reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kaska- niestety nie mam numeru do Mmm.
A na tak wysoką gorączkę dobre sa chłodne okłady na karki i podudzia. Może warto spróbować...

Martaglo- W państwowej przychodni nawet nie robia stałych aparatów, tylko w gabinecie prywatnym (tak mnie pani w Chorzowie poinformowała:baffled: ) I darmowe aparaty ruchome są do 12 roku życia, a wizyty do 13. :szok: :szok: :szok: Potem trzeba płacić. :wściekła/y: Więc mnie czas goni.... Szkoda, że nie zaczęłam chodzić tak wcześnie jak Ty.
A co spowodowało, że zaczęłaś tak wcześnie chodzic do ortodonty? Jeśli mogę wiedzieć....

Geny - sama jako dziecko chodziłam do ortodonty i dosyć szybko zorientowałam się że młoda ma mój zgryz. Zęby ma ładne równiutkie na dole ale u góry są wypchnięte-tyłozgryz.

Witam,

Ja po pracy, do drugiej pracy :sick:

Sonia juz w przedszkolu, pieski po spacerze, my po sniadanku.

Martaglo nie wiesz czegos o lakowaniu zebow?

Pozdrawiam,

No to ja się witam jako druga:-) :-) :-)

Sandros- Ty to jesteś kobieta pracująca... :-)

Martynka jeszcze śpi... Jak wstanie wybieramy sie na spacer, choć ta pogoda to taka dziwna...:baffled:
Miłego dnia!!!!

Witajcie !!!

Hmmm od czego by tu zacząć? Wczoraj byłam u tego lekarza i powiedział że wszystko w porządku, dzidzia pomimo tej mojej macicy ma bardzo dużo miejsca i bardzo dobrze się rozwija :-):-):-) Jestem szczęśliwa :-D Wczoraj mąż widział więcej niż ja na usg :-(ale niech mu tam będzie :laugh2: Lekarz pokazał mu żołądek,pupkę, kręgosłup, widział jak połyka wody płodowe, jak krzyżuje i prostuje nóżki. No a jak zaczął mi pokazywać to dzidzia wystawiła tak rączkę że było ją całą widać z wyprostowanymi 5 paluszkami ( zrobiło nam hyeah:-D )
Widzieliśmy dokładnie łydkę, udo i stópkę dziecka. Dzidzia waży 200 gram a ja w końcy przytyłam :-D aż 1,5 kg od początku ciąży :-D teraz waże równe 50kg. Jak coś mi się przypomni to dopisze a narazie to muszę pedzić szybko obiad robić bo se dzisiaj zaspałam i poczytać co tam u Was od wczoraj się zdarzyło

sandros przepracowujesz sie:tak:
monysia super ze u was ok i dzidzia ma sie dobrze;-)
my juz po spacerku a teraz spi dama :-)

Witam jestem w parcy i tak szybciutko piszę
O lakowaniu nie wiem nic jeszcze nie lakowałam ale w poniedziałek jestem u ortodonty a w czwartej ja u dentysty to podpytam.

Oj fasoleczka ładnie rośnie.

reklama
Ach i miał nam płeć już powiedzieć ale zdecydował że potrzyma nas jeszcze w niepewności:dry: Pytałam jeszcze jak będzie z wyjazdem do Zielonej Góry bo zostaliśmy zaproszeni na wesele 2 dniowe 30 czerwca. Powiedział że jeszcze zobaczymy jak będzie później się wszystko układało i dopiero mi powie. Tak prawde mówiąc to chętnie bym pojechała a z drugiej str wiem że nie dam rady pojechać tak daleko i jeszcze bawić się na weselu albo siedzieć tak długo skoro po godzinnych spacerach umieram z bólu brzucha i nóg. No właśnie a co do tych bóli to stwierdził że wszystko jest ok doóki nie ma przy tym skurczów ani krwawień. Mam poprostu nie chodzić na długie spacery :-(
Tylko że dla mnie długi spacer trwa 3h, kiedyś wychodziłam i tyle mnie nie było a teraz mi takich brakuje :-(

Do góry