reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.
linie05wk2.gif
.

.19 MAJA ----PARK CHORZOWSKI---KOŁO ŻYRAFY---GODZ.16---SPOTKANIE.

.
linie05wk2.gif
.

reklama
Karolka mam 24 kody z tego 5 w nieskonsumowanych produktach, będę musia wyciąć kody i zakleić to jakoś. Brakuje mi 9 kodów :sick: W dodatku nie mam pewności czy wszystkie kody są prawidłowe bo chybe 2 albo 3 pochodzą z produktów zakupionych sporo wcześniej i nie wiem czy je uznają bo pisze ze liczą się kody z produktów zakupionych w czasie trwania promocji. Z tym ze nie wiem po czym oni to niby poznają, bo kod to kod zawsze taki sam na danym produkcie.

Słodziutko na pewno wygląda Lenka przymierzająca Twoje buty:tak:wklej jakieś fotki :-)

Oliwka UP załatwiony, chodziło tylko o wypisanie oświadczenia o podjęciu pracy, dali mi też już nowy PIT :cool2: Nie wiem jak to wygląda w Twoim przypadku, ja miałam macierzyński z ZUSu ale byłam zatrudniona (miałam umowę do porodu).

Wkleje już chyba ostatnie fotki:

Pierwsze dwa w piaskownicy przed blokiem Mokkatki (na drugim jak widać Martynka :-) ) a dwa kolejne: makaronowy potworek :-D

Witam,

Iza szkoda, ze nie bedziesz miala netu, mam jednak nadzieje, ze czasem jakos zajzysz do nas i wkleisz fotke swojej rozradowanej Karolinki.

Kubusiowa ja tez mam przerwe w rowerowaniu, musze sie w koncu zebrac i naprawic rower.

Zaraz po Sonie i do lasu na spacerek z pieskami. Potem mam nadzieje, uda mi sie namowic Rafala do IKEI....

Pozdrawiam,

Witam tempo zwariowane praca-dom-lekarz ale może w przyszłym tygodniu trochę się bieganina uspokoi. '
W poniedziałek ortodonta i alergolog. Tego rozlewu krwi to się boję :baffled: :baffled: :baffled:

Będzie nieciekawie.
Zimno :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Kiedy wyjdzie słoneczko :-p :-p

Witam !!!

Dziękuję dziewczyny za Wasze kciukaski i wszystkie miłe słowa bo przydały się!
Byłam z mężulem w Chorzowie i wszystko jest ok, jest zdrowy! :rofl2::happy2::yes:
Nie dostał nawet tej szczepionki w razie czego. I dobrze bo skoro to szczepionka na HIV to z niego musiała być stworzona. Jaka jestem szczęśliwa :-D:-D:-D
Dziś na komisariacie ten gościu przepraszał mężula i powiedział że chce się z nim jakoś dogadać, na co mąż:
" O tym będziemy rozmawiać w sądzie"

No iza1 z tym że mąż ma w miare dobrą pracę się nie zgodzę. Wszyscy uważają że policja dostaje nie wiadomo jakie pieniądze a pensja mojego męża jest poprostu śmieszna. Za to co robi i jak się naraża? Zwłaszcza że tylko on pracuje. Zresztą baśka napewno pamięta jakie były początki służby męża wię chyba mnie poprze? Dużo mają Ci ci siedzą za biurkiem zupełnie bezpieczni i wymyślają różniste pierdoły a Ci co chodzą po ulicy nie są wogóle doceniani. Ci ci mają duży staż służby mogą liczyć na dodatek za stopień itd a nam wcale nie jest tak kolorowo.
A pełni służbę w ogniwie patrolowym właśnie na ulicy, jest że tak powiem przysłowiowym krawężnikiem i dodatkowo jeszcze (za co nic nie dostaje) pełni służbę w oddziałach prewencji.

Monysia bardzo się cieszę że mąż jest zdrowy!!! Możecie odetchnąć z ulgą.
A co do pracy to ja się w 100% z Tobą zgadzam że jest niebezpieczna i policjanci na pewno nie są doceniani. Ale szczerze Ci powiem że mój mąż chciałby się dostać do policji ale niestety ciężko się tam dostać, robi na dwa etaty w ochronie i jeszcze jest nam cholernie ciężko, z tego powodu musi wyjechać.

Monysiu ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo :-)

A ja sie dzisiaj tak wkur..... ze szok! :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Moj pojeb... tesc od jakiegos juz czasu gdy mnie nie ma w pokoju a zadzwoni moja komorka odbiera i przynosi mi ja ze ktos do mnie dzwoni :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Dzisiaj zrobil to samo i tak sie wkur.... ze gdy bralam od niego tel powiedzialam ze moge sama odbierac swoj telefon! :wściekła/y: I sie teraz do mnei z tesciowa nie odzywaja bo sie obrazili, wyobrazacie sobie?! :wściekła/y: :wściekła/y: Kur.. mac! przeciez to jest moja telefon, ja jego nie ruszam. A on sie zachowuje jakby wszystko mu bylo wolno. Juz od poczatku gdy rozmawialam przez tek stacjonarny to zawsze mnie pytal-kto dzwonil? :szok: ALe mu nie odpowiadalam wiec sie odwalil. JA w domu gdy mieszkalam jeszcze z mama nei musialam sie spowiadac z rozmow a teraz bede? :wściekła/y: No i ta komorka:wściekła/y: Poje... ludzie!

reklama
Monysia - masz rację, że policjanci na drogach nie są doceniani bo myślą że mają drugą wypłatę na drodze i dlatego normalnie :szok: :szok: :szok: Ja mam to szczęście, ze ja też pracuje nie zarobię aż tak dużo ale zawsze to jest więcej kaski. Mąż tez troszke ostatnio dostał więcej dodatku bo chodził za naczelnym i się upominał o swoje ..... szkoda gadać.

Do góry