reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej!!!!!!!!!!

Jestem zdołowana nic mi się nie chce pisać. Wszystko było ok do czasu powrotu z pracy. Przyjechał po mnie mąż z Kamilkiem i odwiózł mnie do domu i własnie przy wysiadaniu z naszego nowego auta a dziś taki straszny wiatr poprostu mi drzwi uciekły i sie otworzyły maksymalnie i coś trzasło poprostu wykrzywiło nam blachę w drzwiach. Adam na mnie wściekły twierdzi ze nie trzymałam a one mi z rak uciekły przez ten cholerny wiatr. Jestem taka zła a Adam na mnie. Jest w pracy a ja nie umiem sobie miejsca znależć. Poprostu chce mi się płakać bo za przeproszeniem auto nie kosztowało grosze tylko grube pieniądze.

reklama
baska ale wam współczuje te cholerne wietrzycho dziś jest dobijające:wściekła/y: a nadodatek narobiliście sobie wydatku ale to nie było przecież celowe;-)
monysia my tez wesele mamy 23 ale nie jedziemy no gdzie jeszcze ciepło :szok: wole w spokoju posiedziec w domu .A lekarz może tez nie był pewny na 100 % i woli sie upewnić za nim powie:-):tak:

A ja wpadłam wam powiedzieć jaka jestem wściekła :wściekła/y::-( Dzisiaj w sklepie okazało się że nie mam karty do płacenia bo wczoraj musiałam albo w sklepie zostawic albo zgubić :zawstydzona/y: :-( Juz zadzwoniłam i bloknełam a jutro jeszcze pojade do tego sklepu :cool2: Teraz jestem sama z dziewczynkami bo mój m jest na kawalerskim u kumpla :baffled: :confused:
Foteczki bucików wstawie puźniej bo teraz zmykam dziewczynki uszykować do spanka ;-)

Piotrek ma b. wysoką gorączkę. trudno mi ją zbić. nie chce jeść i pić. chyba rano pojedziemy na pogotowie, bo sięboję żeby się nie odwodnił.

hej hej

Kaśka nie czekaj jak juz któryś dzień z kolei ta goraczka tylko jedźcie na pogotwie i może przepisze Ci pyralginę w czopku bo u Liwii na 40' gorączkę zaraz pomagało !! po co mały sie ma męczyć do rana !!!

Monysiu cieśze sie bardzo że wszystko z maluchem w porządku !!! Super !!! a na spacerki to oszczędzaj siły jak z wóziem się nachodzisz :-D

Sandros ja juz lakowałam 2x ząbki Liwii !! ale wiesz jak to przy takich gizdach idzie pomazać ząbki :eek:

Martaglo fotografia to nie taka prosta sprawa i w dwóch zdaniach nie da sie napisac poza tym najważniejsza jest praktyka ja juz mam 10 lat ! A jaki masz aparat, bo to też ważne !!

Baśka i Czarnulka :elvis: elvisik dla Was !!
Baśka a nie macie AC ???
Czarnulka sprawdź i obszukaj dokładnie bo ja też raz tak myślałam ze zgubiłam a potem okazało sie że portfel dała do kieszeni wózka :eek: i zapomniałam !!

moja dziewczyna nie spała w południe i dopiero teraz padła i to na bajce !! musze ją odtransportować do łózeczka !!

Ja wpadłam pokazać fotki moich nowych bucików co mężuś mi kupił :-)

4174eb1ee78e1807med.jpg

Justys no poszukam raz jeszcze,bo ja podobnie robie ;-)

justyna - mamy AC

Zmykam spać bo jestem dziś w nie humorze i nie mam na nic ochoty. Moze jutro dzień będzie o wiele lepszy.

Dobranoc.

Hej Dziewczyny!

Nie jestem w stanie nadrobic dzisiaj waszych postow, bo padam na pyszczek :-( wiec napisze krotko-zdalam ten cholerny examin! ALe niestety ocena mnie nie satysfakcjonuje:-( :baffled: :-( no coz. Nie mozna miec wszystkiego ale wazne ze zdane.

3majcie sie cieplutko Sloneczka!

Odezwe sie jutro

reklama
Witam !!!!!
Ale mnie tutaj dawno nie było
A to głownie z tego powodu że z kompem były małe problemy ,,,najpier stwierdzono ze wirusy , potem że płyta głowna , potem że wentylator a tak naprawdę zle była dokręcona karta graficzna i to było powodem iż komputer sie co chwilkę wyłaczał.

U nas wszystko jak dawniej , Filipek rośnie ...juz taki akwaler sie zrobił ....
Czasami nie chce mi się wierzyć że z takiego małego bobaska już taki przedszkolaczek się robi..a propo przedszkola idziemy w przysżłym tygodniu zapisac Filipka na wrzesień 2008, podobno już trzeba szybceij zapisać.

Czarnulka te butki znam .....tez je mamy i to nawet w promocji po 89,99 bo to z ubiegłorocznej kolekcji...a ty pewnie dałaś 119,99:-)
Szkoda że nie mieszkasz wtedy byś u mnie kupiła.

W pracy powoli wysiadam juz fizycznie i psychicznie,,,,dzien taki napiety ze nie kiedy chce mi sie ryczec....nie wiem ale chyab pojde na 1/2 etatu, bo naprawde juz nie wyrabiam. Mysle ze bedzie lepiej.

Taki kupilismy wózeczek na alalegro (kolor niebieski). Czekam na przesyłke może jutro już bedzie. Zdecydowalismy ze parasolka bedzie najlepszym wyjsciem , tym bardziej ze planujemy urlopik a Filipek juz bardzo malo chce siedziec w wózku a po drugie mniej miejsca zajmie w bagazniku

WÓZEK%%RIDER%%BABY DREAMS+SUPER GRATISY-OKAZJA!! (193539364) - Aukcje internetowe Allegro

Z mieszkaniem już coraz bliżej, teraz ostre oszczedzanie bo jeszcze w tym roku bedziemy musieli wpłacić...ale ja juz sie nie moge doczekac. Widzielismy juz plan tego mieszkania . Trzy pokoje ale duza powierzchnia 72m na dole dwa pokoje kuchnia ubikacja a u gory łazienka i pokoj.

A to moje najwieksze szczeście:-) :-) :-) Mykam do łazienki myć sie i spac bo jutro na 4 godzinki do pracy a poetm na grilla do kuzynki ale bedzie miał Fifik frajde wujek kupił konia.....fotki wkleje oczywiscie. Dobranoc

obraz179zx0.jpg

obraz198rh4.jpg

obraz188ks4.jpg

obraz160kv2.jpg

Do góry