reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Monysia wiesz ja znam przypadek u mnie w mieście 15 latek miał zawał serca...zycz siostrze duzo zdrówka i Tobie także i temu bobaskowi w brzusiu.

Czarnulka :-)dziekujemy bardzo...bardzo nam miło;-)......jesli to niedziela to super ......
Diablica , Kubusiowa a wy jak jedziecie na jumprezke do Czarnulki?????

TAk TAK dzis czat i znow nikogo nie ma ..wrrrrrrrrrrrrr a ja nie mam javy wiec lipa

Czarnulka ja juz zaopatrzyałm sie w rajd jest rewelacyjny okjno moze byc całą noc otwarte i nic nie wleci , rano masz czasem parapet w komarach lub w muszkach:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

W zeszłym roku Filipka po twarzy 12 na raz ugryzło wyglądał starsznie ale smarowlaam mu to ajkas mascia jak znajde to napisze ci nazwe

Nie nie moge uwierzyc te forum za niedługo padnie , a kilka tygdoni temu to nie nadążałam z nadrobieniem postów

O coraz mniej fotek tutaj:-(

Witam serdecznie !!!

Musiałam wejść chociaż na chwilkę żeby się pochwalić :-):-):-)
Mimo tych wszystkich zmartwień daję sobie radę i staram się nie dołować ale nie to chciałam powiedzieć :-D
Moja dzidzia dawała mi takie kopniaki dziś mocne że nie mogłam w to uwierzyć, nawet się wystraszyłam jak dostałam pierwszy raz :laugh2: byłam w szoku. Od 10 maja czuję ruchy codziennie a od kilku dni czułam tak choćby dziecko się odpychałood brzucha a dziś taki wyraźne kopniaki. Mężul też to czuł przez skórę.
Ciekawe co lekarz na to bo ide 5 na wizytę :tak:

hej hej !!

u mnie dalej młyn bo 14 wyjeżdżamy i musze mieć każdego klienta zalatwionego, a z komuniami poluzowało to sluby sie zaczeły :baffled: ale luz grunt ze sie robi co sie lubi to nawet wizja siedzenia do 22 czy 23 w zakładzie jakoś mniej przeraża :eek:

Karolinna ja tez mam nadzieję że popisze gęściej ale widzę ze dbacie o mnie żebym była na bierzaco bo produkcja kiepska :-D

Ewcik to Ci urwis tego Filipka :-D

Diablica słyszałam że Oluś dzis buszował z Liwią na Drzymały :-D

Czarnulka imprezka zaklepana i całą 3 jedziemy !!! Paweł rano ma zdj na jakim 25leciu kościoła a ja w studiu mam zamówiony roczek, chcieli po południu ale ze wzgledu na Wiki nie zgodziłam sie i udało sie na rano przesunąć !! więc zrobię roczkową sesyjke i lecę do Was !! :tak:

Monysia pozytywne wibracje przesyłam !!!!!!!! No i widzisz jak maluszek na pocieszenie kopy mamie daje !! :-)

no i z tego wszystkiego na czacie nie byłam bo wróciłam do domu o 22 więc tu kukłam i juz na czat nie wchodze .... :sick:

reklama
a i jeszcze Wam nie pisałam ze juz sie pytałam o przedszkole :eek: i idę pannę moją w marcu zapisać i od września jak sie uda to pójdzie !! ale na jedno miejsce chyba 3 dzieci :szok: !! bo teraz jak nam w zakładzie przypiliło to biedna czasem poszkodowana była i taki popłoch a tak pójdzie sobie i sie będzie bawic a ja na spokojnie porobię sobie !! moze nawet jak sie uda to od kwietnia wskoczy !! była chwila że myślałam o opiekunce ale nie zaufałabym obcej babie a teściowa nie ma siły do niej poza tym pozwala jej na wszystko a tak będzie wśród rówieśników itd zresztą bardzo lubi dzieci a jak Olo od Diablicy przyjeżdza do dziadków to leci przez ogród mało se nóg nie połamie i Ol Ol :-D tak samo na hasło idziemy do dzieci to w sekud pieć stoi przy drzwiach !!

ha to ja mówie dobranoc !!!

papapaptki !!

Do góry