reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witam :happy:.

.Lenka nauczyła się wchodzić na łóżko w którym śpimy razem z P.:tak:,niedługo wszędzie się będzie wdrapywać:eek::laugh2:.

.Cieszę się że torcik aż tak smakował:biggrin2:.

.czarnulka a bo pisałaś że masz 25 lat a przecież w grudniu skończyłaś w takim razie 26:-p.

.monysia dzięki:happy2:.

.justynka fajnie mieć takiego ptaszka w domu;-).

.luczynka ciekawa jestem twoich efektów po tej diecie,wiec musisz dotrwać do końca:rofl2:.

.Miłego wtorku dla wszystkich!.

reklama
Justyna ja i tak jestem pelna podziwu dla Ciebie ze opisalas ta droge bo ja dojade do PLAZY bez problemu ale zeby opisac droge to :no: wogole jezeli chodzi o orientacje w terenie to ja mam-0! :zawstydzona/y:

Karolinna no to mam w takim razie jeszcze wieksza motywacje :-D

Ide sobie zrobic obiadek, tzn befsztyk i salate z olejem i cytryna :baffled: tzn mniam :-p :-D

Cześć dziewczyny!!! Dziś tak późno bo wcześniej jakoś nie miałam czasu. Byłam dziś na spotkanku w sprawie pracki, jeszcze jutro jadę na jedno i wygląda na to, że za niedługo będę tu bywać rzadziej, a na jakiś czas (po 19 kwietnia) zniknę całkowicie. Mam nadzieję, że ktoś tu czasem zatęskni ;-)
Czeka mnie pracowita końcówka marca i czas przed świętami, od piątku zaczynam szkolenie, które będzie trwało 15 dni bez sobót i niedziel czyli de fakto 3 tygodnie :baffled: nie wiem jak sobie ze wszystkim poradzę, chodzi mi o sprzątanko na święta i roczek. Ale DAM RADĘ!

Karolinna GRATKI DLA LENKI za nowe umiejętności!!!

Luczynka życzę wytrwałości i super rezultatów w stosowaniu dietki!!! Nie należy ona do łatwych ale jest na pewno skuteczna :tak:

Iza- jej...uchyl rabka tajemnicy, gdzie to będziesz pracować.....:confused:

Luczynka- a moze wklej zdjęcie PRZED i PO kuracji... będzie leszy efekt...:tak:
Karolina- torcik... mniam, ale ten szampan....:-D

Justyna- lekarka własciewie nic nie powiedziała. "Katar chyba zatokowy, zapalenia ucha nie ma, ale uszy brzydkie" dziś już jest troche lepiej. Daria zaczęła słyszeć na jedno ucho. Może wreszcie antybiotyk zaczął działać...(oprócz niego dostała leki na alergię i nie wiem co jeszcze...chyba zgodnie z zasadą, że jak nie wiadomo co to, to w końcu coś pomoże:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: )

U nas za oknem ...zima :baffled: , a jutro PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY...:-D

Mokkate w firmie telekomunikacyjnej - obsługa klienta, już tam kiedyś pracowałam więc wiem na czym polega ta praca, nie jest super ale w międzyczasie będę szukać czegoś innego. Kaska pilnie potrzebna więc nie mam wyjscia :baffled: ale w sumie się cieszę (nawet bardzo), jedyny minus to rozstanie z Karolcią, nie wiem jak my obie to przeżyjemy :sick: :-( :sick: ale musimy dać radę :sick:

Witam i ze studiów chyba nici więcej chętnych niż miejsc :no: :wściekła/y: :no:
Dawno temu skończyłam pedagogikę i belferkiem jestem to mi się zachciało terpii pedagogicznej i klops.
Moja artystka dzisiaj gdy jechali do teatru wpadła do kałuży i cała kurtka na pupie z błota. spodnie po kolana mokre. Teraz siedzi i maluje zadowolona.

a jak jak zwykle pod wrażeniem zdj Titnika od Kaśki - jest superaśny !!!

Karola no to teraz będziecie mieć małego intruza :-D
a co do Czarnulki to jak ona 81r to chyba teraz będzie mieć rocznikowo 26 :eek:

Luczynka moja orientacja też na bakier ja nawet w takim właśnie sklepie gubię sie czy szłam w tą czy w tamtą str jak wychodze ze sklepików :baffled:
Ale Anian bez obaw upewniłam sie u mojego mezowego czy dobrze napisałam i powiedziął ze tak chociaż sżło krócej ale w opisie bym sie pogubiła :eek:

Izka pewnie ze będziemy tęsknić A kto z małą zostanie :confused:

Mokatka pewnie bała sie jakiegoś zapalenia i stąd ten antybiotyk :happy: duzo zdrówka i całusek dla Darii !!

Martaglo nie trać nadzieji, ktoś tam przecież musi sie dostać !!!

a moja teraz dialog z kanarkiem prowadzi - Liwia lala lala laaa a on ćwierka i tak na zmianę ale ubaw :-D

Justynka to wesoło macie z tym ptaszkiem :-D też kiedyś miałam kanarka, takiego żółtego Kajtusia :laugh2:
A z małą będzie na przemian mój mąż (w zależności jakie będzie miał zmiany), teściowa i czasem na pewno tata też pomoże:cool2:

reklama
Do góry