reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka na pocieszenie moge jednynie napisac, ze po takiej fali zlych rzeczy musi przyjsc wiele szczescia.

Iza to jednak inne miejsce... W niedziele w tym praku jezdzilam sobie na roklach.... Potem w pracy ledno zylam...

Monysia to masz przezycia, nie pozazdroszcze. Mam nadzieje, ze niczym sie nie zarazil i bedie OK.

Czas na bajke... Uciekam

reklama
a ja nie mam weny psychicznej na nic.
na dogo było fajnie. więcje napiszę jak będę w ogóle w stanie.

dostaliśmy zaproszenie na wesele w lipcu. hektar do jazdy jest. nie wiemy nic, czy 1 dzień czy dwa. czy będzie nocleg. ale najlepsza z tego wszystkiego jest mamuchna - ona pojedzie jak ją jej syn zawiezie, se kur..... taksówkę znalazła.
zresztą nie wiem czy mam ochotę w ogóle jechać.

Monysia - to możemy się razem wspirac ja też mam meża policjanta i się martwię o niego bo tez mial troszkę przypadków ;-)

witam wieczorem:-)

Będę sie powtarzac ale zdjęcia dzieciątek bombowe!!!!!!!!!!!!!!

iza - bardzo ładne zdjęcia ślubne:tak: rewelacyjnie na nich wyglądasz!!!!!!!!!:-) a ten brak netu to juz tak nieodwracalnie?????????:szok:

monysia -no nie zazdroszcze Ci takich wrażeń :szok: i to w twoim stanie:baffled: Tylko sie nie denerwuj musi być dobrze :tak: Trzymam kciuki za zdrówko mężą oby mniej takich wypadków:-)

czarnulka - po dniach deszczu musi zaświecić słoneczko!!!! Tego z serducha życzę Waszej rodzince:-) :tak: Jesteś silna babka więc dasz rade:tak:

kaśka - czyli to ze strony K zaproszenie:confused: oj to masz orzech do zgryzienia mam na myśli obecność TEŚCIOWEJ!!!!!!:-p

A my dzisiaj zakupiliśmy Kubusiowi fotelik rowerowy i kask:-D :laugh2: Ale mu sie podobało w kasku chodził po domu w nim i podizwiał swoje odbicie w lustrze ale mielismy z niego ubaw:-D :-D Teraz tylko pogoda musi być słoneczna i robimy wycieczke rowerową (juz nie moge sie doczekać po 2 latch przerwy a uwielbiam wycieczki rowerowe)

Melduję się znów po przyjściu z pracki!
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa :-)

Monysia rzeczywiście macie dużo wrażeń, życie w ciągłym stresie, nie zazdroszcze, mogę Cię tylko może odrobinkę pocieszyć tym że mężuś ma pracę niebezpieczną ale chociaż państwową i w miarę dobrze płatną, mój mąż pracuje w ochronie, również nieźle się czasami musi narazić a zarobki kiepskie, nieraz wręcz się śmiejemy że dostaje jałmużne :baffled:
A czym się dokładnie zajmuje Twój mąż w pracy? Domyślam się że jest w prewencji:confused: Trzymam kciuki żeby wyniki były ok.

Czarnulka uszka do góry!!! Na pewno wszystko wyjdzie na prostą, a ślub będziecie mieć piękny - dwie śliczny małe druhny - super :happy:

Kubusiowa czekam aż u nas będzie możliwość internetu z UPC, ma to być w miesiącach wakacyjnych. Tp i Netia mają trochę za drogo i długie umowy :baffled: Moja siostra ma z UPC jest zadowolona a płaci dużo mniej niż my teraz.

Jutro ostatni dzień internetu, więc juz pomalutku będę się z Wami żegnać, na spotkanie 19 maja raczej przyjdę, chyba ze będę musiała iść do pracy.

witam :-)

No i popgoda do bani trzeba siedziec w domu:-( bo wieje strasznie:szok:
Kubuś woli wychodzic na spacery bo ma większą przestrzeń biegać:tak: a w domu tu sciana tam ściana mała przestrzeń;-) jak dla mojego małego "sprintera"

iza - no szkoda, że znikniesz na jakiś czas, ale jak tylko bedziesz miała gdzieś okazje to sie melduj:tak:

okej zmykam robic sniadanko Kubulkowi i kawusie sobie mniam (kocham ranna kawuske tylko szkoda że sama lubie do kawki towarzystwo)

no to co oficjalnie dzisiaj złoto moje:tak: :-)

witam druga:tak:
kubusiowa ja też z kawką zbożową:tak:
iza jak tylko bedziesz mieć net to pisz pisz pisz;-)
Tak jak kubusiowa pisała pogoda do d.... :wściekła/y:ale sie wybieramy na jakieś zakupy;-)

Witam! Znowu brąz jest mój!

Kubusiowa i Oliwka - jak tylko będę miała okazję to będę tu zaglądać :tak: Szkoda że w pracy nie mamy netu :sick:
Kubusiowa fajnie że będziecie jeździć na wycieczki rowerowe :-) my też mieliśmy takie plany ale jak na razie nie do zrealizowania.
Karolcia też uwielbia biegać po dworku:tak:

A pogoda faktycznie nieciekawa :baffled: muszę dziś się wybrać do urzędu pracy bo przysłali mi list że mam złożyć oświadczenie że podjęłam pracę, biurokracja :wściekła/y: :-(

Iza powodzenia w urzędzie ,jak to w naszych urzedach :wściekła/y:biurokracja az sie boje tego załatwiania mojego wychowawczego musze kogoś mądrego w tym znależć bo ja głupia z tego jestem .Nawet niewiem czy ja tez macierzyński bede mieć:confused::baffled:

reklama
.Cześć lasencje.

.My już po spacerku,Lenka drzemie. Mała dziś przymierzała parę razy moje buty,wkładała stopy do środka próbowała trochę chodzić i je wyjmowała:biggrin2:,mała kobietka się robi,słodkie:happy:.

.kubusiowa ale fajnie ,będziecie mieć rowerowe wycieczki!:tak:.A ty dalej zawalona projektowaniem:confused:.

.iza bardzo ładnie wyglądałaś na ślubie:tak:.Ile jeszcze ci brakuje kodów do torby:confused:.

.Sorki dziewczyny że tak mało piszę ale wena jakoś mnie nie nachodzi:dry:.

.Pamiętacie że
spotkaniefk6.jpg
DZIŚ O 20.00 CZAT.

.Miłej środy.

Do góry