reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
oliwka - a post gdzie????????????????

u nas pochmurnie, ale zaraz spadamy na spacerek. w nocy tradycyjnie pobudka ostra - dziś na szczęście o 4.08.

Witanko !!!

Oliwka
narazie jesteśmy na tak z wyjazdem, zobaczymy co powie we wtorek lekarz. Ja czuje się coraz lepiej, mam więcej energii i nie zapeszając nie wymiotuje- chyba że sama do tego doprowadzę obrzerając się zanadto :-D
Wkleiłam sukienki- taką pomarańczową (sukienko- tuniczka) i tą niebieską, potem są bluzeczki z rybaczkami i brzuchol :-)
Chyba nie będe kupywała nic specjalnego na tą okazję bo szkoda kasy na wyjściową, elegancką sukienkę na jeden raz :-p:laugh2:

monysia czemu ja niewidze fotek:szok:
Chcieliśmy isc na spacer ale co chwilkę pada :no: Mielismy wypróbować nowy aparat bo sobie sprawiliśmy na dzien dziecka:-D:-D:-D:-D:happy:

Witam Wszystkich

Czarnulka :( :( ale pech 10 czerwaca mam 2 latka po ślubie ( dokladnie w poniedziałek 11,06) i dziś mężuś zaprosił nas do Wisły .
Głosy oddane.
Buty świetne ale ja nie mogę sobie pozwolić na kolejną parę....zboczenie zawodowe.

Kubusiowa niech zgadnę na 99% poznałaś mojego wujka lub daleką kuzynkę z naprzeciwka- Sonia Rduch??????
Wiesz ja mam wokoł same ciotki .
Kubusiwa ja zapisalam na 700 lecie sama chodziałam tam i moja siasiadka jest tam przedszkolanka a po trzecie blisko.

Monysia fajnie wygladasz a ginekologa dzieciecego nie znam ale napisze ci na gg tylko podaj numer po pamietam jak corka mojego brata przewróciła sie na hulajnodze i ta raczka z kierownicy troche jej tam zachaczyła i wiem że badanko miała . Jak bede sie widzieć z bratową wypytam o to.

Kaska 76 Titek juz taki duży, moj jak oglądał fotki to mówi "starszy od Filipka" No to ci wyrósł.........:tak::tak::tak:

Hello babeczki :-)

Monysia fajne foteczki :-)

Ewcik a no szkoda :-( A Emilka ma dokładnie 11.06 urodzinki 2 latka ;-) ładnie szaleliście jak ja rodziłam hehehe ;-)

Oliwka pościka nie ma to ZŁOTKO należy się Kasiuli hehehe ;-)

Kasia u mnie też pobótki :-( i płacze :-(

Kaska u mnie tez jest bardzo czesto problem ubierania kosuzlek, nawet gdy sa guziczki. Widzisz tak to jest jak sie nie widzi w relalu tylko na bb....ale no coz .....kiedys sie w koncu spotkamy.

Czarnulka no tak my skakaliśmy a ty bidulko sie męczyłas o ktorej urodziłaś????

reklama
Czarnulka bo ty to taki ekspert w sprawach allegro jak np. napisac tresc aukcji na tle. NP inni maja w takich fajnych ramkach itd. Wiesz ja duzo kupuje i sprzedaje na allegro i może wtedy ładniej by to wszysto wyglądało.
Jak umiesz takie cos zrobić napisz mi na bb lub na poczte
ewaslawacka@wp.pl

Do góry