reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Monysia- niewielkie pobolewanie może się przytrafic, bo to więzadła sie rozszerzają i mieszkanko dzidziusia rośnie :-) ... Natomiast silny ból powinien niepokoić...

Martaglo- czego uczysz, że się nie chcesz przyznać????:confused: Pewnie 1-3 ;-)

Karolinna- nie wzięłam Martynki dziś na spacer, bo było obrzydliwie...:baffled: :eek: Wykorzystałam, że śpi i zostawiłam pod opieką siostry :-)

Luczynka- bardzo ładnie wyglądałaś w ciąży. Nie wierzę, ze teraz jest inaczej...:-) :tak: Ale rozmumiem, rozumiem.... kobiety zawsze chcą wyglądać inaczej niż wyglądają...:tak: :tak: :tak:

Justyna- Daria dziękuje cioci z BB za całuski. :-) Jutro idziemy na kontrolę to sie dowiem czegoś więcej...
Wklejaj tu tego Twojego... ptaszka, żebyśmy widziały jak wygląda, skoro usłyszeć nie możemy... ale wierzę na słowo, ze pieknie śpiewa...;-) :-) ;-)

Kaśka- jak ten twój Piotrus juz chodzi!!!!! No, no, no.... fajne zdjęcia..:tak:

Anian- a co chcesz kupic w Plazie? I co ze zdjęciami z roczku...czekam z niecierpliwością...:tak:

Iza- fajnie, ze udało Ci sie prace załapac. O to teraz trudno. A pieniądze zawsze się przydadzą....

Idę na "Teraz my"....(Magde M. już widziałam):-)

reklama
dziękujemy za zachwyty nad Titkiem.

Mokatka: Piotrek nie chodzi, stoi, jak go się postawi, a noga lewa szybko się męczy, więc klapie na tyłek.

a i zaczynam wstrzemięźliwość od kompa! ciekawe na jak długo????????:baffled: :baffled: :baffled:

wczorajszej nocy naszykowałam dla Piotrka do picia wodę - wypila AŻ 10ml!!!! a jak miała sok z wodą to trąbił całe 125ml. :confused: :confused:

Luczynka ja też trzymam za Ciebie !! Ładnie wyglądasz na tym zdj :tak:

Mokatka nie uwieżysz ale nie mam jeszcze zdj mojej pocieszki skrzydlatej Jutro nadrobie i wkleje fotę !

Anian no własnie gdzie zdj :confused:

Czarnulka ale ślicznie wyglądasz :tak: a Emi to faktycznie bardziej maminkowa no i nie mogę napatrzeć sie na Wiki taka paniusia sliczna i tą fryzurkę ma bardzo twarzową :-)

Karola no aż poprasowałam pół małego koszyka prania, ale zawsze cos :eek:

hmmmm skleroza no i nie wiem co to jeszcze :eek:

Monysia mnie tez w ciązy tak dziwnie brzusio bolał ale nie za mocno, jak boli mocniej to nie zastanawiaj sie tylko tak jak dziewczyny piszą pytaj lekarza !!

dobranoc !!!

.Jak by to powiedzieć ... ZŁOTO:-) znów:-) .Nie wjeżdżam wam dziewczyny na ambicję:confused::-p.

.WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA WIOSNY! :-D.

Udało się!!!! Jestem na podium pierwszy raz od dłuższego czasu :-D To dlatego że Karolcia troszkę wcześniej dziś zrobiła pobudkę :tak:

Karolinna nie chcę się wtrącać w konwersację Twoją i Czarnulki ale zobacz co wczoraj napisałaś:
.czarnulka a bo pisałaś że masz 25 lat a przecież w grudniu skończyłaś w takim razie 26:-p.

Myślę że Agnieszce chodzi o tą małą pomyłkę ;-)
Karolcia będzie z teściówką (jak wróci od babci:wściekła/y: ) Rysiem (jak będzie miał taką zmianę że się wymienimy) i na pewno pomoże mój tata. Wczoraj był z małą, dziś też będzie jak pojade na rozmowę :tak: Jakoś musimy sobie poradzić.

Brąz mój! wow - buuuu.... a jednak niee :-(

Iza masz racje,o to mi chodziło ;-) Karolinka chce mnie postarzeć o jeden rok hihihi nu,nu,nu ;-)

Justynko tyle komplementów na wstępie dałaś ze aż mnie zawstydziłaś :-) A żeby ślicznie wyglądać to jeszcze troche mi trzeba ;-)

A to moja nowa praca ;-)

5c05cabef5609b72med.jpg

A gdzie jest ta WIOSNA????????????????? Bo ja widzę tylko zimę :-( Buuuuuu....

reklama
Luczynka bardzo mi miło że będzie CI nas brakować :zawstydzona/y: :-) a z tym wyglądem nie przesadzaj, na pewno nie jest aż tak źle jak piszesz:cool2:

Czarnulka wyglądasz SUPERAŚNIE!!!! Nie wspominając o Twoich Gwiazdeczkach!!!! :tak:

Monysia chyba każda z nas w ciąży, zwłaszcza na początku miała jakieś bóle, u mnie to były bóle związane z rozciąganiem się macicy, myślę że u Ciebie jest podobnie, więc nie masz się czym martwić. Oczywiście pytaj o wszystko lekarza, najlepiej pisz sobie pytania na kartce żeby o niczym nie zapomnieć podczas wizyty.
Pamiętaj: musisz myśleć pozytywnie, dzidzia w brzuszku odczuwa Twoje nastroje i jak TY się martwisz to jej też jest smutno.

Mokkate ja też wczoraj z przyjemnością obejrzałam MagdeM:-)

Anian przyłączam się do próśb dziewczyn -proszę wkleić fotki z roczku!!!

Justyna czekam na fotki Kanareczka :tak: A jak go nazwaliście:confused:

Do góry