reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Co tu takie pustki dziewczyny ???
Gdzie się wszystkie podziewacie ???
Ja cały dzień próbowałam się zalogować, bo jestem w Zabzu a zapomniałam hasła na forum, żeby jeszcze tego było mało to zapomniałam mail, na który się zarejestrowałam.... A jak już mnie oświeciło to brat się dobrał do kompa i teraz aż paruje (laptop nie brat....), bo siedział 4 godziny.....
Oskarek nauczył się mówić i pokazywać "nie ma" : rozkłada rączki i mówi :"mmma". Ciekawe na ile, bo pewnie tak jak "dzidzia" w końcu zapomni:-D.
Dziewczęta mam nadzieję, że spotkanko jest aktualne, bo ja już przygotowana psychicznie:-). A ile nas będzie ? Ktoś sporządził listę obecności ?;-)
Monysia cóż by Ci tu napisać..... Mój Rafał jest zapalonym graczem na Play Station i mamy ustalone, że jak on chce pograć to ja się zabieram do książki, zawsze to jest wieczór jak Młody już spi. A jak chce dłużej posiedzieć to ma wtorki, bo ja mam maraton "Na Wspólnej"+"Magda M.". Też miałam przeboje tylko,że on wchodził na stronki z randkami i zakładał tam konta..... Niby twierdzoł, że robił sobie to tak dla jaj, a za drugim razem, że ktoś mu wysłał wiadomość na GG, że ma tam poszukać jakieś tam osoby. Był ciekawy kto to, ale najpierw musiał założyć konto.Także myslę, że jeśli chodzi tylko o granie to nie masz dużego problemu. Dogadajcie się jakoś i ustalcie jakieś zasady. A jeśli chodzi o dzidzię to myślę, że jak ją ujrzy to się tak zakocha, że zapomni o świeci. A nawet jesli nie to nie dziw mu się - ty masz forum itp. On też chce mieć chwilkę dla siebie. Lepiej żeby grał w domu niż np. grał w tenisa poza domem:tak::tak::-). Trzymam kciuki, żeby wszytsko poszło po Twojej myśli.
MariaOla osttanio stanęło, że przy żyrafie. Biedny Jeremi, że musi słuchać tego wiercenia....
Obiecałam nowe fotki, więc wklejam :

2.Daję mamie kawiatuszka (w częściach....)
1. Szczery uśmiech i cudne 6 zębów :-)
Nie wiem czy jutro się odezwę, więc chyba zobaczymy się dopiero na spotkaniu. Buźki !!!!

hej hej !!!

a co tu taka ciszaaaaa :confused:

no i coś Karola sie nie odzywa :eek: ale bierze przykład chyba z innych dziewczyn :cool2:

mój brat od pon zajmuje sie wzorowo Liwią, i nawet kombinujemy co by zgodził sie w tygodniu poza wekendami tu przyjeżdżać jako niańka :cool2: bo trochę nie wyrabiam się, dziś do 20 siedziałam aż mi oczy sie zresetowały i poszła do domu po dordze dostałam cynk że w plusie fajne parasole ogrodowe są za 15zł więc takowy zakupiłam i zadowolona wróciłam do domu, coprawda dziwnie na mnie patrzyli na drodze jakbym to miała jako parasol od deszczu :baffled:

Mamaboo ale słodziak uuśmiechnięty !!!

Monysia trzymaj sie, nie mam pojęcia jak Ci pomóc :eek: Nie denerwuj sie !! mój też gazetki nie przeczytał ani jednej i jak byłam w ciązy to mnie to tak wku... ze sie nie intersuję ale jak Liwucha juz była to dumny w sklepie nakupował ręczniczki. śpiszki itp sam od siebie :-) I jeszcze jedno : faceci to rodzaj podgatunku i trzeba im wybaczyć !!

Czarnulka :-)

Dzień dobry kochaniutkie :-)

U mnie coraz szybciej zbliża się sobota i zrana jade do Wrocławia na ślub braciszka :-) Nie wiem jak wytrzymam bez moich pannic dwa dni :baffled::-( chyba oszaleje z tęsknoty :baffled::cool2:

Emilce idą ząbki jeden za drugim :szok::baffled: i tak daje czadu z marudzenie i płaczek że ja tylko apap i działam dalej bo głowa mi pęka :baffled:

Wiki juz zaczyna chyba przeszkadzać pieluszka :eek: bo wczesniej mogła miec pełniutką i nic,a wczoraj pokazała by jej zmienić :tak: Od poniedziałku zaczynamy nauke na całego :tak::-)

A ja...ja sie cos rozrugelowałam przez tabletki anty ,,cilest'' :baffled: dostałam @ wcześniej niż powinnam przez 4 dni a po dwóch dniach przerwy dostałam raz jeszcze @ tez 4 dni :wściekła/y: i tak przez dwa miesiące mi sie zdarzyło,ale to chyba dlatego że dwa razy mi sie pomyliło i zapomniało :baffled: Przesdtałam je brać na miesiąc i idę w środe do doktórki i powie mi co mam robić dalej :happy:

Witam,

Monysia nie zazdroszcze, u mnie Rafal nie gra, ale jak siadzie do kompa, to nie da sie go oderwac, teraz jeszcze zaczal na jakims formum pisac - koszmar, nawet na obiad nie umim go dowolac...

Czarnulka zycze Ci dobrej zabawy
Powodzenia duczaniu pieluszek. A zabki fajnie - wyjda wszystkie i bedzie spokoj;-)

Ja sie tez pochwale zabkami - Sonia wzbogaca sie o dwie piateczki. Juz tylko dwie ostatnie i calosc.

Pozdrawiam,

.Hejka.

.Ja tylko na chwilkę na bb ,w sumie to u nas po staremu oprócz tego że Lenka ma nowego ząbka,prawa dolna trójka:-). A dziś z niej maruda straszna,chyba jej wychodzi druga dolna trójka:rolleyes:. Teraz sobie smacznie śpi ,moja Księżniczka.

.sandros gratki zębolka.

.czarnulka a Emilka nie będzie za tobą płakać jak wyjedziecie na ten ślub:confused:.

.justyna
fajnie że twój brat ma taki fajny kontakt z Liwią,będzie miał wprawę jak urodzi mu się własne dzieciątko:tak:.

.oliwka buziaczki dla małej Sary w brzusiu:tak:.

.No to w sumie to tyle na razie.

.Miłego,deszczowego czwartku:happy2:.

.Ale tam leje deszcz:szok: i pomyśleć że to druga połowa maja:eek:.
.
deszczeteddyiv9.jpg
.

.No to trochę magii żeby jak najszybciej nam się ta pogoda poprawiła:-D.
.
czarodziejkazc8.gif
.

hej
karolina dzieki :-) fajnie że sie odezwałas:tak:;-) gratuluje klejnego ząbka Lence ,gdzie się nie znajde to wszystkim dzieciaczkom jakoś ząbki wychodzą:confused:
justyna karola ma racje twój brat praktykę będzie mieć;-)
czarnulka oby szybko wyszły te zębole małej bo dziecko sie męczy:wściekła/y: biedna buziole dla niej .
Chyba sie rozpogadza na szczeście:happy:

reklama
Żona do męża:
- Wychodzę na chwilę do sąsiadki. Rusz się i wykąp dziecko!
Po chwili w całym bloku rozlega się wrzask dziecka. Przerażona kobieta wbiego do łazienki i widzi męża trzymającego nad wanną dziecko za uszy.
- Co robisz idioto! Urwiesz mu uszy!
- A co, mam sobie ręce poparzyć!?

Do góry