reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej!!!!
Widzę, że ten wątek przechodzi kryzys

. Jeszcze trochę i jak tak dalej będzie to ten wątek umrze

. Troszkę mnie to martwi bo tak naprawdę przyzwyczaiłam się do was. Ja mało piszę 

i się przyznaję ale to dlatego, że poprostu nie mam czasu bo pracuję a potem mam sprzatanie,gotowanie i zajmowanie się Kamilkiem natomiast WY większość z Was nie pracuje i nie macie nic do napisania 

Widzę, ze niedługo wogóle net mi nie bedzie potrzebny bo nie ma nawet co czytać.
Naprawdę smutne to jest :-
-
-(
Nawet nie ma CZATU a dziś środa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że ten wątek przechodzi kryzys

Widzę, ze niedługo wogóle net mi nie bedzie potrzebny bo nie ma nawet co czytać.
Naprawdę smutne to jest :-
Nawet nie ma CZATU a dziś środa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
makitoza
Fanka BB :)
Pisze mama pracująca licząca dni do wakacji.
Upał to nikomu nie chce się pisać.
U nas królują piosenki Bebe Lilly .
Czasu na pisanie mało bo siedzę i przygotowuję się do pracy.
A tu czas jakoś sobie wakacje zorganizowac.
Upał to nikomu nie chce się pisać.
U nas królują piosenki Bebe Lilly .
Czasu na pisanie mało bo siedzę i przygotowuję się do pracy.
A tu czas jakoś sobie wakacje zorganizowac.
Witam,
Ja rownierz pracujaca
Wlasnie wrocilam po pracy... Kapiel i spac.
Dziekuje w imienu Soni za uznanie jej okularek.
Ostatnio ostro zabralam sie za moja prace - narazie etap czytania, zbierania, pomyslow - ale super. Jak jeszcze pare dni temu wolami nie szlo mnie zaciagnac, to teraz sama sie pale do biblioteki czytac. Mam mnostwo pomyslow, opracwany plan pracy, przychodza na mysl nowe rozwiazania, pomoce... Super
Sonia podobno za mna teskni... Ja za nia tez - teraz te okropne dzienne zmiany mi sie zaczely i widzimy sie tylko rano :-(
Czarnulka to poznalysmy Twoja rodzinke. Wow, ale Ty schudlas - wygladasz juz naprawde dobrze.
Duzo zdrowka i wytrwalosci z nauka nocnikowania - bedzie dobrze.
Pozdrawiam,
Ja rownierz pracujaca

Wlasnie wrocilam po pracy... Kapiel i spac.
Dziekuje w imienu Soni za uznanie jej okularek.
Ostatnio ostro zabralam sie za moja prace - narazie etap czytania, zbierania, pomyslow - ale super. Jak jeszcze pare dni temu wolami nie szlo mnie zaciagnac, to teraz sama sie pale do biblioteki czytac. Mam mnostwo pomyslow, opracwany plan pracy, przychodza na mysl nowe rozwiazania, pomoce... Super
Sonia podobno za mna teskni... Ja za nia tez - teraz te okropne dzienne zmiany mi sie zaczely i widzimy sie tylko rano :-(
Czarnulka to poznalysmy Twoja rodzinke. Wow, ale Ty schudlas - wygladasz juz naprawde dobrze.
Duzo zdrowka i wytrwalosci z nauka nocnikowania - bedzie dobrze.
Pozdrawiam,
baska ja nie pracująca ale czasem też nie mam siły przytych bólach krzyża coś napisać i do tego ta duchota
czarnulka wyglądasz super i masz fajne małe siostrzyczki ;-) A do nocnika nie masz co na siłę ją sadzć sama będzie wiedziała kiedy będzie odpowiedni moment jesteśmy przykładem teraz chodzimy na spacery bez pampersa tylko na noc zakładam czesto ściągam suchy .Nieraz przed spaniem jak złoże to jeszcze Oliwka ściąga i idzie na nocnik.Dla Oliwi odpowiedni moment to jak skończyła 2 lata :-)

czarnulka wyglądasz super i masz fajne małe siostrzyczki ;-) A do nocnika nie masz co na siłę ją sadzć sama będzie wiedziała kiedy będzie odpowiedni moment jesteśmy przykładem teraz chodzimy na spacery bez pampersa tylko na noc zakładam czesto ściągam suchy .Nieraz przed spaniem jak złoże to jeszcze Oliwka ściąga i idzie na nocnik.Dla Oliwi odpowiedni moment to jak skończyła 2 lata :-)

Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo ;-) chyba juz mnie nie kojarzycie co?
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hej kochaniutkie ;-)
Basiu masz chyba racje z umieraniem wątku :-( Ale teraz jak jest ciepło to jest tak na większości forach bo maamuśki każdy wolny czas spędzają na dworku i kożystają z bąblami ze słoneczka ;-) a drugą część czasu na obowiązki domowe :-) Ja przyznam że częśto podglądam,ale jak widzę że nic nie jest pisane to też mi się nie chce,a po za tym u mnie monotonia i nie mam za bardzo co nowego pisać

mortaglo miłego wypoczynku na wakacjach ;-) czekam na fotki ;-)
oliwka ty jestes usprawiedliwiona z niepisania ;-)
A co do nocnika to masz chyba racje ;-) Ale przeraża mnie to że ją wogule nie rusza to że ma mokro :-( i
będzie z naukĄ bardzo ciężko :-(
sadros troszke schudłam,ale mnie to jeszcze nie wystarcza do satysfakcji z siebie
Ale walcze dalej 
;-)
Karlam coś tam kojażymy zza mgły ;-)
Pisz więcej! Masz piękne zdjecie w podpisie ;-)
Mokatka 100 lat dla ślicznej księżniczki,córeczki Darii i zdrówka wieeele zyczy cioteczka forumowa czarnulka z Wikusią i Emilcią
Basiu masz chyba racje z umieraniem wątku :-( Ale teraz jak jest ciepło to jest tak na większości forach bo maamuśki każdy wolny czas spędzają na dworku i kożystają z bąblami ze słoneczka ;-) a drugą część czasu na obowiązki domowe :-) Ja przyznam że częśto podglądam,ale jak widzę że nic nie jest pisane to też mi się nie chce,a po za tym u mnie monotonia i nie mam za bardzo co nowego pisać

mortaglo miłego wypoczynku na wakacjach ;-) czekam na fotki ;-)
oliwka ty jestes usprawiedliwiona z niepisania ;-)

będzie z naukĄ bardzo ciężko :-(
sadros troszke schudłam,ale mnie to jeszcze nie wystarcza do satysfakcji z siebie

Karlam coś tam kojażymy zza mgły ;-)

- Przywołuje Karole,Justyś,Kasie,Mokatke,mmm,Ize,luczynke i reszte babolek do klikania ......
reklama
Ja mam komp do sformatowania, więc każdą wolną chwilę zapisuję to co mam, żeby nie wyparowało... więc chyba też usprawiedliwiona?
:-)
Ale mam tak samo jak Czarnulka- jak widze, że tak mało napisane, to też mi się nie chce...

Czarnulka- dzięki za życzenia. Fotki świetne. A Twoja najmłodsza siostra to wypisz-wymaluj Twoja Emi...:-)
Jak bliźniaczki!!!!!

Ale mam tak samo jak Czarnulka- jak widze, że tak mało napisane, to też mi się nie chce...

Czarnulka- dzięki za życzenia. Fotki świetne. A Twoja najmłodsza siostra to wypisz-wymaluj Twoja Emi...:-)

Podziel się: