reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
My również solenizantce Darii życzymy dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego.

My jeszcze rowerów z fotelikiem nie wyciągnęlismy.

Papatki bo mam dużo pracy.

Sandros twój dziubolek jest śliczny. Duża dziewczynka.

reklama
Witam,

Oliwka chce, nie chce... Nosi. Pierwszego dnia byl problem strasznie nie chciala. Obecnie spokojnie nosi, ale jakby jej ktos powiedzial, ze nie musi, odrazu by sciagnela i pewnie do nich nie wracala.

Pozdrawiam,

Darunia dziękuje za życzenia miłym ciociom:-)

Mój komp chodzi już tak wolno, że nerwicy mozna dostać. Dlatego jeszcze nie powysyłałam zdjęć ze spotkania:no:. Przepraszam i obiecuję, że jak tylko ten złośliwy sprzęt:wściekła/y: zacznie normalnie działać, nadrobię zaległości.

Kobiety I`m sorry, i`m so sorry :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Nie było mnie, bo nie wiedziałam co mam robić. Moja psiapsióła wtedy za mnie napsiała posta co z tym spotkaniem, bo ja nie miałąm dostepu do neta. A dopiero o 15 dałą mi znać, ze jednak się odbędzie. A ja wtedy byłam w biegu, bo szukalismy z Rafałem prezentu na Komunię dla jego siostrzeńca ( na nastepny dzień). Strasznie się wqrzyłam, bo obiecywałam i z resztą bardzo chciałam przyjść a tu znowu lipa.....
Mam nadzieję, ze mi wybaczycie.......
JA chyba bedę chora, bo mnie drapie w oskrzelach, więc poszłam dzisiiaj do apteki i pani dała mi jakieś tabletki. MAm nadzieję, ze pomogą, bo .... jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w jakieś firmię Mappol a w piątek w Banku śląskim (odpowiedzieli na moje cv, więc jakas szansa jest). Muszę iśc do pracy, bo finansowo u nas krucho. Dzisiaj przyjechała teściowa na tydzień i sypnęła 100 euro, ale musimy ratę zapłacić, telefon i po kasie..... Tragedia...... Doła mam pzrez tą kasę strasznego....
Luczynka płakałam przy tym opowiadaniu. Jak można takie maleństwa bić... Przeciez nie ma po czym.... Jak Oskar coś zbroi i dostanie w łapkę, to ma taką minę, że mi się srece kraje, więc Ci ludzi chyba serca w ogóle nie mają. Dla mnie to wszyscy powinni zostać tak samo ukarani jak postępowali z tymi dziecmi. Bibi do śmierci. Ehhhh wqrzam się....
Mokkate spóźnione, ale szczere - najlepsze życzenia dla Darii. Dużo zdrowia, szczęscia, samych szóstek w szkole i (już wkrótce) powodzenia u chłopców :-D. Wszystkiego dobrego !
KAśka76 duży chłopak. i widać, ze bardzo towarzyski.
Sandros twoja córeczka ślicznie wygląda w okularkach.
Zmyakm, bo źle się czuję....

.Babeczki przekazuję wam że czarnulka napisała smska że już przyjechała do domu ale się rozchorowała i nie ma siły pisać.

no to złoto!!!!!!!!!!!
chora jestem, nic mi się nie chce.buuuuuuuuuuu
a Piotrek miał wczoraj dzień na tulaski ze mną i byl wielki płacz, że nie może.

sandros - bardzo fajne brelki Soni.

Hej dziewczyny :)
Wruciłam ze ślubu z mega kacykiem :lol: no i małym grypskiem :evil:
Normalnie szlak mnie trafia z nauką siusiania na nocnik ::-( ni c doWiki nie dociera i sika pod siebie :-( newet mokre majteczki jej nie zrażają :-(
A mnie osrty kaszel męczy :-(

A tu kilka fotek :-)

Moja Emilka
478454a89da43b4bmed.jpg

Tu Wikusia
244ac4e31c7bd01emed.jpg

A tutaj moje młodsze siostrzyczki Klaudusia i Sanndra :)
fe0c9fe87401b3aemed.jpg

acb3a6e6b52185cdmed.jpg

A tutaj siostra Asia z synkiem Damianem :)
0e09cf80690fb627.jpg

Tutaj ja z moją mamą :)
205004bcc100a7ddmed.jpg

Tutaj Młodzi juz małżeństwo ;)
17efb7499ea37cea.jpg

slub zapięczętowany :)
7fe238e78a7780cbmed.jpg

Mój Tata z siostrzyczką Klaudusią :)
375dd5654afe5c65med.jpg

reklama
Do góry