reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.
Karolcia dobrze że my sobie chociaz klikamy hehe:-D
.

.;-).Mam nadzieję ze Mamuśki z Babyboom też będą zaproszone na wasz ślub kościelny:rofl2:.

.Dobranoc dziewczyny.
.
dobranoc02nt6.gif
.

reklama
Hej Kobiety!!!!

Ja was staram sie na bieżąco podczytywać ale szczerze przy moim skarbie nie umiem nic napisać.

karolinna- my kupilismy juz kamilkowi dwa prezenty basenik i smoka z piłeczkami. juz sie tym bawi bo jakos nie umielismy tego trzymac do tego dnia. basenik zaaz ci wkleje natomiast smoka nie mam bo nie zrobiłam fotek a aparatu chwilowo nie mam.

wczoraj miałam pierwsze swieto dostałam od kamilka kwiatki i spódnice.

Witam,

My na dzien dziecka kupujemy Soni kask, w koncu pwoli zalapala o co chodzi w pedalowaniu, wiec za niedlugo bedzie jej bardzo potrzebny.
Do tego juz od miesiaca zabieramy sie do zrobienia jej lozka - chce jej zrobic pietrowe ze zjezdalna, ale to zobaczymy jak stoimy finansowo (troche mnie Dzien Mamy, urodziny 3 kolezanek w pracy, slub na ktorym jestem swiadkiem wykonczyly).

Baska widac Kamil zadowolony. Mamy taki sam basenik - jest rewelacyjny.

Karolina teraz Lena moze sie bawic w mamusie na calego.

Oliwka ja pracuje w ksaynie. Nasza siec byla jednym ze sponsorow tej gali i dlatego u nas byl konferencja. Na codzien nie jest tak widowiskowo.

Pozdrawiam,

Baska Kamilek ma 7 miesiecy?? moj berbec ma 4,5 i Twoj Kamilek mi sie juz taki dyzu wydaje ;-) super :-) juz sie nie moge doczekac az Michas bedzie mial 7 miesiecy ;-)

Jak kupicie Soni kask dajcie zanć jaki i gdzie bo ja też szukam.
Mam ale spada z głowy i jest ciemny także głowa na słońcu się nagrzewa.
A niby najmnejszy S.

Kąpiel w różowej wodzie przygotowana.

ojojjojjoj.... ale Was ostatnio zaniedbuję....:zawstydzona/y: ale nawet nie obiecuję że się poprawię....:wściekła/y:,,, ale wszystkie Panie pozdrawiam i jednak postaram się choć trochę częściej wpadać do Was, bo bardzo brakuje mi tych pogaduch z Wami

Oluś cały czas lata po podwórku a jak wracamy.... to padam razem znim.... a co do prezentów na dzień dziecka to kupujemy je już od miesiąca:tak:... jak coś się spodoba to się nazywa "Olo będzie miał na dzień dziecka"...

hej
baska swietny ten basenik z piłeczkami widać że małemu też sie podoba:-)
diablica witaj od niepamietnych czasów:-)
My w końcu kupimy komputerek dla dzieci czy to jest laptop sama juz niewiem:-) bo się domaga już:-D moja panna :-) miała dostać na gwiazdkę ale coś inne miała potem na 2 latka i znów nic a teraz dostanie juz na 100%:-D

reklama
Do góry