reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate kazdy mi mówi o podobieństwie cioci i siostrzenicy hehe ;-) No i jestes usprawiedliwiona ;-)

Kasia ja też jestem chora :-(

reklama
Karolinna- w imieniu Darii dziękuję Tobie i Lence za ŚLICZNĄ KARTKĘ URODZINOWĄ. :-):-):-)
Darunia bardzo się z niej ucieszyła....:biggrin2: :blink: :biggrin2:

Ja melduje się zdowa po dentyście twarz mam w połowie sprawną.
I jeszcze jedna dziurka się przyplątała za tydzień znowu o 20 super zabawa.

Ciepełko pisać się nie chce w pracy też nie ma zlituj się.
A co do wakacji to ????
Mam egzamin i jeszcze nie wiem kiedy.
Te wakcje dla nas będą pracowite a napiszę jak już wszystko będzie na 100%.

Jutro piątek rano do przedszkola a potem do pracki.

Witam,

Melduje sie po dniu pelnym pracy.
Jutro w kasynie w czesie otwarcia bedzie konferencja pracowa i wazenie zawodnikow - bokserow na sobotnia gale boksu. Jak ostatnio sie nudzialam w pracy, tak teraz nie wiem za co sie chwycic, a jutro najgorsze - nagle 50 dziennikarzy i kazdego wylegitymowac, spisac....

Mokkate mam nadzieje, ze kompa da sie reanimowac i niedlugo bedzie calkiem sprawny

Martaglo wakacje sa do wypoczwania - nie przepracowywuj sie tak

Dobrej nocki

Witam,

Dziewczyny na tym watku naprawde dzieje sie cos niedobrego... Zabierac sie do pisania, bo za niedlugo nasz watek umrze.

Sonia w przedszkolu, ja do nauki, zrobic obadek i do pracy. Przeraza mnie ten dziesiejszy dzien... No, ale sa i plusy, nie bede sie nudzic :)

Milego upalnego dnia,

Hej!!!!!:-):-D:-):-D
Komp zdrowiutki!!!!! Jeszcze tylko kilka programów do zaistalowania...
Karolinna- bardzo dziękuję za Twoje cenne rady w sprawie naprawy kompa!!!!! Daliśmy radę z G.:cool2::cool2::cool2:

Sandros- na pewno sobie poradzisz. A ile wrażeń...:happy:Pewnie i kogoś znanego z "telewizora" poznasz. Zdaj relację, to może dziewczyny wrócą na wątek..:tak::-):confused:

My już dziś po pierwszym porannym spacerku. Byłyśmy o 9 w paskownicy...:laugh2:
Teraz maluch śpi.
Byłam wczoraj na zebraniu rodziców w szkole i muszę się Wam pochwalić: jak tak dalej pójdzie, to Daria będzie miała świadectwo z paskiem:cool2:I drugie miejsce w klasie:cool2: Duma mnie rozpiera....:cool2::cool2::cool2:

Oby sie już maj skończył, to może chociaż Justa się odezwie...:-p;-):-p

Na zachętę do pisania wklejam Wam moje ulubione ostatnio zdjęcie...:happy:
Zobacz załącznik 39980

Miłego dnia i meldować sie tu szybciutko.....:tak:

hej
Kochane umieram na dworze skwar:szok:
sandros jak można wiedzieć to gdzie ty pracujesz ? gala boksu ,dziennikarze:szok::confused: jakaś fajną pracke masz;-):tak:
mokkate gratki takie osiągniecia w nauce to nie lada wyczyn i to 2 miejsce:happy::tak:

.Witam.

.My po spacerku,Lenka aktualnie śpi:-).

.Lenka ma nowego ząbka ,ostatnia trójeczka jej wyszła:tak:,zostają nam tylko piątki do pełnego uzębienia:tak:.

.Paraduje też z obdrapanym noskiem i zdartym kolankiem:rolleyes: ,po przedwczorajszym spacerku:rolleyes:.

.Cieszę się ze spotkanko wam się udało,ale mało zdjęć wkleiłyście:dry:.

.mokkate cieszę się ze karteczka doszła i że Darii się podobała.No i że komp działa poprawnie:cool2:.Zdjęcie super.Gratki dla Darii za takie osiągnięcia w nauce:cool2:.

.oliwka współczuję tych upałów na ciążę:dry:,musisz do mieszkania kupić sobie wiatraczek;-).

.czarnulka fotki super,i bardzo ładnie na fotce wyszłaś.Potwierdzam to co pisała mokkate o podobieństwie dwóch małych dziewczynek:-D,ale i tak uważam ze Emilka ładniejsza:cool2:.

.sandros może i pracowity dzień cię czeka ale jaki interesujący!:laugh2:.

.A jak byłyśmy z Małą na spacerku to był u nas listonosz i zostawił awizo,więc koło 17 lecimy na pocztę.ciekawe co to jest:confused:.

.Miłego,upalnego,piątku.

Oj pusto pusto tutaj.
Gratulacje dla Darii.
My jutro odpoczywamy w niedzielę też.
W czerwcu weekend długi zaplanowany jedziemy odpoczywać bo w wakcje to remontowo będzie.

Dzisiaj o 6.30 pobudka a wczoraj młoda poszła spać po 24.00
nieźle jak na 4 latka.
nawet w dzień nie padła ogląda bajkę ukochanego Cliforda

reklama
Do góry