reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Sonia dopiero dzis dostanie okularki, wiec nie wiem jak u niej bedzie z tym lubieniem. A wyglada... Inaczej.

Fotki mysle, ze beda ze spotkania, wiec napewno ja wszyscy zobacza.

Pozdrawiam,

reklama
wiajcie Kochane Mamuśki, nie jestem w stanie wszystkich postów przeczytać ale widzę że dzielnie się trzymacie!!!!:happy::happy: zaniedbałam Was ostatnio strasznie!!!przepraszam, ale niestety ostatnio strasznie brakuje mi czasu na wszystko a nie wspomnę o przyjemnościach, ale obiecuje (RAZ KOLEJNY Z RESZTĄ) poprawę... trzymajcie się cieplutko do zobaczona!!!

Hej!:happy:

Te moje bóle zębów, to najprawdopodobniej zatoki. Dostałam antybiotyk (tylko śladowo przenika do mleka) więc może wreszcie przestanie mnie boleć.
Oliwka- dziękuję za współczucie, tylko Ty jedna mnie pożałowałaś...:tak:;-):-)

Od wtorku nie wiem jak żyję, jestem tak zagoniona, że wieczorami padam....
Dziś jeszcze zakupy i wizyta z Darią u ortodonty (ciekawe czego sie dowiem :baffled:i ile mnie to bedzie kosztowało:szok:;-))

Na spotkaniu postaram się być:tak:, możliwe, że się troszkę spóźnię.

Hej!

Witajcie !!!

Ja się jakoś dzisiaj słabo czuję :sick:, nic mi się nie chce :baffled:
nawet zadbać dziś o siebie mi się nie chce :zawstydzona/y: nie wiem co mi jest. Brzuchol rośnie jak na drożdżach. Wczoraj po stosunku mnie straszliwie brzuchol bolał, może się martwie w podświadomości. Lekarz ostatnio gadał że jak będzie bolało to zakaz. Chiba to przeczuł.

A ide się zdrzemnąć chwile a potem postaram zrobić z sobą porządek i wyjść na spacer, może mi przejdzie po drzemce :confused:

hej kobitki :tak:
Ja też mam dzień fatalny brzuch mnie boli i w nocy też do tego krzyż .Dzis byłam u gina dała mi tabletki rozkurczowe i magnez bo to napewno od kurczów nóg i zobaczymy. Nic mi sie nie chce na dodatek chyba dzidzia sie tak ułożyła i uciska na żołądek :szok::szok::szok:
mokkate jak u ortodonty przeraził cię cennik :szok:

hej maminki !!!

ja na chwilkę bo Liwia baję ogląda i przyszłam ją nakarmić i teraz juz czekam na mężowego i jedziemy na zakupy :-) A potem chyba jeszcze polecę do zakładu nadganiać, nie wspomnę juz o prasowaniu które leży i kwiczy :baffled:

Mokatka ja też Cię żałuję !!! ja mam kłopoty z zatkoami ale policzkowymi czy jak to sie tam nazywa i jak trochę chłodniej albo jak wieje to mi łeb chce rozawlić !!!

Oliwka odpoczywaj odpoczywaj !!!
a od kiedy planujesz małą posłać do przedszkola ???

Monisia na pewno po spacerku lepiej sie poczujesz i krótka drzemka nie zaszkodzi !! moze jakiś fajny film albo książka poprawi nastrój !!

Czarnulka pewnie robi sie na bóstwo i nie ma czasu tu zajrzeć :tak:

Trysia Ty juz tu poprawy nie obiecuj setny raz tylko weź sie za pisanie i pochwal sie swoim maluchem !!

Luczynka hop hop !!!

całusy !!!

No i juz po wizycie u ortodonty.
Musze przyznać, że jestem zszokowana tym co usłyszałam:szok:.
Po pierwsze, mamy pousuwać wszystkie mleczaki :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Chodze regularnie z Darią do dentysty i nic na ten temat nie mówiła. Tylko, że się ruszają, a o usuwaniu ani słowa.:no: Więc teraz jestem w kropce.
Po drugie- podejrzewa, ze Darunia nie ma zawiązków lewej górnej dwójki, bo jeszcze ma tam mleczaka w dobrej kondycji :szok::szok::szok: Mamy prześwietlić zęby (obie będziemy świecić :-D) i potem się zdecyduje co dalej...:-(
Jest też jedna dobra wiadomość- aparat stały nie będzie konieczny. Wystarczy ruchomy, bo Daria ma tyłozgryz.
Chyba skonsultuję to z jeszcze jednym ortodontą, ale musze ochłonąć po tych "sensacyjnych wieściach":-:)-:)-:)-:)-:)-(

Justa- no to już mam dwie dobre koleżanki, które powspółczują cierpiącemu:-p:-D;-):-p
Jak to się mówiło?:confused::confused::confused: Przyjaciół poznaje się w biedzie?;-):-p;-):-D

Oliwka- odpoczywaj, odpoczywaj, póki możesz, bo potem .....wiesz co dalej. :-)
Ten scenariusz już przerabiałaś...:-)

Trysia- wklejaj zdjęcia i pisz co u Was, bo znowu pomylę płeć Twojego szkraba...:-D;-):-D;-)
Ale telepatia jednak istnieje, bo prawie wczoraj o Tobie myślałam...serio...:tak::tak::tak:

justynka ja nie wybieram jej do przeczkola napewno nie predzej jak wróce do pracy to za dwa lata:tak:;-)a jak jestem w domku to niech siedzi z mamusią:-D
mokkate ja tez jestem w szoku lepiej to skonsultuj z innym ortodontą:szok: Tak przerabiałam ,i zacznie sie wstawanie w nocy a tak ostatnio myślałam jak to niby 2 lata temu było a mnie sie zdaje że kupe czasu :szok::confused: oby to było kochane dziecko do jedzenia tak jak Oliwia;-)

reklama
Hej!!!!

Ja wpadłam na chwilę.

Trysia - też ostatnio o Tobie pomyślałam....Pisz, pisz i wklejaj tu hurtem zdjęcia twojego maluszka :laugh2::-):-D

Mokatte - ja też Ciebie żałowałam i współczuję ci...mam nadzieję, ze już lepiej a jutro na spotkanku się zajwisz. A co do Darii to faktycznie może skonsultuj się jeszcze z jednym lekarzem:confused::confused:

Justyna - a na jakie zakupki jechałaś:confused::confused::confused:Ja tez miałam kupę prasowania i niedawno skonczyłam a Kamilek mi krzyczał w łóżeczku:baffled::eek::baffled:

Karolinna - obiecałaś sie poprawić na bb....pamiętasz:confused::confused::confused:

Ostatnio jestem bardzo zmęczona. Kamilek już raczkuje po całym mieszkaniu a to tak szybko ze :szok::szok::szok: i wstaje mi wszędzie przy meblach przy krzesłach, wózku itd normalnie muszę mieć oczy dookoła głowy.

Do góry