reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej:tak:
Ale mi dzis zeszło ,pełno pranka porzadki w szafkach i dopiero se usiadłam:confused:
diablica widze ze tez odwiedziliscie centrum w RYbniku:-D a ten ponyland to gdzie?

reklama
kubusiowa też fajnie spędziliscie wczorajszy dzionek w ustroniu ,pogoda wam dopisała:tak:
iza Karolcia zadowolona ze zjeżdżalni:happy:

Witam!

Nareszcie w domku, ciężko było wysiedzieć te 9 godzin w pracy ale za to weekend wolny :tak:

Oliwka Karolcia super zadowolona ze zjeżdżalni :-D Na większości zdjęć które porobiłam miała rozdziabioną buzię z radości ale tego nie wkleiłam :-D

Jutro w parku Kościuszki ma być koncert Uniewers i Masztalscy, żadna rewelacja ale moze wybierzemy się z malutką i z moim tatą bo R pracuje.

Dziewczynki jestem dumna z mojej panienki pampers w dzień przeszedł do lamusa:happy: sama sieda ,woła wystarczył tylko pare dni ,nie ma co na siłe sama wiedziała kiedy bedzie odpowiedni moment:-D:happy:
iza chyba wiekszości dzieciom podobaja sie zjazdy na pupie:-D:-D;-)

Wyczytałam że u nas na dni Wodzisławia ma być Kate Rayan:szok:jestem w szoku na naszym zadupiu:szok:

.Witam was lasencje:happy:.

.Dzisiejszy dzień w sumie upłynął nam na wizycie u chrzestnej Lenki:tak:,wracałyśmy tramwajem bo postanowiłam zrobić Lence przyjemność,zawsze jak widzi pociąg lub tramwaj to siedzi wpatrzona:-) wiec podjechałyśmy do parku i przeszłyśmy się troszkę przez park i wróciłyśmy do domku:tak:.

.justynka ja jeszcze nigdy nie pędziłam ani alkoholu ani bydła ale skoro tobie przyszło to do głowy to może miałaś w życiu takie przygody;-). Jak tam fotografowanie:confused:,teraz tyle się dzieje ze pewnie wasza firma rozchwytywana.

.oliwka też jestem w szoku że będzie u was ta piosenkarka;-).Pamiętam jak w grudniu narzekałaś na burmistrza( czy jak go tam zwał)o tą choinkę,której nie postawił chyba na rynku a tu teraz wam ściągnął taką gwiazdę:szok:;-).

.iza :-D przecież ta torba z nestle też jest granatowa :rofl:,no i spodnie Karolki na zdjęciach też niebieskie... :eek:;-).Chyba jednak trochę lubisz ten kolor w ciuchach małej;-).Masztalscy będą:confused:,to oni jeszcze istnieją:confused::eek:;-).

.diablica to była ta ostatnia skojarzona
(Hib) :confused: za nią się płaci:confused: bo słyszałam że ta ostatnia jest refundowana :confused:.

.mmm nie bałaś się korzystać z netu w pracy:confused:;-):laugh2:.

.luczynka jak poszło siostrze z polskiego:confused:,jakie były tematy:confused:.

.czarnulka no to gdzie te fotki Emi:confused::-p;-).

.Hej,to spotkanie będzie koło żyrafy,czy pasuje wam godzina 16:confused:.Bo chcę zrobić oficjalne ogłoszenie :-D.

.Idę poprasować ciuszki Lenki:-),na szczęście lubię to robić:-).

karolina narzekałam ale teraz sie postawił ,nowy prezydent jest w naszym wieku to chyba zna sie na rzeczy:tak:;-):happy:

to wstawiamy zdjęcia z wczorajszego dzionka - resztę dołoży Kubusiowa

z serii wyrywam laski :happy:
1007803ap0.jpg

w poszukiwaniu wolnych panienek:cool2:
1007825lm9.jpg

siedzę sobie
1007844eh1.jpg

chłopaki dwa

1007816nz4.jpg

1007813nb2.jpg

1007817ao8.jpg

Karolinna ... mi pasuje każda godzinka, którą ustalicie, 16-sta tyż :tak:

Oliwka .... to pięknie z tym pampem ... gratulki dla Oliwki :-)

Iza ... mi do nestle daleko, chyba, że z neski chcesz kody to ten sam producent

Kubusiowa, Baśka ... te wasze krzesełko daje się rozstawić osobno stolik i osobno krzesełko :confused: Zadałam pytanie ale nie odpisują świntuchy, chyba się majówkują :-)

Jeremi zaczyna mi beczeć na spacerkach w wózeczku, pewnie dlatego, że jak go moi rodzice biora na spacer to go wydłubuja z wózka i noszą :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: Macie jakieś pomysły na naprawienie synka :confused: Bo póki co już jestem w stanie się wyłączyć na jego płacz i przeczekać, ale ludzie na mnie patrzą jak na wyrodną matkę :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

No i kilka foteczek synalka, jakby kto zapomniał jak wygląda :-p ;-) :laugh2:

1. lepimy się
2. nagus ;-)
3. bujana
4. na brzusiu
5. Zyzio

Załączniki

• P1000884.jpg
    P1000884.jpg
    369,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry