reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam porankiem:-)

Kuba niestety dzisiaj zrobił mi o 7 pobudkę i nie miał zamiaru dalej spać:-(. Pogoda dalje jakas taka nie wyraźna więc zobaczymy po drzemce Kubusia czy pójdziemy na spacer. Mam nadzieje że tak.
Jak tam wczorjaszy czacik?? do której trwał????
Dobra mykam tradycyjnie robić śniadanko i kawusia. Narka miłego dzionka.

No ic o drugi dzień pod rząd złotko moje:tak: :-D

reklama
monysia - no to spoko że wyniki nic nie wykazały groźnego, powodzenia u gina, samych dobrych wiadmości oczywiście!!!!!!!:tak:

luczynka - a to tupeciarz z teścia!!!! :wściekła/y: Udanych egzaminów!!!

iza- wracaj szybko!!!! Może to nie będzie długo trwało!! A jak co to dozobaczenia na spotkanku:tak: :-)

srebro!!!!:-D

Martaglo- a gdzie chodzisz do ortodonty? Ja muszę z Darią iść i jak dowiedziaam się jak to wszystko wygląda...to szok!!!:szok:
Idziemy prywatnie, bo państwowo to termin na wrzesień. :wściekła/y:
Gdyby trzeba było stały aparat, to nie jest refundowany przez NFZ...:szok: :szok: :szok: Mam nadzieję, że nie będę musiała go kupować (koszt 1500 zł x2):szok: :wściekła/y: :szok: :wściekła/y:
A człowiek płaci ubezpieczenia.....:wściekła/y: a i tak większość wizyt musi sam jeszcze opłacać.

Monysia- cieszę się, że z mężem wszystko ok.:tak:
Jak popracuje dłużej , to i pewnie więcej będzie zarabiał. Nigdzie nie dają od razu wszystkiego.

Dzień dobry!
Czyżbym i ja na podium się znalazła :happy:

kubusiowa siódma godzina to ostatnio moje marzenie. Dzisiaj pobudka była o 5.30 do 6.10 jeszcze wyleżeliśmy a potem Krecik

monysia kamień z serca musiał Wam spaść :tak: . Pracę w policji to ja tylko z filmów znam, ale domyślam się że nie ciekawie to wygląda w naszej polskiej rzeczywistości :no:

luczynka Ty to masz szkołę przetrwania w domu... :baffled: jutro trzymamy kciukasy:tak:

mnie brak energii życiowej ostatnio, muszę coś z tym zrobić, ale pomysłów brak, może macie jakiś sposób.

Pozdrawiam

mokkate nie sądziłam, że aparat nazębny stały to aż taki koszt :szok: :baffled: , ale trzeba przyznać, że efekty są widoczne:tak:

hej hej !!!!

a co tu takie puchy :confused: :eek:

Liwia dzis wstała po 6 i na szczeście zasneła po 12 bo juz myślałam że nie będzie spać w południe !!!

Kaska na Liwie paracetamol tez nie działa, jak coś to daję jej nurofen a jak jest powyżej 39 i dłużej sie utrzymuje to daję pyralginę w czopku 1/3 !!

Fotografem komunijnym to mam być ja. A dzieciaków wszystkich idzie 16.
Zdjęcia do wykonania tylko w kościele lub przed kościołem, bez pozowania.
Chętnie się pobawię bo lubię fotografować a to takie niepowtarzalne chwile.

Do ortodonty chodzimy z NFZ zaczęliśmy w wieku 2,5 roku dlatego spokojnie sobie czekamy bo na mleczaki nie ma w tym wieku nić poza płytką przedsionkową także nie ma sensu iść prywatnie.

Aparat stały jest płatny i prywatnie i państwowo.Koleżanka chodzi z córką co 2 tygodnie do kontroli.

Najtrudniej to się wpisać na 1 wizytę. My czekamy na aparat ruchomy na stały za smarkata.

Czekamy na nowości mamusi brzuszkowej .

Jak tam egzaminy luczynka

No ta gorączka i choróbska nie do pozazdroszczenia.

reklama
Do góry