reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no a Wy gdzie ??? bo Wam zjem calego torta :laugh2:

super zdjątka dziewczynek !!! Sandros Sonia to juz na taką pannicę wygląda ze szok !! Czarnulka no super ta składanka i super modelki a Wikusia ślicznie w tej fryzurce wygląda taka dziewczynusia !! a nie jak moja chłopaczysko :baffled:

dalej mam lenia !! zaraz zapodam coś z jogi i moze dosiegne dupska piętą :dry: !!!

reklama
Cześć kobitki !!!

Hmmm, dziś pokłuciłam się z mężulkiem. Aż mnie brzuszek rozbolał ale wygoniłam go do pracy i zdrzemłam się chwilke.
Na szczęście przeszło. A za chwile ide nawiedzić koleżankę bo muszę przecież jakoś odreagować :-):-):-)
Jutro jedziemy z teściami oglądać mebelki do małego pokoiku (niby mieszkamy jakiś czas sami ale wyremontować mieszkania i kupić wszystkiego naraz się nie da a w małym pokoiku jednak nam brakuje mebli) bo chcą nam sprezentować :-):tak::-)
A tak poza tym to dziś byłam wolna od łazienki....

Ja tylko z pytaniami (mam nadzieję, że odpowiedzą mi zainteresowane;-) ):
1. Gdzie jest Plaza w Rybniku:confused:
2. Jak tam dojechać od Paruszowaca, ewentualnie od Ochojca:baffled:
3. Jakie tam są sklepy dla dzieci:happy: i jaki tam jest ten duży sklep:confused:
Proszę - odpowiedzcie mi:-) :-) :-)

Znikam, bo muszę oceny pisać, a Młodą zabunkrowałam z zabawkami w łóżeczku i nie wiem jak długo przetrzyma:-D

sandros, czarnulka - zdjęcia superaśne.

karolinnka, wydarłam justynie kawałek torta:-) - pychotka:happy:

Miłego popołudnia:cool2:

Mniam jaki ten torcik Karolinnki pyszny :-p :-p :-p I szlag trafił dietę :baffled: :-D

Justyna i jak tam Liwcia po randce z kontaktem:confused: ;-) :laugh2:

Monysia czerwona kartka dla Twojego męża, wstydziłby się - ciężarną denerwuje :wściekła/y: ;-)

Karolinna Basia dzwoniła do mnie dziś ale przed Twoim postem :baffled: jak jeszcze zadzwoni to przekaże pozdro od Ciebie :-)

Trininlov przyłączam się do pytanka Karolinny ;-) :-)

Kamilek ma katarek, Basia też nienajlepiej się czuje :sick: a poza tym chyba wszystko u nich po staremu.

Cieszę się że tak wam się podobają moje prace :-)

Iza to działaj z drugą córeczką hihi ;-) Pozdrów basieńke i niech wraca do zrowia :-)

Justa a ty leniuchu co robisz? Nie obijaj się!!!! Wystsrczy że ja się dzisiaj obijam haha ;-)

witojta!!!!!!!

a ja dziś ściorana po pracy, tona prania czeka po Krakowie.

siedzę i szukam na necie turnusów rehabilitacyjnych nad morzem, ale chyba jakiś nieudacznik jestem, bo ni nie widze:no: :-( :-(

reklama
buuuu dalej leń :baffled: ale poodkurzałam :eek: !!!!

Kaśka hm ?? może spróbuj w goglach inne hasło albo coś !!

Izka pozdrów ode mnie również Basie i niech spręza sie z tym kompem :-D

Anian Plaza jest bliziutko Rynku !
tak +/- to na drugim rondzie koło szpitala psych prosto i do końca drogi i jak dojedziecie do takiego wielgachnego budynku ( konkurencje Plazie budują ) to na tym skrzyżowaniu w prawo jedzćie i cały czas jak droga prowadzi na następnym skrzyżowaniu znów w prawo i do końca i potem tak jak droga prowadzi znów w prawo ( ul.Wiejska) i prosto i wjedziecie na samą Plaze i teraz nie jestem pewna ale chyba jak znów w prawo :-D skręcicie to potem idzie tam wjechać na parking do góry !! Powodzenia mam nadzieje ze jakos traficie !! Idzie jeszcze jechać na tym rondzie koło szpitala w prawo i na swiatłach w lewo i tak jak droga prowadzi prosto a potem po takim łuku kolo sklepu zoo w prawo i dalej jak dorga idzie i będzie widać Plaze po prawej str.
:-D wychodzi że w Rybniku wszystko w prawo :-D
a sklepy h&m z dzieciecym działem i jakis reservd albo cos potem bata z butkami a u góry kilka typowo dla dzieci ! ja tak przeleciałam po tej plazie i niewiem dokładnie !!

Do góry