reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Karolina jak fajnie, ze zajzalas
Gratulacje za kolejnego zebokla Leny

Czarnulka niezly kawal...

Sonia bedzie nosic okularki - w sobote na spotkaniu juz bedziecie mogly podziwiac malutka "Pania Profesor" :nerd:

Zabieram sie za nauke... W koncu ruszylam z moja praca, teraz musze ruszyc z egzaminami.

Pozdrawiam,

.Witam w przerwie w sprzątaniu;-).

.sandros mam nadzieję że na spotkanku będę bo bardzo chciałabym zobaczyć Sonię w okularkach:tak:,a Sonia lubi je nosić?jak się z nimi czuje:confused:.Dzięki za gratki :-).

.kaska wg prognozy ma być ok na wp.pl można sprawdzić ;-) bo coś m link psuje posta.

.kub i mokk where are you???

.Jeszcze tu zajrzę dziś wieczorem:-).

.Idę poprać kilka rzeczy:-).

Czołem kobitki :tak::tak::tak:

hmmmmmmmmmmmmmmmm i co tu napisać:confused::baffled:

karolinka, to gratulacje kolejnego Lenkowego zębola:-)

kaśka dziś oglądałam pogodę i mówili, że w sobotę ma być ciepło i bezdeszczowo:dry:

sandros, a jaką wadę ma Sonia:confused::confused::confused:. A pokaż ją też na forum, bo nie wszystkie będziemyu na spotkaniu:-D

czarnulka i na ile dni jedziesz się bawić:confused:, przeżyjesz jakoś:confused: Ale grunt to pozytywne myślenie....będziesz się super bawiła, a dziewczynkie też będą się miały dobrze:-)

A mnie jutro czeka ciężki dzień:dry:Jedę do Częstochowy i będę musiała jakoś przeżyć cały dzień bez Pati......................i chyba nie zdążę jej położyć :no::no::no:i juz mi źle.
A teraz mykam do wanny i do łóżeczka.

Miłego piątku:cool2:

.
karol: a może Ty gniazdko wijesz?????????????
.
.:-p:-D ,raczej druga opcja tylko jej nie znam właśnie;-).Może jakieś święto się zbliża o którym nie pamiętam.... dzień Matki:rofl: albo dzień Dziecka:-).

.
straszysz czy obiecujesz:-p:confused:
.
.TY MI POWIEDZ!:laugh2:.Myślę że będziesz cały dzień myślała co u Patusi:tak:.Dziękujemy za gratki:happy:.A po co jedziesz do Częstochowy?:-pale jestem ciekawska:-p.

.I może jeszcze tu zajrzę dziś
gglolcj2.gif
:ninja:.

.Ha ha ,widzę że jednak straszyłam tym swoim powtórnym wejściem na bb dzisiaj,bo nikogo nie ma:-p.

.Życzę wam kobitki słodkich snów!.Takich słodkich jak miodek.I beztroskich jak Puchatek.
dobranockubu347pucvhatexh8.gif
.

.Dobranoc!.

reklama
hop hop !!!!

oj mój niań dziś juz pojechał :-( ale obiecał że wróci :happy:
Liwia taka zachwycona że rano po śniadaniu wręczyła mi torebkę i powiedziała pappaa i całusa dała a Tomka za ręke z całej siły i "choo chhoo" zaciągneła go do pokoju na puzzle i bawić bawić !!!!

a z tą praktyką Oliwka i Karola to mnie rozbawiłyście jak sobie Go wyobraziłam w roli ojca :-D :-D :-D on to TAKIE duże dziecko i w tym tkwi chyba sekret że tak dobrze sie dogadują !!

Anian i Czarnulka zniesiecie dzielnie rozłąkę !!! trzyamam kciuki i pewnie dzieciaczki lepiej to zniosą niż Wy !!

Kaśka jak tam Piotrus ???

Do góry