reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Co tu takie pustki dziewczyny ???
Gdzie się wszystkie podziewacie ???
Ja cały dzień próbowałam się zalogować, bo jestem w Zabzu a zapomniałam hasła na forum, żeby jeszcze tego było mało to zapomniałam mail, na który się zarejestrowałam.... A jak już mnie oświeciło to brat się dobrał do kompa i teraz aż paruje (laptop nie brat....), bo siedział 4 godziny.....
Oskarek nauczył się mówić i pokazywać "nie ma" : rozkłada rączki i mówi :"mmma". Ciekawe na ile, bo pewnie tak jak "dzidzia" w końcu zapomni
.
Dziewczęta mam nadzieję, że spotkanko jest aktualne, bo ja już przygotowana psychicznie:-). A ile nas będzie ? Ktoś sporządził listę obecności ?;-)
Monysia cóż by Ci tu napisać..... Mój Rafał jest zapalonym graczem na Play Station i mamy ustalone, że jak on chce pograć to ja się zabieram do książki, zawsze to jest wieczór jak Młody już spi. A jak chce dłużej posiedzieć to ma wtorki, bo ja mam maraton "Na Wspólnej"+"Magda M.". Też miałam przeboje tylko,że on wchodził na stronki z randkami i zakładał tam konta..... Niby twierdzoł, że robił sobie to tak dla jaj, a za drugim razem, że ktoś mu wysłał wiadomość na GG, że ma tam poszukać jakieś tam osoby. Był ciekawy kto to, ale najpierw musiał założyć konto.Także myslę, że jeśli chodzi tylko o granie to nie masz dużego problemu. Dogadajcie się jakoś i ustalcie jakieś zasady. A jeśli chodzi o dzidzię to myślę, że jak ją ujrzy to się tak zakocha, że zapomni o świeci. A nawet jesli nie to nie dziw mu się - ty masz forum itp. On też chce mieć chwilkę dla siebie. Lepiej żeby grał w domu niż np. grał w tenisa poza domem
:-). Trzymam kciuki, żeby wszytsko poszło po Twojej myśli.
MariaOla osttanio stanęło, że przy żyrafie. Biedny Jeremi, że musi słuchać tego wiercenia....
Obiecałam nowe fotki, więc wklejam :
2.Daję mamie kawiatuszka (w częściach....)
1. Szczery uśmiech i cudne 6 zębów :-)
Nie wiem czy jutro się odezwę, więc chyba zobaczymy się dopiero na spotkaniu. Buźki !!!!
Gdzie się wszystkie podziewacie ???
Ja cały dzień próbowałam się zalogować, bo jestem w Zabzu a zapomniałam hasła na forum, żeby jeszcze tego było mało to zapomniałam mail, na który się zarejestrowałam.... A jak już mnie oświeciło to brat się dobrał do kompa i teraz aż paruje (laptop nie brat....), bo siedział 4 godziny.....
Oskarek nauczył się mówić i pokazywać "nie ma" : rozkłada rączki i mówi :"mmma". Ciekawe na ile, bo pewnie tak jak "dzidzia" w końcu zapomni

Dziewczęta mam nadzieję, że spotkanko jest aktualne, bo ja już przygotowana psychicznie:-). A ile nas będzie ? Ktoś sporządził listę obecności ?;-)
Monysia cóż by Ci tu napisać..... Mój Rafał jest zapalonym graczem na Play Station i mamy ustalone, że jak on chce pograć to ja się zabieram do książki, zawsze to jest wieczór jak Młody już spi. A jak chce dłużej posiedzieć to ma wtorki, bo ja mam maraton "Na Wspólnej"+"Magda M.". Też miałam przeboje tylko,że on wchodził na stronki z randkami i zakładał tam konta..... Niby twierdzoł, że robił sobie to tak dla jaj, a za drugim razem, że ktoś mu wysłał wiadomość na GG, że ma tam poszukać jakieś tam osoby. Był ciekawy kto to, ale najpierw musiał założyć konto.Także myslę, że jeśli chodzi tylko o granie to nie masz dużego problemu. Dogadajcie się jakoś i ustalcie jakieś zasady. A jeśli chodzi o dzidzię to myślę, że jak ją ujrzy to się tak zakocha, że zapomni o świeci. A nawet jesli nie to nie dziw mu się - ty masz forum itp. On też chce mieć chwilkę dla siebie. Lepiej żeby grał w domu niż np. grał w tenisa poza domem

MariaOla osttanio stanęło, że przy żyrafie. Biedny Jeremi, że musi słuchać tego wiercenia....
Obiecałam nowe fotki, więc wklejam :
2.Daję mamie kawiatuszka (w częściach....)
1. Szczery uśmiech i cudne 6 zębów :-)
Nie wiem czy jutro się odezwę, więc chyba zobaczymy się dopiero na spotkaniu. Buźki !!!!
justyna
Fanka BB :)
hej hej !!!
a co tu taka ciszaaaaa
no i coś Karola sie nie odzywa
ale bierze przykład chyba z innych dziewczyn 
mój brat od pon zajmuje sie wzorowo Liwią, i nawet kombinujemy co by zgodził sie w tygodniu poza wekendami tu przyjeżdżać jako niańka
bo trochę nie wyrabiam się, dziś do 20 siedziałam aż mi oczy sie zresetowały i poszła do domu po dordze dostałam cynk że w plusie fajne parasole ogrodowe są za 15zł więc takowy zakupiłam i zadowolona wróciłam do domu, coprawda dziwnie na mnie patrzyli na drodze jakbym to miała jako parasol od deszczu 
a co tu taka ciszaaaaa

no i coś Karola sie nie odzywa

mój brat od pon zajmuje sie wzorowo Liwią, i nawet kombinujemy co by zgodził sie w tygodniu poza wekendami tu przyjeżdżać jako niańka

justyna
Fanka BB :)
Mamaboo ale słodziak uuśmiechnięty !!!
Monysia trzymaj sie, nie mam pojęcia jak Ci pomóc
Nie denerwuj sie !! mój też gazetki nie przeczytał ani jednej i jak byłam w ciązy to mnie to tak wku... ze sie nie intersuję ale jak Liwucha juz była to dumny w sklepie nakupował ręczniczki. śpiszki itp sam od siebie :-) I jeszcze jedno : faceci to rodzaj podgatunku i trzeba im wybaczyć !!
Czarnulka :-)
Monysia trzymaj sie, nie mam pojęcia jak Ci pomóc

Czarnulka :-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Dzień dobry kochaniutkie :-)
U mnie coraz szybciej zbliża się sobota i zrana jade do Wrocławia na ślub braciszka :-) Nie wiem jak wytrzymam bez moich pannic dwa dni
:-( chyba oszaleje z tęsknoty 

Emilce idą ząbki jeden za drugim
i tak daje czadu z marudzenie i płaczek że ja tylko apap i działam dalej bo głowa mi pęka
Wiki juz zaczyna chyba przeszkadzać pieluszka
bo wczesniej mogła miec pełniutką i nic,a wczoraj pokazała by jej zmienić
Od poniedziałku zaczynamy nauke na całego
:-)
A ja...ja sie cos rozrugelowałam przez tabletki anty ,,cilest''
dostałam @ wcześniej niż powinnam przez 4 dni a po dwóch dniach przerwy dostałam raz jeszcze @ tez 4 dni
i tak przez dwa miesiące mi sie zdarzyło,ale to chyba dlatego że dwa razy mi sie pomyliło i zapomniało
Przesdtałam je brać na miesiąc i idę w środe do doktórki i powie mi co mam robić dalej 
U mnie coraz szybciej zbliża się sobota i zrana jade do Wrocławia na ślub braciszka :-) Nie wiem jak wytrzymam bez moich pannic dwa dni

Emilce idą ząbki jeden za drugim

Wiki juz zaczyna chyba przeszkadzać pieluszka

A ja...ja sie cos rozrugelowałam przez tabletki anty ,,cilest''

Witam,
Monysia nie zazdroszcze, u mnie Rafal nie gra, ale jak siadzie do kompa, to nie da sie go oderwac, teraz jeszcze zaczal na jakims formum pisac - koszmar, nawet na obiad nie umim go dowolac...
Czarnulka zycze Ci dobrej zabawy
Powodzenia duczaniu pieluszek. A zabki fajnie - wyjda wszystkie i bedzie spokoj;-)
Ja sie tez pochwale zabkami - Sonia wzbogaca sie o dwie piateczki. Juz tylko dwie ostatnie i calosc.
Pozdrawiam,
Monysia nie zazdroszcze, u mnie Rafal nie gra, ale jak siadzie do kompa, to nie da sie go oderwac, teraz jeszcze zaczal na jakims formum pisac - koszmar, nawet na obiad nie umim go dowolac...
Czarnulka zycze Ci dobrej zabawy
Powodzenia duczaniu pieluszek. A zabki fajnie - wyjda wszystkie i bedzie spokoj;-)
Ja sie tez pochwale zabkami - Sonia wzbogaca sie o dwie piateczki. Juz tylko dwie ostatnie i calosc.
Pozdrawiam,
.Hejka.
.Ja tylko na chwilkę na bb ,w sumie to u nas po staremu oprócz tego że Lenka ma nowego ząbka,prawa dolna trójka:-). A dziś z niej maruda straszna,chyba jej wychodzi druga dolna trójka
. Teraz sobie smacznie śpi ,moja Księżniczka.
.sandros gratki zębolka.
.czarnulka a Emilka nie będzie za tobą płakać jak wyjedziecie na ten ślub
.
.justyna fajnie że twój brat ma taki fajny kontakt z Liwią,będzie miał wprawę jak urodzi mu się własne dzieciątko
.
.oliwka buziaczki dla małej Sary w brzusiu
.
.No to w sumie to tyle na razie.
.Miłego,deszczowego czwartku
.
.Ja tylko na chwilkę na bb ,w sumie to u nas po staremu oprócz tego że Lenka ma nowego ząbka,prawa dolna trójka:-). A dziś z niej maruda straszna,chyba jej wychodzi druga dolna trójka

.sandros gratki zębolka.
.czarnulka a Emilka nie będzie za tobą płakać jak wyjedziecie na ten ślub

.justyna fajnie że twój brat ma taki fajny kontakt z Liwią,będzie miał wprawę jak urodzi mu się własne dzieciątko

.oliwka buziaczki dla małej Sary w brzusiu

.No to w sumie to tyle na razie.
.Miłego,deszczowego czwartku

hej
karolina dzieki :-) fajnie że sie odezwałas
;-) gratuluje klejnego ząbka Lence ,gdzie się nie znajde to wszystkim dzieciaczkom jakoś ząbki wychodzą
justyna karola ma racje twój brat praktykę będzie mieć;-)
czarnulka oby szybko wyszły te zębole małej bo dziecko sie męczy
biedna buziole dla niej .
Chyba sie rozpogadza na szczeście
karolina dzieki :-) fajnie że sie odezwałas

justyna karola ma racje twój brat praktykę będzie mieć;-)
czarnulka oby szybko wyszły te zębole małej bo dziecko sie męczy

Chyba sie rozpogadza na szczeście

reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Żona do męża:
- Wychodzę na chwilę do sąsiadki. Rusz się i wykąp dziecko!
Po chwili w całym bloku rozlega się wrzask dziecka. Przerażona kobieta wbiego do łazienki i widzi męża trzymającego nad wanną dziecko za uszy.
- Co robisz idioto! Urwiesz mu uszy!
- A co, mam sobie ręce poparzyć!?
- Wychodzę na chwilę do sąsiadki. Rusz się i wykąp dziecko!
Po chwili w całym bloku rozlega się wrzask dziecka. Przerażona kobieta wbiego do łazienki i widzi męża trzymającego nad wanną dziecko za uszy.
- Co robisz idioto! Urwiesz mu uszy!
- A co, mam sobie ręce poparzyć!?
Podziel się: