reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Trininlov Sonia juz miala ostre zapalenie krtani i bylam z nia w szpitalu, tez mi powiedzilie, ze moze sie to powtarzac. Tyle, ze teraz mam wilgotno w domu, lacznie z Sonia nikt nie byl chory i nie wiem skad jej sie to wzielo tym razem, ale juz z tego wychodzi.

Mokkate mam nadzieje, ze antybiotyk w koncu zacznie przynosci efekty i niedlugo Daria wyzdrowieje

Czarnulka super zdjecie jak Wiktoria sciska Emilke.

Ja zaraz zbieram sie do pracy, jak mi sie nie chce, tak fajnie bylo miec tyle czasu wolnego :cool2:

Pozdrawiam,

reklama
Czarnulka przyłączam się do zdania dziewczyn - fotka z Wiki i Emilką super!!! Ale dzieła już potrafisz tworzyć, brawo!!! A jak patrze na Twoje córcie to aż się chce mieć drugą księżniczke :tak:

Sandros ale Sonia już duża :szok: Śliczne ma włoski :tak: i fajowe paputki :-D No i super pomocnica z niej :tak:
A na roczek jakie Sonia miała włoski:confused: Na pewno dłuższe niż moja gwiazdeczka:confused: :tak: ;-)

Trininlov ale masz się fajnie z tą koleżanką, kota nie będzie a myszki będą harcować ;-) :-D

hej maminki !!!

ja dzis jakaś pitoma jestem :baffled: Liwia oczywiście nie chce spać i leży w łóżeczku a ja nawet tam nie zaglądam bo moze zaśnie :confused:

ha!!! i mam kanarka od wczoraj i tak teraz z nim siedze i mi tu koncert robi :happy: ale fajny jest !! A Liwia zachwycona i każdego do kuchni ciągnie i pokazauje KOKO i sypie ziarenka na okrągło bedzie puchł w oczach i chyba za chwilę na rosół sie nada :eek:

Dziadek zabrał sie za robienie piskownicy i byłśmy mu chwilę na dworze pomóc ale zimno jak diabli u nas :baffled: Iza to mi plany trochę pokrzyżował ale nie buntowałam sie bo kaska w kieszeni zostanie :cool2:
eeeee nic mi sie nie chce :-p mam lenia jak widzicie duzego tłustego lenia :eek:

Trinilov fajnie ze juz jesteś !!

Sandros zdrówka dla Soni i nawilżaj nawilżaj nawilżaj !!! Liwia tez to miała i tylko wilgotne powietrze pomogło :tak:

Mokatka a moze to nie bakteryjne i antybiotyk nie działa :confused: :eek: co w ogóle ta lekarka pow ???

no Liwia padła 1:0 dla mnie !! co prawda głowę i rączke ma z drugiej str lózeczka koło kontaktu i mam nadzieję ze to nie zabawa z nim ją tak szybko uśpiła :szok: ;-)

.Hejka.

.Dziękuję bardzo za życzonka
kissofloveud5.gif
niektóre to takie fajne że aż by się prosiło żeby się spełniły:-).

.Moja Lenka jakaś maruda od kilku dni,mam nadzieję że to tylko i wyłącznie wina ząbków,dolne trójki nam sie przebijają chyba,a może to górne które już trochę wyszły ale jednak dalej to boli:rolleyes:.Trzymajcie kciuki co by szybko to przeszło!.

.Na dworze zimniasto,ale zaliczyłyśmy krótki spacerek.

.Nie wiem dziewczyny co wy tak się przejęłyście wiekiem,bez sensu:-p.Wszystkie jesteśmy młodymi matkami i chyba dlatego spotkałyśmy się na tym forum,co nie:confused::tak:.

.Wszystkim chorowitkom życzę duuuużo zdrowia,bo to w życiu najważniejsze.

.iza przekaż baśce pozdrowienia i ode mnie i że brakuje nam tu jej towarzycha:sad:.

.czarnulka
a ty jesteś przecież rocznik 81,tak:confused: .Bardzo fajna fotka z 2 twoimi gwiazdeczkami:cool2:.

.sandros
Sonia to juz duża i bardzo ładna panienka:cool2:.Super papucie:happy2:.

.justa dzisiaj sama musisz sobie dać kopniaka co by wypłoszyć tego lenia z tyłka.

.trinilov uchyl rąbka tajemnicy i powiedz czy nie przyjeżdża do ciebie np.lilith,bo jakiś czas temu udzielała się u nas na Ślązaczkach a ona pochodzi ze bielska:confused:,świetnej zabawy życzę!:laugh2:.

.Miłego dnia babolki.

sandros widze, że masz w domu małą księżniczkę i pomocnicę w jednym ;-) :-)
iza no jakoś tak z tym kotem i myszkami ;-) :-D Na pewno bedzie bardzo miło...
justyna dobre z tym kontaktem :-D moja juz śpi na drugą drzemkę, coś dzisiaj słaba szybko się zrobiła ;-)

reklama
.Pomyślałam sobie że zafunduję wam wirtualny torcik z okazji moich urodzin a i też coś do popicia:-).

.
torcikau2.gif
szampan1dt5.gif
.

.Oczywiście szampan bezalkoholowy,ze względu na niektóre dziewczyny które jeszcze karmią piersią:rofl2:.

.Wielka buuuźka
buziaczkitn2.gif
.

Do góry