reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam
Ja doslownie na chwilke.
Ale mały dzis mojej mamie napedził strachu, był arzem znia na balkonie bo wieszała pranie na suszarke i jak mama sie odwróciła to zobaczyła Filipka za drzwiami i klamka na dole- zamknął babcie na balkonie. Balkon nie mamy od strony ulicy wiec nie było jak kogos zawołac, taty nie było, wiec musiała sama szybko decydowac co robic. prosiła go prze szybe by otworzył ale on chyab anwet nie słyszał - okno balkonowe jest nowe i dziwekoszczelne a do tego kamka jesczez nie wyrobiona.Pokazywał mamie jezyk a mama cała sie trzęsła. Ale pokazywała mu ze kalmka w gore i jak tylko dziwgnał mama szybko pchnęła drzwi i weszła. Ale urwis ...mama do niego co zrobiłes Filipku a on żywym głosem sie śmieje......dobrze ze sie to tak skończyło.....

Witaj Justyno....oj bidulo to sie fotek nastrykałaś....fajnie że już jestes.

Baska ja juz tez chwile grozy przeżyłam wtedy z tym łukiem brwiowym...teraz taka wystraszona jestem jak on gdzies sam sie wspina lub gdy wpadaja mu nowe pomysły, np ostatnio siedział na szafce nocnej w sypialni obok łożka.
Ale to jeszcze nie raz...ale wiesz myslałam ze zapamieta to i bedzie unikał tego stołu ale gdzie tam ......

Dziewczyny kiedy robicie kolejne spotkanko...tak bardzo chciałabym sie z Wami spotkac ale z sobotami jest ciężko bo koleżanka ma prawie w każda sobote zajecia na uczelni a teraz jesczez egzaminy sie zaczynają może w jakąś niedziele ....

Poczytałam co u Was a i tak nie pamiętam co komu odp. :laugh2:

Te szpitale się ciągną za mną jak jasna cholera. Już mnie to dobija. Jak się sypło to wszystko po kolei. Najpierw mama mojej koleżanki zmarła na raka, potem mojemu tacie wykryli nowotwór, leczył się trochę ale teraz nie chcą go przyjąć do kliniki hematologicznej- kolejki, a potrzebuje tego. Potem wiadomość o mojej macicy mnie zmartwiła, potem mężul po szpitalach a teraz siostra leży w szpitalu, badają ja kompleksowo. Podejrzewają że ma problemy z ciśnieniem. Szkoda tylko że ma dopiero 14 lat :szok:

Tak wogóle to witam się z Wami gorąco bo dawno mnie tu ne było. Było kafelkowanie łazienki i wiecie jak jest ....

Witam wieczorkiem.....

Justyna.... nie przemęczaj się tak.... jutro rano chyba będę w Pszowie.....

Ewcik... nie zazdroszczę Twojej mamie....musiała się zestresować... a spotkanko... masz rację.... a może w Dzień dziecka na rynku w Wodzisławiu? jeśli pogoda oczywiście dopisze...

Monysia..
. omijaj szpitale dla własnego zdrowia.... życzenia zdrowia dla siostry

Karlam1...
ja mam czasami uczucie że mam trojaczki zamiast jednego... więc uszy o góry

MamaTygrysa... też nie pomogę.... ale znam problem... też pracuję...

a co do "nocnych" problemów życzę spokojnej i przespanej nocy bo dziś już chyba nie jest tak gorąco.... Dobrze że Oli jest śpiochem i jak zaśnie to atom go nie obudzi :-)

Hej babolki :-)

Karolcia na urodzinki Wiki jesteście zaproszone tylko wy bb forumowe cioteczki z dziećmi bo jesteście nam najbliższe! :-):tak: a na czaciku postaram sie być jak gwiazdy usną :-)

Justyś ty moja kochana,prosze bys sie nie przemęczała i zbierała siły na imprezke 10 czerwca ;-)

Mokatka ty moja kochana,ja to miałam podobną noc dwa dni temu :-( Też byłam ledwo żywa na drugi dzień :-(

Evcik zapraszam na urodzinki Wiki :-) To najbliższe spotkanko dziewczyn będzie hehe ;-) Niedziela - 10.czerwca ;-) w sosnowcu ;-) podam dokładny adres jeszcze ;-)

Monysia kochana współczuje takich doświadczeń w ciąży :-( ciągle masz jakeś zmartwienia :-( spróbuj od czasu do czasu myśleć pozytywnieby maleństwo nie czuło ciągle twojego niepokoju ;-)

Witajcie
icon_wink.gif

ZŁOTO MOJE!!!

Moją Wikusie pogryzły komAry i ma mega bąble
icon_sad.gif
Najgorsze to to,że ugryzienie jedno ma na brwi i tak jej to spuchło aż zamknięte ma pół uczka
icon_cry.gif
icon_evil.gif

reklama
Witam rankiem szybciutko bo z pracki.
O 10 się zwalniam na Dzień Matki.
A to spotkanko tak daleko ??????????????
Oj opiekunkę to ja sama będę poszukiwała od września juz rok temu o tym myślelismy ale nie miałam zaufania 3 latka zostawić z kimś obcym. Zobaczymy może dalej sie uda bez .

Do góry