reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.
Karolcia dobrze że my sobie chociaz klikamy hehe:-D
.

.;-).Mam nadzieję ze Mamuśki z Babyboom też będą zaproszone na wasz ślub kościelny:rofl2:.

.Dobranoc dziewczyny.
.
dobranoc02nt6.gif
.

reklama
Hej Kobiety!!!!

Ja was staram sie na bieżąco podczytywać ale szczerze przy moim skarbie nie umiem nic napisać.

karolinna- my kupilismy juz kamilkowi dwa prezenty basenik i smoka z piłeczkami. juz sie tym bawi bo jakos nie umielismy tego trzymac do tego dnia. basenik zaaz ci wkleje natomiast smoka nie mam bo nie zrobiłam fotek a aparatu chwilowo nie mam.

wczoraj miałam pierwsze swieto dostałam od kamilka kwiatki i spódnice.

Witam,

My na dzien dziecka kupujemy Soni kask, w koncu pwoli zalapala o co chodzi w pedalowaniu, wiec za niedlugo bedzie jej bardzo potrzebny.
Do tego juz od miesiaca zabieramy sie do zrobienia jej lozka - chce jej zrobic pietrowe ze zjezdalna, ale to zobaczymy jak stoimy finansowo (troche mnie Dzien Mamy, urodziny 3 kolezanek w pracy, slub na ktorym jestem swiadkiem wykonczyly).

Baska widac Kamil zadowolony. Mamy taki sam basenik - jest rewelacyjny.

Karolina teraz Lena moze sie bawic w mamusie na calego.

Oliwka ja pracuje w ksaynie. Nasza siec byla jednym ze sponsorow tej gali i dlatego u nas byl konferencja. Na codzien nie jest tak widowiskowo.

Pozdrawiam,

Baska Kamilek ma 7 miesiecy?? moj berbec ma 4,5 i Twoj Kamilek mi sie juz taki dyzu wydaje ;-) super :-) juz sie nie moge doczekac az Michas bedzie mial 7 miesiecy ;-)

Jak kupicie Soni kask dajcie zanć jaki i gdzie bo ja też szukam.
Mam ale spada z głowy i jest ciemny także głowa na słońcu się nagrzewa.
A niby najmnejszy S.

Kąpiel w różowej wodzie przygotowana.

ojojjojjoj.... ale Was ostatnio zaniedbuję....:zawstydzona/y: ale nawet nie obiecuję że się poprawię....:wściekła/y:,,, ale wszystkie Panie pozdrawiam i jednak postaram się choć trochę częściej wpadać do Was, bo bardzo brakuje mi tych pogaduch z Wami

Oluś cały czas lata po podwórku a jak wracamy.... to padam razem znim.... a co do prezentów na dzień dziecka to kupujemy je już od miesiąca:tak:... jak coś się spodoba to się nazywa "Olo będzie miał na dzień dziecka"...

hej
baska swietny ten basenik z piłeczkami widać że małemu też sie podoba:-)
diablica witaj od niepamietnych czasów:-)
My w końcu kupimy komputerek dla dzieci czy to jest laptop sama juz niewiem:-) bo się domaga już:-D moja panna :-) miała dostać na gwiazdkę ale coś inne miała potem na 2 latka i znów nic a teraz dostanie juz na 100%:-D

reklama
Do góry