reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam po przerwie:-)

karolinko spóżnione ale z serca płynace zyczonka urodzinkowe wszystkiego co najlepsze, dużo dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda że nie załapałam sie na urodzinkowe pyszności:-( :-p

kaska - super zdjątka!!!!!

czarnulka przeslij mi na priva dietke :tak: kiedys ja juz stosowałam i gdzies mi sie zapodziała a efekt super ja straciłam 7 kg na początek a potem leciałam w dół nawet po skończeniu diety i fakt bez efektu jojo!!

reklama
Iza napewno bedzie CI trudno zostawic Karolinke po takim czasie spedzonym razem ale wierze ze dacie rade :tak: bedziemy za Wami bardzo tesknily z Oliwka bo obecnie to najwiecej jednak jest tu postow wlasnie Twoich :-)

Martaglo nie poddawaj sie, napewno sie dostaniesz, ja tez myslalam zeby zrezygnowac z mojej szkoly bo balam sie ze jest za duzo chetnych a tu prosze :-)

Justyna jak tak piszesz o tym kanarkui o tym jak ladnie spiewa to az mi sie zachcialo :tak: sprobuje dzisiaj namowic meza;-)
Mokkate zdrowka dla Darii, oby szybko Jej minelo :tak: :-) zdjec PRZED i PO niestety nie wkleje, nie gniewaj sie ale najnormalniej w swiecie jest mi wstyd za moj wyglad :zawstydzona/y: sprobuj zrozumiec. Obiecuje jednak ze jak bede gotowa pokazac swiatu swoje obecne fotki to napewno to zrobie. Poki co moge Wam wkleic moje zdjecie z zeszlego roku-bylam wtedy w 3 miesiacu ciazy (i tez bylam juz strasznie gruba:-( ):

Karolinko ja się urodziłam 27.12 1981r a więc skończyłam 25 lat ;-)

luczynko no przestań! Kazda z nas ma zbędne kg po ciąży! A na zdjęciu suuper wyszłaś!

Iza ty mi nie uciekaj :-(

kubusiowa zaraz wysyłam dietke ;-) a nawet dwie ;-)

Czarnulko dziekuje, kestes super mila ale ja wiem jak wygladam bo te kg sa nie tylko po ciazy, niestety :-( 15kg po ciazy i 15kg po tabletkach hormonalnych (zdobyte w zaledwie 2 miesiace-co bardzo zle wplynelo na moj organizm:wściekła/y: ) Eh... ale teraz czas zeby sie zabrac za siebie bo za rok w czerwcu chcemy sie postarac o druga Kruszynke :tak: no chyba ze uda mi wczesniej zrzucic zbedna kg-w co raczej watpie :baffled: ALe jestem dobrej mysli ;-)
Slicznie wygladasz i masz piekne Coreczki :tak: Widze ze Emilka to taka mala kopia Mamusi ;-)

.Jestem tu i wieczorem:tak:.

.kubusiowa
dziękuję:happy:.

.czarnulka chodzi o to ze skończyłaś 25 czyli leci ci 26 już;-),zresztą rocznikowo to już je masz;-).Fajna fotka :-D.

.luczynka przecież fajnie wyglądasz no ale najważniejsze jak ty się czujesz.Więc pamiętaj że trzymam za twoją dietę kciuki:laugh2:.

.justuś i jak tam twoje lenistwo:confused:.

.mokkate jak tam po porannym spacerku:confused:.

.iza szkoda że będziesz tu rzadziej zaglądać...a z kim będziecie zostawiać Karolinę:confused:.

.
spotkaniest5.jpg
JUTRO O 20.00 CZAT.

.Miłego wieczorku.

:-)Hello

Dzięki za info jak dojechać do Plazy. W sumie kuzynka powiedziła mi taką łatwą drogę z Paruszowca (bliżej z pracy), więc chyba jednak pojadę tamtędy. :-)

Ale zaczełyście znowu produkować i to w takich ilościach, że nie wiem co miałam napisać:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Ale znowu dziś brak czau, bo jeszcze chcę obejrzeć Magdę M. bo ostatbio n ie zobaczyłam ostatniego odcinka i teraz nadrobię.
Miłego wieczorku i chyba (może jeszcze zajrzę:-D ) środy

Cześć dziewczynki !!!
Niestety znowu muszę Was zmartwić a przynajmniej zapytać o coś co mnie martwi. Boli mnie od jakichś 2 h w dole brzuszka, nie wiem czy to jest normalne czy mam się czym przejmować.
Proszę o szczere odpowiedzi

Monysia mnie też pobolewał brzuch z prawej strony na dole lekarz mnie kilka razy badał USG robił i nic nie widział.Dla świętego spokoju warto się skonsultować z lekarzem.

Zaszalałam na allegro kupiłam na urodzinki klocki LEGO. Fortuna uciekam z komputera bo się zrujnuję > Dobranoc.

Monysiu ja gdy bylam w ciazy mialam takie bole przez pierwszych kilka miesiecy w czasie gdy powinnam miec miesiaczke (gdybym nie byla w ciazy) i moj lekarz powiedzial mi ze to normalne, zreszta sam mnie o tym uprzedzil :tak:

reklama
Dziękuje Wam.
Jak do jutra nie przejdzie to dzwonie do lekarza.
Na kolejną miesiączkę też jeszcze za wcześnie

Do góry