reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
oliwka29 i mi sie coś zdaje że chyba odpuścimy sobie te wesele. Taki upał w samochodzie tyle godzin. Wogóle sama jazda długa a co dopiero jeszcze tam wysiedzieć

reklama
luszczynka gratki za zdany egzamin:tak:
kaśka nie czekaj do rana pędź jescze dziś na te pogotowie:-(
ewcik dawno cie nie było ale jak posta czasnęłaś to :szok: fajne fotki ,też mamy z tego centrum rozrywki (plaza no nie?)foty :-D A mieszkanko to piętrowe:confused: czy domki szeregowe ?

czarnulka buty piękne ja to juz sie odzwyczaiłam z koturnów i szpilek :szok:a z ta karta to też nieżle ,dobrze ze zablokowana bo niewiadomo kto znajdzie albo sie znalazła w domku:confused:
Ja tez mykam papapapa

Evcik masz racje dała więcej,szkoda ze nie wiedziałam ze u ciebie taniej ;-) Foteczki bomba ;-) A jak piszesz ze na 2008 juz dzieci trzeba zapisywać ,to ja tez sie przejde w przyszłym tygodniu ;-) No i wklej foteczki z grilla :-)

Monysia ja w pierwszej ciąży jechałam z mężem autem latem w 9 m-cu do Wa-wy,a w drugiej ciąży 3 tygodnie przed porodem na Mazury :-) A więc nie masz co tak się bać ;-) Dasz rade ;-)

Oliwka dzięki ;-) Ja tez sie odzwyczaiłam ale czas się przyzwyczaić na nowo ;-)

Witam porankiem.....
Oliwka mieszkanie :-) ale najbardziej sie ciesze ze wlasny kąt , w koncu trzeba sie usamodzielnic :-)

Wczoraj doszła do mnie fatalna wiadomosc lekarz ktory prowadził mi ciąże został zawieszony i aresztowany pod zarzutem przeprowadzania nielegalnych aborcji.....no to ładnie tego bym sie po nim nie spodizewała, wiec trzeba bedzie szukac innego ginka

Czarnulka nastepnym razem zapraszam....

Dziewczyny a jak wózek podoba wam sie ???????????Mysle ze to juz ostatni bo jakby nie było to 3 nasz pojazd......brat moj mowi ze potem bedzie tak z rowerkami...i chyba ma racje:-)

OK lece na sniadanko moi mezczyzni jeszcze spia a na 9,00 do pracy mam a ja w pizamce jeszcze siedze a do jastrzebia kawalek drogi jest ...buziaczki......

hej!!!!

ewcik - wózeczek fajny ale w hurtowni nam nie polecał bo jest z cięższych parasolek i kupiliśmy też tej firmy parasolkę ale BBY DESIGN ACTIVE kolor szary z pomarańczowym. Polecam go fajnie się go też prowadzi ;-)

hej:tak:
ewcik wóze;-)czek ładniutki
czarnulka
ja tez bede musia.la sie przyzwyczaic na nowo dowysokich obcasów:-)
baska jak tam humorek poprawiony od wczorajszego dnie;-)

Hej!!!:-)

Ewcik- ale Filipek wyrósł:szok: i jak się zmienił. Powiem Ci, że chyba bym go nie poznała.... Wózek fajny...:tak:
W którym CCC pracujesz? We wtorek jedę do mamy, to może Cię odwiedzę... ;-) :-D ;-) ...

Czarnulka- buty S-U-P-E-R!!!
Na moją chudą stopę kupienie takich bucików graniczy z cudem....:baffled:

Luczynka- brawo za zdany egzamin!!!!!! Niedługo nie będzie się już dla Ciebie liczyło co dostałaś, tylko to że zdałaś. :tak:

Karolina- żyjesz? Daj jakiś znak, żebyśmy wiedziały że nic Ci się nie stało... :sorry2: :rofl2: :biggrin2: :rofl2: :evil:

Kubusiowa- Ty też coś ostatnio ucichłaś... Hmmmmm...:dry: :tak:

Idę szykować obiadek, bo na 15.00 Daria znów na konie jedzie...:happy:
Zapomniałam się pochwalić, że Martynka już chodzi. A właściwie to prawie biega... Co nie znaczy, że nie ma upadków, ale już coraz mniej (i potrafi sama wstać...):-)

reklama
Witam!

Juz troche odpoczelam po wczorajszym calym dniu na uczelni a teraz laba :-p Dzieki Wam za gratki ale nie ma czego, naprawde.

Dzisiaj popoludniu przyjezdza moja mama, babcia, siostra i brat z dziewczyna na grilla. A tescie za chwile wyjezdzaja na weekend do rodziny wiec bedzie milo :-D

Baska nie martw sie Kochana, mam nadzieje ze dzis humorek masz juz lepszy :tak: :-) na pocieszenie (o ile to CIe pocieszy) ja miesiac po tym jak wyjechalismy samochodem z salonu odrapalam go o inne auto :baffled: bo wpakowalam sie w ciasny kat a potem facet przyblokowal mi droge i nei umialam wyjechac :-( ale teraz juz na to leje, przeciez to tylko auto, rzecz nabyta ;-)

Czarnulka sliczne buciki, ja jeszcze nie umiem wrocic od ciazy do butow na obcasach:no: a kiedys to tylko w takich chodzilam. a mozesz mi powiedziec gdzie mieszkasz? bo ja ogolnie to nie mam pojecia gdzie Wy wszystkie mieszkacie :no: :-( i ciekawosc mnie zzrea :-p :-D

Ewcik tak wlasnie kilka dni temu zastanawialam sie gdzie sie podziewasz:tak: dobrze ze jestes juz spowrotem ;-) z Filipka juz duzy chlopaczek :-) no i pierwsze slysze ze do przedszkola trzeba zapisywac ponad rok wczesniej :eek: :szok: moja mama jest nauczycielka w przedszkolu i u nich takich jaj nie ma :no:

Monysia ja CIe rozumiem bo ja w ciazy nigdzie nie chcialam sie ruszac bo zle sie czulam na dlugich trasach :-( a na kiedy masz termin :confused:

Do góry