reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Ewicik Filip juz w tym wieku panienki na przejazdzki zabiera :cool:

MamaBoo gratulacje za nowe umiejetnosci. A rozumi, rozumi, napewno wiecej niz myslisz. Widze teraz po Soni jak juz mi moze odpowiedziec. Czasem rozmawiamy o czyms z Rafem, a ona z takim komentarzem wyskoczy :szok:

Ja wolny weekend spedzalam na uczelni. Wczoraj tylko wieczorkiem oderwalam sie od rzeczywistosci, troszke pobalowalam. Fajnie znow bylo spotakac ludi z liceum.... :cool2:

Jutro do pracy. Zaczynam zmiany dzienne :baffled::dry::sick: - bede wiec oderwana od zycia - rano nauka, a do nocy praca. Z Sonia zupelnie nie bede sie widywac, jak ja nie lubie takich zmian :-:)no:

Milej nocy - papapa

reklama
Oliwka tak to juz taka dalsza kuzyneczka Julcia jest w lipcu skonczy dwa latka wiec 3 miesiace starsza od mojego. Julka jest corcia od mojej kuzynki, jak tam pojedziemy to jak w domowym przedszkolu bo kuzynak ma juz trojke dzieci a jest w moim wieku (Kuba 3 latak , Julcia prawei 2 i Milenka 6miesiacy )- podziwiam ja za to wszystko). Kurcze u nich to jak w jakims grtafiku, ona robi kolacje a tatus kapiel i usypia dzieci....naprawde nie wiem czy ja bym dała rade, a do tego oboje juz pracuja:no::no::no:

Kaska u Ciebie z tym nastawieniem do pracy tak jak u mnie.....mysle ze tylko jutro pojde i reszte tygodnia wolnego.

hej złotko:tak:
ewcik kobity są dzielne babki ,tez byś dała rade na jej miejscu tylko tak sie nam wydaje:-) Julka jakie ma długie włoski ,kurcze ja tylko na te włoski bo moja Olwkama krutkie i jeszcze takich kitek nie moge ro;-)bic;-)
sandros nie zazdroszcze ci tych zmian:-(

My lecimy do banku ale juz ciepło a co póxniej:szok::confused:

Witam !!!

O kurcze Kaśka a wysoką ma gorączkę ??? Może to jakaś różyczka ? :szok:

No mój chłop nie dość że nie wziął L4 po tych wspaniałych ostatnich przeżyciach, to inni skorzystali i pobrali ( świnie) a on pracuje za 4, non stop w robocie, już mam dość. Ostatnio same nocki i z każdej przychodzi spóźniony. Wczoraj 3h nadgodzin a dziś 4 :eek: i jeszcze za chwile jedzie do sądu i na jakieś przesłuchania

kukuk !!!!
oj Mokate żebyś wiedziła wczoraj ściągneła o 18 do domu :baffled:
Dzis super pogoda i mój brat przyjeżdza do Liwii bo nie mam co z nią zrobić bo jeszcze dzis ślub mamy i plener i wyjazd na to do Chałupek !!

Kaśka to ja stawiam na 3 dniówke !!

Ewcik hohoh ale ten Filipek przystojniaczek :-)

Luczynka fajna ta Twoja klusia, przypomina mi Liwie jak była w tym wieku :-D

wieczorkiem zajrze !!!

to mam 3 diagnozy od 3 lekarzy.
ostatnia to trzydniówka. tylko że Tytek ma gorączkę od środy, a wysypka pojawiła siędziś w nocy?????:szok::szok::szok:

muszę poszukać jakiegoś kompetentnego pediatry.

reklama
Każdy lekarz gada coś innego. U nas normalka, co za Polska. Ci lekarze to chyba są lekarzami dla kasy a nie z powołania !!! :wściekła/y:

Moja siostrzyczka miała 2 latka i zachorowała. Też każdy leczył na co innego. W końcu było z nią tak tragicznie że prawie oddychać nie mogła. Sąsiad zawiózł mame na prywatną wizytę u takiej pani pediatry, ta skierowania do szpitala odrazu bo takie miała węzły chłonne powiększone że ledwo dychała. W szpitalu powiedzieli że jeszcze 3h i mogło by jej nie być. Po prostu straszne. I jeszcze jak widziałam jak chodzi z całą główką obwiązaną jak mumia i z podłączoną kroplówką to płakać się chiało.

Daj znać jak czegoś się dowiesz. Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego i szybko przeszło

Do góry