reklama
trysia77
Fanka BB :)
wiajcie Kochane Mamuśki, nie jestem w stanie wszystkich postów przeczytać ale widzę że dzielnie się trzymacie!!!!
zaniedbałam Was ostatnio strasznie!!!przepraszam, ale niestety ostatnio strasznie brakuje mi czasu na wszystko a nie wspomnę o przyjemnościach, ale obiecuje (RAZ KOLEJNY Z RESZTĄ) poprawę... trzymajcie się cieplutko do zobaczona!!!

Hej!
Te moje bóle zębów, to najprawdopodobniej zatoki. Dostałam antybiotyk (tylko śladowo przenika do mleka) więc może wreszcie przestanie mnie boleć.
Oliwka- dziękuję za współczucie, tylko Ty jedna mnie pożałowałaś...
;-):-)
Od wtorku nie wiem jak żyję, jestem tak zagoniona, że wieczorami padam....
Dziś jeszcze zakupy i wizyta z Darią u ortodonty (ciekawe czego sie dowiem
i ile mnie to bedzie kosztowało
;-))
Na spotkaniu postaram się być
, możliwe, że się troszkę spóźnię.
Hej!

Te moje bóle zębów, to najprawdopodobniej zatoki. Dostałam antybiotyk (tylko śladowo przenika do mleka) więc może wreszcie przestanie mnie boleć.
Oliwka- dziękuję za współczucie, tylko Ty jedna mnie pożałowałaś...

Od wtorku nie wiem jak żyję, jestem tak zagoniona, że wieczorami padam....
Dziś jeszcze zakupy i wizyta z Darią u ortodonty (ciekawe czego sie dowiem

Na spotkaniu postaram się być

Hej!
Witajcie !!!
Ja się jakoś dzisiaj słabo czuję :sick:, nic mi się nie chce
nawet zadbać dziś o siebie mi się nie chce
nie wiem co mi jest. Brzuchol rośnie jak na drożdżach. Wczoraj po stosunku mnie straszliwie brzuchol bolał, może się martwie w podświadomości. Lekarz ostatnio gadał że jak będzie bolało to zakaz. Chiba to przeczuł.
Ja się jakoś dzisiaj słabo czuję :sick:, nic mi się nie chce

nawet zadbać dziś o siebie mi się nie chce

hej kobitki 
Ja też mam dzień fatalny brzuch mnie boli i w nocy też do tego krzyż .Dzis byłam u gina dała mi tabletki rozkurczowe i magnez bo to napewno od kurczów nóg i zobaczymy. Nic mi sie nie chce na dodatek chyba dzidzia sie tak ułożyła i uciska na żołądek

mokkate jak u ortodonty przeraził cię cennik

Ja też mam dzień fatalny brzuch mnie boli i w nocy też do tego krzyż .Dzis byłam u gina dała mi tabletki rozkurczowe i magnez bo to napewno od kurczów nóg i zobaczymy. Nic mi sie nie chce na dodatek chyba dzidzia sie tak ułożyła i uciska na żołądek

mokkate jak u ortodonty przeraził cię cennik

justyna
Fanka BB :)
hej maminki !!!
ja na chwilkę bo Liwia baję ogląda i przyszłam ją nakarmić i teraz juz czekam na mężowego i jedziemy na zakupy :-) A potem chyba jeszcze polecę do zakładu nadganiać, nie wspomnę juz o prasowaniu które leży i kwiczy
Mokatka ja też Cię żałuję !!! ja mam kłopoty z zatkoami ale policzkowymi czy jak to sie tam nazywa i jak trochę chłodniej albo jak wieje to mi łeb chce rozawlić !!!
Oliwka odpoczywaj odpoczywaj !!!
a od kiedy planujesz małą posłać do przedszkola ???
Monisia na pewno po spacerku lepiej sie poczujesz i krótka drzemka nie zaszkodzi !! moze jakiś fajny film albo książka poprawi nastrój !!
Czarnulka pewnie robi sie na bóstwo i nie ma czasu tu zajrzeć
Trysia Ty juz tu poprawy nie obiecuj setny raz tylko weź sie za pisanie i pochwal sie swoim maluchem !!
Luczynka hop hop !!!
całusy !!!
ja na chwilkę bo Liwia baję ogląda i przyszłam ją nakarmić i teraz juz czekam na mężowego i jedziemy na zakupy :-) A potem chyba jeszcze polecę do zakładu nadganiać, nie wspomnę juz o prasowaniu które leży i kwiczy

Mokatka ja też Cię żałuję !!! ja mam kłopoty z zatkoami ale policzkowymi czy jak to sie tam nazywa i jak trochę chłodniej albo jak wieje to mi łeb chce rozawlić !!!
Oliwka odpoczywaj odpoczywaj !!!
a od kiedy planujesz małą posłać do przedszkola ???
Monisia na pewno po spacerku lepiej sie poczujesz i krótka drzemka nie zaszkodzi !! moze jakiś fajny film albo książka poprawi nastrój !!
Czarnulka pewnie robi sie na bóstwo i nie ma czasu tu zajrzeć

Trysia Ty juz tu poprawy nie obiecuj setny raz tylko weź sie za pisanie i pochwal sie swoim maluchem !!
Luczynka hop hop !!!
całusy !!!
No i juz po wizycie u ortodonty.
Musze przyznać, że jestem zszokowana tym co usłyszałam
.
Po pierwsze, mamy pousuwać wszystkie mleczaki

Chodze regularnie z Darią do dentysty i nic na ten temat nie mówiła. Tylko, że się ruszają, a o usuwaniu ani słowa.
Więc teraz jestem w kropce.
Po drugie- podejrzewa, ze Darunia nie ma zawiązków lewej górnej dwójki, bo jeszcze ma tam mleczaka w dobrej kondycji

Mamy prześwietlić zęby (obie będziemy świecić
) i potem się zdecyduje co dalej...:-(
Jest też jedna dobra wiadomość- aparat stały nie będzie konieczny. Wystarczy ruchomy, bo Daria ma tyłozgryz.
Chyba skonsultuję to z jeszcze jednym ortodontą, ale musze ochłonąć po tych "sensacyjnych wieściach":-
-
-
-
-
-(
Justa- no to już mam dwie dobre koleżanki, które powspółczują cierpiącemu
;-)
Jak to się mówiło?

Przyjaciół poznaje się w biedzie?;-)
;-)
Oliwka- odpoczywaj, odpoczywaj, póki możesz, bo potem .....wiesz co dalej. :-)
Ten scenariusz już przerabiałaś...:-)
Trysia- wklejaj zdjęcia i pisz co u Was, bo znowu pomylę płeć Twojego szkraba...
;-)
;-)
Ale telepatia jednak istnieje, bo prawie wczoraj o Tobie myślałam...serio...

Musze przyznać, że jestem zszokowana tym co usłyszałam

Po pierwsze, mamy pousuwać wszystkie mleczaki

Chodze regularnie z Darią do dentysty i nic na ten temat nie mówiła. Tylko, że się ruszają, a o usuwaniu ani słowa.

Po drugie- podejrzewa, ze Darunia nie ma zawiązków lewej górnej dwójki, bo jeszcze ma tam mleczaka w dobrej kondycji

Jest też jedna dobra wiadomość- aparat stały nie będzie konieczny. Wystarczy ruchomy, bo Daria ma tyłozgryz.
Chyba skonsultuję to z jeszcze jednym ortodontą, ale musze ochłonąć po tych "sensacyjnych wieściach":-
Justa- no to już mam dwie dobre koleżanki, które powspółczują cierpiącemu

Jak to się mówiło?

Oliwka- odpoczywaj, odpoczywaj, póki możesz, bo potem .....wiesz co dalej. :-)
Ten scenariusz już przerabiałaś...:-)
Trysia- wklejaj zdjęcia i pisz co u Was, bo znowu pomylę płeć Twojego szkraba...

Ale telepatia jednak istnieje, bo prawie wczoraj o Tobie myślałam...serio...

justynka ja nie wybieram jej do przeczkola napewno nie predzej jak wróce do pracy to za dwa lata
;-)a jak jestem w domku to niech siedzi z mamusią
mokkate ja tez jestem w szoku lepiej to skonsultuj z innym ortodontą
Tak przerabiałam ,i zacznie sie wstawanie w nocy a tak ostatnio myślałam jak to niby 2 lata temu było a mnie sie zdaje że kupe czasu 
oby to było kochane dziecko do jedzenia tak jak Oliwia;-)

mokkate ja tez jestem w szoku lepiej to skonsultuj z innym ortodontą

reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej!!!!
Ja wpadłam na chwilę.
Trysia - też ostatnio o Tobie pomyślałam....Pisz, pisz i wklejaj tu hurtem zdjęcia twojego maluszka
:-)
Mokatte - ja też Ciebie żałowałam i współczuję ci...mam nadzieję, ze już lepiej a jutro na spotkanku się zajwisz. A co do Darii to faktycznie może skonsultuj się jeszcze z jednym lekarzem

Justyna - a na jakie zakupki jechałaś

Ja tez miałam kupę prasowania i niedawno skonczyłam a Kamilek mi krzyczał w łóżeczku

Karolinna - obiecałaś sie poprawić na bb....pamiętasz

Ostatnio jestem bardzo zmęczona. Kamilek już raczkuje po całym mieszkaniu a to tak szybko ze

i wstaje mi wszędzie przy meblach przy krzesłach, wózku itd normalnie muszę mieć oczy dookoła głowy.
Ja wpadłam na chwilę.
Trysia - też ostatnio o Tobie pomyślałam....Pisz, pisz i wklejaj tu hurtem zdjęcia twojego maluszka

Mokatte - ja też Ciebie żałowałam i współczuję ci...mam nadzieję, ze już lepiej a jutro na spotkanku się zajwisz. A co do Darii to faktycznie może skonsultuj się jeszcze z jednym lekarzem

Justyna - a na jakie zakupki jechałaś

Karolinna - obiecałaś sie poprawić na bb....pamiętasz

Ostatnio jestem bardzo zmęczona. Kamilek już raczkuje po całym mieszkaniu a to tak szybko ze

Podziel się: