reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaśka ja wpisałam w google morze, rehabilitacja, dzieci i duzo tam wyskoczyło ale nie wiem co Cie interesuje to samo spróbuj !

reklama
Justa: sznupię, ale nie wiem, które ośrodki mają rehab. dla maluchów, no i oczywiście bobatha. muszę podjechać do K-c i się doinformować.

pomędzimy ze zdjęciami

z serii krakowskich rozmów kontrlowanych

1007157jk0.jpg

1007158iv8.jpg

cymbalistów było wielu :baffled:
1007160oe2.jpg

czekam i czekam
1007163bg6.jpg

plantowy spacerek :-)

1007167ak6.jpg

1007168ye5.jpg

Witam goście pojechali do domku jutro wielkie sprzatanie w pokoju małej.
Super zabawa z małym "iryskiem" - rozmowa polsko angielsko dziecięca.
Zmykam jutro rano do pracki.
Zachciało mi się znowu uczyć składam papiery na podyplomowe.:szok: :szok:
Zobaczymy czy mnie przyjmą. Dobrej nocki.

BRĄZ!!! No, wszystko wraca do normy:-D

Martaglo- to koleżanka nauczycielka? :-) A czego uczysz?

Justa- No wiesz???? Tak się opychać tortem!!! ;-)
Masz szczęście, że mi kawałek został ;-)

Karola- złoto??? To juz skończyłas rozpakowywać prezenty???? ;-)

Dzień dobry

Mnie dzisisja straaaasznie gl;owa boli :-( Chyba mi pęknie :-( Mam nadzieje że dziewczynki będą spokojne bo nie wytrzymam dzisiaj pisków itp :-(

Witam!
Na podium sie spoznilam ale dobre i to 5 miejsce ;-) :-D

Ja juz drugi dzien diety kopenkaskiej. Czuje sie nie za ciekawie ale coz...jak mus to mus :-( W koncu musze sie zabrac za siebie bo juz mi wstyd gdziekolwiek wychodzic :zawstydzona/y: :wściekła/y:
Wczoraj caly dzien bylam zabiegana ale dzisiaj siedze juz w odmku. MAm niestety mnostwo sprzatania :baffled: na szczescie teraz tesc wzial Oliwke na dol i mam troche ciszy i spokoju :tak:

Iza no to szkoda ze ze mna nie zaczelas, zawsze w kupie razniej :-D

Kaska sliczne zjecia ze spacerku :tak: Ja juz nie moge sie doczekac kiedy moja Oliwka bedzie tak dreptac za raczke ;-)

Martaglo a po jakich jestes studiach? JA obecnie jestem na 2 roku resocjalizacji :eek: podobno nikt kto studiuje na tym kierunku nie jest normalny :baffled: :-D a ja potwierdzam ;-) :laugh2:

Anian a dlaczego intersuje CIe droga od Ochojca? bywasz tam czasami? Bo ja mieszkam w Rybniku-Ochojcu :tak: zadupie ale swietnie sie tu mieszka-cisza i spokoj, rewelacyjnie dla dziecka, no a taki maly plac zabaw mam za plotem :-) a droge do PLAZY dosc dobrze wytlumaczyla CI Justyna:tak: no moze troche zakrecony jest ten opis ale tak sie tam niestety jedzie ;-) a co do butikow to wiem ze jest 5-10-15, ams (nie znam tego sklepu), reserved (pisze tez ze rekids ale nigdzie nie ma ciuszkow dzieciecych-niestety), H&M (maja swietne ciuszki:tak: ) i jeszcze jakies. Jezeli szukasz czegos dla Patrycji to napewno znajdziesz ;-)

reklama
hej !!!!

Lenia cd. :eek:

Luczynka no troszkę zakręcony ten opis :laugh2: ale można tez szybciej tylko boje sie ze Anian się pogubi :baffled:

dzis teściowa obiad robi to mam luz....;-)

ale kanarek daje czadu z koncertem .... :-D jak mi młodą obudzi :wściekła/y: ale super spiewa .... :tak:

Do góry