSZYSTKIM DZIECIACZKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-D
karolinna Wszystkiego dobrego Lenko z okazji ukończenia 18-miesiąca życia
czarnulka śliczne buciki ;-) my jak wiesz nie będziemy na urodzinkach:-(

monysia jednak idziecie na wesele ? a sukienki wkleiłaś bo nie widać? Zdrówka dla siostry:tak:

Dziś dzień pełen wrażeń ,za dużo poprostu .Oliwia dostała komputer edukacyjny ,pod wrażeniem była ,Torba z lalą i akcesoria ,parasol kotek i dwa zestawy lalek tzw barbi i dwa komplety na lato z cekinami i słodycze :-D Nie jak na takie dziecko to zdecydowanie za duzo :no: Komputer fajny poznaje słowa ,litery , liczby i godzine a jak będzie starsza to jest jeszcze wersja po angielsku .Pod warunkiem ,że go nie zdemoluje:-D:-D

trochę Tytusa - żeby nie było, że wątek pada.

matka jedzenie mi wydziela :happy:
1008190sd1.jpg

sezon majtkowy rozpoczęty:cool2:
1008191we1.jpg

w tubisie lipię:baffled:
1008195is4.jpg

matka streszczaj się :nerd:
1008220hk3.jpg

a do tego służy mi stoliczek - jest edukacyjny prawda???:cool2::dry:
1008224in6.jpg

1008225ox2.jpg

a go tego służy mi nocnik :laugh2:
1008232pl8.jpg

BABCIA MARYSIA!!!!!!!!!!!:-D!!!!! :-D
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 84KB).
1008239dm3.jpg

spacerek
1008244hv7.jpg

z ukochaną BABAB!!
1008249ue3.jpg

reklama
Do góry