reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Monysiu mam nadzieję że dobrze mnie zrozumiałaś i nie jesteś na mnie zła. Ja wcale nie twierdze że policjanci a zwłaszcza tacy jak Twój mąż zarabiają kokosy, bo w ten kraj jest porąbany, taka jest prawda i uczciwa praca nie jest doceniana. Może jak Twój mężuś trochę dłużej popracuje to lepiej zacznie zarabiać a oboje się przyzwyczaicie że ma taką pracę. A jeśli tak bardzo Was oboje to kosztuje to może mężuś powinien poważnie zastanowić się nad zmaną pracy:confused: Wiesz Monysiu ja nic nie mam do policjantów chciałam Cię tylko troszkę pocieszyć że może niektórzy mają się jeszcze gorzej ale widzę że tylko Cię tym zdenerwowałam.

Luczynka Ty to masz z tymi teściami :no: A nie ma możliwości żebyście się wyprowadzili:confused:

reklama
luszczynka to teściunio ma tupecik:szok::szok::szok: ja też bym powiedziała pare słów do zrozumienia;-):tak::wściekła/y:
monysia super że wszystko ok i mężulek zdrowy a ten koles teraz trząsie portami:wściekła/y: co z nim będzie:-D

Witam,

Monysia super, ze maz zdrowy.

Luczynka nie zazdroszcze tesciow. Ja mam tylko tesiowa i w sumie malo mam z nia kontaktu i to chyba blad. Uwaza mnie za gowniare, ktora nic nie robi, wybrzydza, wymaga, ciagle wydaje pieniadze i glodzi Rafala :baffled::eek:. Jednynie co to jest pelna uznania za wychowanie Soni:cool2:. Ale jak wspomialam - naszczescie malo mamy ze soba kontaktu.

Martaglo a co Ty tak biegasz po tych lekarzach?

Wlasnie nie orietujecie sie kiedy dobrze jest lakowac zabki. Jak bylam rok temu u dentysty z Sonia, to kobieta powiedziala, ze jak wyjda jej piatki, a te chyba nigdy jej nie wyjda i nie wiem, czy sie zglosic, czy dalej czekac na te piatki...

Pozdrawiam,

Zapomnialam napisac, bylismy w IKEA - myslelismy, ze nie wyjdziemy, Sonia jak zobaczyla te pokoiki, zabawki, fotele, zjezdalnie, przejscia.... Szal, nie chciala isc
Kupilismy jej podescik do kibelka, bo ostatnio zamiast do nocnika, to z taboretem latala do lazienki, a to troche nam sie niebezpieczne wydawalo.
Tak wiec Sonia skonczyla z nocnikowaniem, a weszla mozna napisac w dorosly swiat lazienki :laugh2:

Pozdrawiam,

iza1 ja broń boże nie jestem zła na Ciebie ani na nikogo innego. Wytłumaczyłam tylko jak jest naprawde. I naprawde nie radzę Twojemu mężulowi się tak starać o tą policję bo nie ma po co. Chyba że to jest jego marzenie tak jak mojego, to inna sprawa.

Luczynka
ja też nie zazdroszczę teściów, wiem co to znaczy bo sama mam takich albo jeszcze "lepszych" dlatego powiedziałam Rafałowi że dopóki nie znajdziemy mieszkania to będe mieszkała u siebie ( mielśmy zamieszkać u teściów) bo nie wytrzymam z jego rodzicami

oliwka29 koleś napewno trzęsie portami ale dobrze bo ile my się strachu najedliśmy to tylko my wiemy

Jutro wizyta u gina. Już wyczekuję tej wizyty:-p

hej hej !!!!

po pierwsze dziękuję za wszystkie życzenia !!!!!!

u nas ogrom komunistów dlatego nie mam kiedy zaglądnąc tu a jak wieczorem siadam w końcu to juz nic mi sie nie chce !!!

Luczynka Twoja kruszyna jest świetna !!! Taka pauśna ślicznotka !!!

Izka super to zdj w podpisie ślubnym !! no i te ślubne tez !! ślicznie wyglądasz !!

Czarnulka ale masz śliczne dwa kwiatuszki jedna piękniejsza od drugiej !!

Monysia słonko trzymaj sie !!! oj nawet nie wyobrażam sobie co przeżywasz z tym Twoim Policjantem !!
No i super że sie rozpisałaś nam :tak: i zdaj relację koniecznie z wizyty u gin !!

Monysiu ulżyło mi uff. Trzymaj sie i sie nie denerwuj, bo wiesz w Twoim stanie to zabronione! Niestety nie przeczytam już Twojej relacji od gina :sick:

Justynka dziękuję CI bardzo bardzo bardzo :tak:

DZIEWCZYNY ŻEGNAM SIĘ Z WAMI!!!! DO MIŁEGO ZOBACZENIA!

Justyna ja może w niedzielę będę robiła fotki komunistom.
Nigdy jeszcze nie robiłam a nie chcę ich spaprać bo dla niektórych dzieci to będą jedyne.

Proszę o rady >>>>>>>>>>>

A bieganie po lekarzach tak jakoś zawsze coś się przypląta. Ostatnio ucho a żeby to dobrze zdiagnozować to doszedł alergolog.
Ortodonta rutynowa kontrola bo jest wpisana na listę na aparat żeby nie wypaść z kolejki-czeka się 4 lata.

Dobranocki

reklama
Martaglo a co to za zdjęcia będziesz robić ??? i to od jakiegoś fotografa idziesz czy co ???

mówię dobranoc !!!!!!!!

Do góry