reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.No i wieczór i troszkę chłodniej się zrobiło:tak:.

.oliwka
dzięki za gratki:-).Właśnie przeczytałam że zostało ci tylko 60 dni do porodu:szok: .Ty tez musisz uważać żeby cię nie przewiało:tak:,forumowa koleżanka dba o ciebie:-D.

.Idę przeprać ciuszki Lenki,nie chce mi się czekać aż się nazbiera do pralki;-).

.Pozdrowionka for all:happy:.

reklama
Hej laseczki :-)

Karolcia dzieki za komplemenciki ;-) mi tez bardziej podoba się Emilcia ;-)

Kasia imprezka będzie 10 czerwca w Niedziele o godz.15 :-)

Zmykam bo jestem padnięta :-( Cały dzień po za domem :-(

.Dobranoc koleżanki,i dla tych które tu coś piszą i dla tych które tylko czytają:-D.

.Miłego weekendu.

.
dobranoc01hc3.gif
.

Mokatka ja wiedziałam że masz zdolną córeczke :-) i mnie też na twoim miejscu duma rozpierała ;-) Jest z kogo :-) A fotka słodziuchna :-)

Justyś odezwij sie kochana!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY DLA WSZYSTKICH KOLEŻANEK

Dziękuje i również się dołanczam ;)

A teraz Hej kochaniutkie ;-)

Przyszłam się zameldować hehe ;-) Wczoraj mnie nie było za długo bo nie miałam cały dzień prądu i dopero wieczorkiem włączyli,a więc tylko was podczytałam bo cały dzień lataliśmy z dzieciaczkami i nie miałam juz siły bo reszte wyczerpał ze mnie mąż :-D;-):-p:cool2:

Dzisiaj też mnie nie będzie bo jadę z mężusiem na motorku do koleżanki na ślub kościelny,ale tylko na mszę i życzenia :-) Odprowadza ich razem z nami około 100 motocykli ;-) No i do teściowej na dziń matki idzieeeemy hmmm... :eek: Ja do mojej mamy tylko zadzwonie z życzeniami :-( Jak starczy mi jeszcze sił to zajże wieczorkiem ;-) Oczywiście jak moj m mnie nie wykończy hahaha :laugh2::laugh2::laugh2: Bo ostatnio się troche docieramy :-D:-p:cool2:

Moja Emilcia coś marudzi i płacze ciągle :-(Chyba ząbeczek się jakiś przebija :baffled: Ciekawe czy teściowej dadzą popalić jak nas nie będzie przez 3 godzinki :baffled::happy:

.Witanko.

.My dziś byliśmy u teściów ,Lencia dostała pierwszą część prezentów na Dzień Dziecka,w sumie dużo tego dostała,dziadki rozpieszczają Lenę :-D. Najważniejsze że dostała wózek-spacerówkę dla małych lalek i na spacerku prowadziła ten wózeczek i rewelacyjnie sobie radziła:-).

.W końcu Mała ma fajne buciki na takie ciepłe dni,nawet 2 pary:-D.

.Dziewczyny co kupujecie dzieciom na Dzień Dziecka?.

.czarnulka
napisz jak tam było na tym "odprowadzaniu" na motocyklach młodej pary:tak:.Was na cywilnym też tak odwozili:confused:.

.diablica a może byś tak więcej napisała:-p.

.Dzięki babeczki za życzonka z okazji Dnia Matki:happy:,ja obchodzę już drugi raz Dzień Matki:happy: a dla wszystkich Mam wszystkiego najlepszego z okazji naszego Święta
ggdzie324matkiks4.gif
:happy:.

.Miłego wieczoru.

reklama
hej wieczorkiem ;-)

Spodziewałam sie więcej postów :eek: ale Karolcia dobrze że my sobie chociaz klikamy hehe:-D
Nas niestety nie odprowadzali tak do cywilnego bo jeszcze wtedy nie znaliśmy tych motocyklistów (Radzio jeździ ponad dwa lata) Ale na kościelny mają nas odporwadzać ;-) Było super! Cóż mogę więcej ci napisać hmm... Tego nie da sie wyrazić :-p;-) POPROSTU JEST ZAJEBIŚCIE ;-)

Do góry