reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam!!!:-)

SREBERKO!!!!:-D

Wpadłam tylko na chwilkę pożegnać sie przed wyjazdem, bo jutro to już na pewno czasu mieć nie będę....:no: Mam nadzieję, że wypad się uda.
Zdam relacje po powrocie...:tak:

Życzę pogody, spokoju, uśmiechu i teściowych takich jak ta od Karolinny :)-p), do których się chętnie na obiad człowiek wybiera...:tak::-)

Coś mi się wydaje, że nie będę miała kłopotu z nadrobieniem zaległości jak w dalszym ciągu tak będziemy pisać...:-p (o ile wątek nieużywany nie zostanie usunięty ;-):-))

Pa, pa....

Mokatka udanego wyjazdu wypocznijcie !!!!! czekamy na zdjęcia !!!

Karlam ja juz pogłosowałam kilka razy !!! Mam nadzieję ze jak sie konkurs zakończy to dalej sie tu będziesz pojawiać !!!!

a bb sie ślimaczy i to pewnie przez to tak tu pustawo !!!!!

justyna nie martw si epojawialam sie tez przed konkursem i wlansie widze ze niektorzy ludzie juz nie pisza i ze jest kilka nowych osob ;-) milusio :-)

.Hej wieczorem.

.mokkate
.
Życzę pogody, spokoju, uśmiechu i teściowych takich jak ta od Karolinny :)-p), do których się chętnie na obiad człowiek wybiera...:tak::-)
.ja też życzę takiej teściowej wszystkim:-D.Napisz jak tam po wizycie kandydatki na opiekunkę:confused::confused::confused:.

.justysia no to super że będziesz na urodzinkach Wiki:laugh2:.A to co wysłałaś na gg suuuuper:-p szczególnie to z tym facetem:-p.

.czarnulka
jak tam noga:confused: już w porządku:confused:.

.Dobrej nocy babolki:happy:.

Witam my jak zawsze zagonieni.
Dzisiaj byłam u dentysty ostatnia wizyta -za pół roku przegląd :-):-):-)

Wczoraj byłam w przedszkolu na Dniu Matki i fajnie było dzielne to moje dziecko nie płakało i zostało jeszcze na zajęciach.
Od września będzie w grupie 5-6 latków z czego bardzo się cieszę.
Jutro Dzień Dziecka i książka o dinozaurach zakupiona.

bb5aca2ea422635fmed.jpg

Dobry Wieczór:-):-):-)
No nareszcie chwila relaksu, taki dzisiaj przybity ten dzień był. Do południa ciagle na telefonie, brat moj wyjechał wczoraj ranmo do Niemiec po auto i zero kontaktu z nim . Telefon nieosiagalny, żona jego wydzwania do nas, mama moja juz nerwowa, bo wiadomo takie czasy ze człoweikowi głupie mysli zaraz po głowei chodzą . Ale dopiero godzine temu zadzwonił ze już na granicy jest i autko też.....no troche inne niż chciał ale jest. Dobrze ze wszytsko ok.
Justyna to Diablica to jakby Twoja sasiadka??????
Karolina ta Twoja niunia starsznie sie zmienia, całkiem inaczej ja pamietam a zdjecie w podpisie tez inne.
Prosze tylko nie temat teściowej...po co sobie psuć humorek:cool2::cool2::cool2:

Jutro Dzien Dziecka moj mały jak sie go zapytamy kto ma jutro świeto pokazuje paluchem na siebie..a co chcesz dostac ...odpowiada brummmmm......ostatnio spodobały mu sie kopary....a samochodow w domu juz 3 kartony.
Na razie wszytskie zabawki may w sypailni dobrze ze jest duża ale marzy mi sie pokoik. Juz mam upatrzone takie sliczne małe mebelki w Ikei ale pozostało nam czekać na mieszkanko.. Mama moja na dole ma wiecej pokoi ale to i tak byłoby bez sensu biegac na dol i do gory..mozna byłoby spokojnie zabudowac nasz taras i pokoik by był ale po co ładowac kase jak w planach mamy sie zamiar wyprowadzić.

Karlam zagłosowane

Jeszcze sprawdze moje allegro i mykam do wyrka...DOBRANOC

Mokkate ....udanego wypczynku i dużo przygód.......czekamy po powrocie na foteczki

hej hej !!!

Karolka tez się ciesze na te urodzinki !! Oj fajne to na gg :tak: szczególnie w przerwie na kawkę :-D
Prawdopodobnie zgarnę Izke z Karolcią po drodze do Czarnuli !!

Ewcik no tak jakby Diablica to moja sąsiada :-D Często sie widujemy ale jak ja teraz w zakładzie non stop to rzadko !!!

Martaglo to pewnie dzień pełny wzruszeń w tym przedszkolu !!!
A ja taki alien jestem ze jak była sie pytać o przedszkole dla Liwuśnika i zobaczyłam to przedszkole od środka i doszło do mnie ze moja malucha za chwilę tam będzie chodzić tom sie prawei rozbeczała :baffled::-D

dobrej nocki

Ale jestem zła :-( pisała kuźwa dzisiaj posta o urodzinkach i mi go wcieło :-( ach..... szkoda moich nerwów,napisze raz jeszcze ;-)

Urodzinki u Wikusi ;-) odbędą się dnia 10.06.07r. w Niedziele W Sosnowcu - Kazimierz Górniczy

przy ul.Wagowej 38 pod blokiem o godz. 15.00 :-) dalej mój m poprowadzi niedaleko na działeczke hehe ;-)

Jeżeli nie będzie pogody,będziemy w mieszkanku u moich teściów ;-)

moj nr tel - 602-253-467

Proszę raz jeszcze o potwierdzenie przybycia ile osób będzie ;-)

reklama
witam kochane :-):-)

Nie jestem w stanie zapamiętać co komu tutaj napisac bo miałam przerwe w pisaniu postów, chociaz starałam sie podczytywac Was:tak:.

Ewcik - my niestety nie możemy byc na urodzinkach Wikusi( ale żałuje strasznie:-() bo mamay uroczystość rodzinna od rana. A muszę Ci powiedzieć że poznałam kogoś z twojej dalszej rodziny i na dodatek z twojej ulicy :laugh2:H2O zgadnij kto:confused::confused:

justyna - no no no ale czat na gg:-D:laugh2::-D:laugh2:a ty to małymi kroczkami do urlopiku sie szykuj, a teraz to sie zdziwisz KUBA JEST JUZ ZAPISANY DO PRZEDSZKOLA NA NASTEPNY ROK OD WRZESNIA:tak::-) (najlepsze przedszkole ponoc w Żorach -sprawdzone źródło) mi sie tez łezka kręci juz teraz jak pomysle że od wtroku do pracy i skończa sie poranne wygłupy w łóżku z Kubusiem:-(ale pocieszam sie że zostaja poranki sobotnie i niedzielne ale sam fakt:cool2:

mokkate - przeczytaj gg wiec nie bede powtarzac!!!!:laugh2::-D:laugh2:

karolinka - a co tam u Ciebie kochana słychać:confused::confused::confused: Ty masz taka dobra teściową??? hmmmmmm ale ja tez nie moge narzekać;-)

i co dalej :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie wiem

Prezent dla Kubusia stoi gotowy na jutrzejszy dzionek, ja padam juz ze zmęczenia a od wtorku pobudka o 5 rano i kierunek praca 8 godzin!!!!!! ufffffffffff
Jutro świętujemy na działce u moich rodziców Dzień Dziecka i zakup naszej działki budowlanej:-):happy: (pomału marzenia do spełnienia:happy: o domeczku- tylko czemu tyle załatwiania:baffled::confused::szok: - ale nie ma co narzekac ponoć kto sie żeni i buduje tego sie nie żałuje:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:)

oki mykam w spanko, jutro tu napewno z rana zajrze bo naszym skarbom trzeba zyczonka złożyć bo o tej godzinie to nie wiem czy sie liczy;-);-);-):-D:-D

Do góry