reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ALe zasmolilam watek :-p:cool2: Chyba dzisiaj nalezy mi sie cale podium:-D

Oliwka dziekuje bardzo za komplemenciki pod zdresem mojego Skarba.

Oliwka ale jestem gapa! dopiero teraz zobaczylam ze umiescilas link z posciela:-pposciel sliczniutka :tak::-) ja mam dla Oliwki wzorek z pszczolkami:happy: zazdroszcze CI tych zakupow ciazowych:zawstydzona/y:

Shinue gratki z okazji pierwszej nocki! :-)

Monysiu dziekuje :-)

halo tylko my we trójkę tu jesteśm;-)y
shiune fajnie dziś w nowinach przeczytałam że odświeżają balaton a w przyszłym roku całkowite oczyszczenie .Zmiana prezydenta i juz efekty:tak: Widać nawet paru odważnych na fotkach:-D Jak ten czas leci niedawno marzenka się urodziła a już taka duża:szok:

HEj babolki :-)

A co tu taka cisza :confused::eek: Jestem w wielkim szoku:szok: Moje dziewczynki sĄ zdrowe ;-) Ale za to są MEGA marudy bo ząbalki wychodzą :baffled: Ja w sobote ostro pobalowałam na panieńskim u koleżanki :-p:cool2: Mięśnie nóg do tej pory mnie bolą :cool2: Wytańczyłam się za wszyyystkie czasy :tak: Balowałam do 4 rano :-D Była z nami nawet dziewczyna w 9 m-cu ciąży :eek: ale dała suuuper rade :-D

Nie dosc ze Justyna nie daje zadnych upomnien i kopniakow za olewanie BB to do tego sama zniknela :dry:

A cisza jest tu dzisiaj nie do zniesienia. Chyba ten watek zmieni nazwe na "Oliwka&Luczynka-historia pewnej znajomości" :baffled::-D:-D:-D

Czarnulka to super ze sie tak wybawilas na tym panienskim:tak:ale zeby w 9 miesiacu ciazy miec jeszcze sily na imprezy:confused::szok::-D ucaluj dziewczynki w te bolawe dziaselka od ciotki Lucyny;-)

reklama
czarnulka a byli
1342vnl2.gif
na panieńskim ,mi to by się nie chciało iść ona to ma siły:-D:-D:confused: buziaczki dla laleczek ;-)
luszczynka zgadza się niedługo zostanie nas garstka na forum :szok:

Do góry