reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
MariolaOla.... synuś kochany.... oj kiedy Olo taki był......:tak: a co do rozpuszczania przez dziadków.... to przedewszystkim z nimi porozmawiaj... muszą się liczyć z Twoim zdaniem wkońcu jesteś matką....a jak nie to zagroź im "ograniczeniem"... kontaktów z maluchem ze względu na jego i twoje zdrowie.....:wściekła/y: , wytłumacz że tak nie wolno by tylko tobie kłopoty stwarzają....

Karolinna.... miałam skojarzoną szczepionkę i płaciłam za nią 108 zl.... ale to już była ostatnia.... uff naspna za jakieś 3,5 roku.... a co do informacji że dawno nie pisałam to tym razem nie Justyna mnie operdzieliła... ale na samym BB pojawiła się taka informacja jak się zalogowałam....:tak:

Kaśka... zdięcia bomba

.mariaola słodko się do siebie lepicie:-D.No to cię dziadki załatwiły:rolleyes:.Za niedługo Jeremi pojmie że dziadki biorą na ręce na spacerach a mama nie;-),tylko trzeba przeczekać:baffled:.

.kaśka i kubusiowa pierwsza część zdjęć super:tak:.Ale Piotruś ciekawski :-D do wszystkiego się dotyka a Kubuś taki grzeczniutki:-D.

.Miłej nocki! Dobranoc!.

.
dobranoc04ol3.gif
.

Witam wieczorkiem

Muszę pochwalić moje dziecko: już jakiś czas temu zrozumiała, że mama to ja, ale dzisiaj jak się ją zapyutałam kto ja jestem to odpowiadała mama:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Jestem taka szczęśliwa :happy: :happy: :happy:

MariaOla Jeremiasz to śliczny bobasek...................taki do schrumkania;-)
A co do płaczu w wózku.........ja zmieniłam głęboki na spacerówkę i wrzaski ustały:-) dodam, że nikt nie nosił Młodej wcześniej :-p

kasia, zdjęcia super. Ale patrząc na zdjęcia...........Piptruś to urwis:cool2:
A do tego zoo w Ustroniu warto się wybrać (wg mnie) Mała była zachwycona jak karmiła zwierzątka

ac465ab9d6da223a.jpg

W sumie nie pamiętam co miałam napisać...............
Godzina spotkania mi odpowiada, ale jak będę na etapie, że będę jechać to będę Was męczyć o wskazówki;-)

diablica co do tej szczepionki. To jest ta z żółtaczką czy bez:confused: :confused: :confused: Zapomniałam się na ostaniej wizycie zapytać, a muszę sobie zamówić :dry:

A tak moje dziecię urzędowało dziś z królikami

2b319cdb3443d2aa.jpg

A tak się do mnie tuliło................:)-) :-) :-) uwielbiam to:-) :-) :-) )

e3202a3a8f124d90.jpg

Kolorowych snów :happy:

Witam nocną porą! Niedawno skończyłam randkę z żelazkiem, miałam do prasowania nie tylko rzeczy małej więc nie sprawiło mi to takiej przyjemności jak Karolinnie ;-)

Karola Karolcia ma sporo rzeczy niebieskich :tak: ale te rzeczy z Nestle jakoś mi nie podchodzą :baffled: jedynie ta torba sama nie wiem czemu:baffled: :happy: A jak się Lence podobało w tramwaju:confused: Karolcia często jeździ i lubi :-D
A spotkanko jak najbardziej mi pasi na 16:tak:

Kaśka i Kubusiowa widać ze wyjazd udany! Fajne fotki!!!

Anianku ogromne gratki dla Ciebie i Patrycji!!! Mogę sobie wyobrazić Twoje szczęście i troszkę Ci nawet zazdroszcze. Karolcia wie gdzie jest tata i dziadek (i jeszcze parę innych rzeczy) ale gdzie mama :no: :-D A Pati już nawet mówi że Ty mama- jestem pod wrażeniem :tak:
A fotki z zoo bombowe!!! I te z króliczkami też, śliczną masz córeczkę :tak: (też uwielbiam jak Karolcia się do mnie tuli a ostatnio robi to często - zwłaszcza jak przychodzę z pracy :happy: )

Oliwka gratki dla Malutkiej sukcesów nocniczkowych!!! Brawo brawo, za niedługo pampersy pójdą całkowicie w odstawkę!! :tak:

MariaOla JEREMI JEST ŚLICZNIUTKI!!!! A to krzesełko właśnie jest fajne ze można je tak rozłożyć :tak: A co do płaczu to Karolcia też miała takie zagrywki, przez jakiś tydzień robiła koncerty, nie dało się jej uspokoić - pamiętam te sporzjrzenia ludzi :baffled: , potem jej przeszło, ale jakiś czas później znowu jak zaczęłam ją wyjmować z wózka to zaczęła koncertować bo chyba nie chciała leżeć w wózku, trudno powiedzieć. Jeremiaszkowi to przejdzie zobaczysz :tak: , chyba musisz to przeczekać. A te koncerty Karolci to chyba nawet Karolinna pamięta :-D Przez jakiś czas to nawet spacerów mi się odechciało.

reklama
Ale sią nazmieniało!!!!!!
Dzieci takie duże , tyle już umią.
Oliwka jak na Ciebie patrze to mi żal. Też bym tak chciała . Wyglądasz świetnie.

Ja mam teraz tak mało czasu . Jak jest ciepło to siedze cały dzień z Marzeną na działce (mam świetne zdjęcia:baffled: których nie umiem przesłać). Poza tym zapisałam się na prawko, poza tym troche se dorabiam na wychowawczym (tylko nikomu nie mówcie:szok: )

Do góry