reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejka!!! Wpadłam na chwilkę, cały dzień komputer był zajęty. Teraz jestem już padnięta i idę spać, poczytam jutro co napisałyście, troszkę poczytałam ale nie mam już siły. Jeszcze tylko kilka słów:

KAROLINNKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!
10.gif
DUŻO ZDRÓWKA, POCIECHY Z CÓRECZKI I MĘŻA I 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!

Pisałam do Baski smska KAZAŁA WAS WSZYSTKIE POZDROWIĆ!!!!
U nich wszystko ok, dnie mijają szybko, nie wie kiedy będzie miała sprawny komputer.

Luczynka zaczynamy od jutra :tak:

Czarnulka dziękuję za dietki, obie kiedyś stosowałam ale już dawno, pamiętam ze na tej 13 dniowej to jest ciężko, ale są efekty.

reklama
Pędzę aby zdażyć jeszcze z życzeniami dla Karoll !!!!
Życzę Ci abyś była zawsze szczęsliwa i spełniała sie jako matka, żona i .... ;-)

do jutra !

Kochana ja tej dietki jeszcze nie stosowałam,.Stosowały je moje dwie bliskie znajome :-)

Czarnulko myslalam ze skoro mi Ja poslalas to sama na niej schudlas. JA zaczynam od dzisiaj wiec za chwilke ide na sniadanie czyli kawe z cukrem, ble :-p nie dosc ze od momentu gdy zaszlam w ciaze nie pije kawy bo przestala mi smakowac to na dodatek wczesniej nigdy niepilam kawy z cukrem bo ja wogole nie uzywam cukru :no: No ale coz, jak trzeba to trzeba :tak: A o papierosy pytam bo mi kiedys pomogly sie odchudzic, gdy bylam glodna wypalalam jednego i uczucie pustki w brzuchu szybko sie zapelnialo. No i niestety znow zaczelam popalac :zawstydzona/y: Ehh...

Izka no to zycze dzisiaj smacznego sniadania ;-) :-D

Uuuuuu...widzę, że o podium coraz trudniej.....:-( ;-) :-)

Czarnulka - zdjęcie słodziutkie!!! Widać, ze sie Twoje dziewczyny kochają...:tak:

Trzymam kciuki, żeby udało się każdej schudnąć tyle ile chce!! A jak dieta będzie skuteczna, to może i ja się dam namówić :confused: ;-) :confused: ;-) :confused:

Iza- jesli możesz to podziekuj Baśce i pozdrów ją też :happy: :happy: :happy: . Mam nadzieję, że szybko do nas wróci....

Sandros- dużo zdrówka dla Soni... och, te paskudne wirusy. Dobrze, że sie obyło bez antybiotyku.
A Darii mimo antybiotyku nie jest lepiej. Boli ją głowa, i uszy też się jeszcze nie odetkały:no: ... Może trzeba jeszcze poczekac? W środę idziemy do kontroli, to sie dowiem...

WItam w poniedziałek!

Sandros oby Sonia szybciutko przestała "szczekać" A jej tatuś ma okazję teraz się wykazać ;-) :-)

MamaBoo ja na pewno nie traktuję Cię jako smarkuli, w ogóle nie myślę o Twoim wieku. A co do nocniczka to nie sadzaj Oskarka na siłę, widocznie jeszcze za wcześnie. Karolinka chętnie siedzi, ale nie za długo bo jej się potem nudzi :-D

Luczynka ja tej dietki od dziś nie stosuje, po prostu od dziś znów po raz kolejny się ograniczam+woda mineralna+jak najwięcej ruchu! Muszę tą dietkę przanalizować, kupić składniki (nie wiem co na to mój mąż bo ja od kąd się znamy ciągle się odchudzam i on już nie wierzy że cokolwiek mi pomoże).
Jak będziesz robić ten befsztyk:confused: Ja kiedyś jak to stosowałam to chyba gotowałam mięso (wołowine) i takie gotowanie jadłam.

Mokkate jak tam zdrówko Darii:confused:

reklama
Hejka dziewczyny Znowu trochę mnie nie było i mam zaległości, przepraszam.... :zawstydzona/y:
czarnulka zdjęcia śliczne i naprawdę kochane masz córeczki :tak:
sandros wiem coś na temat zapalenia krtani :-( Moja Karolinka miała jak była mała i niestety sprawdziło się to co powiedziała pani z pogotowia, że od tamtej pory będzie miała często anginę :-( Uważajcie na suche powietrze w mieszkaniu. Dużo zdrówka !!!
mokkate dla twojej Darii też moc uścisków żeby jej się szybko wyzdrowiało :tak:
No i wszystkim dziewczynom które będą stosować dietę życzę wytrwałości i oczywiście efektów :-)
U nas wszystko w porządku. Dzisiaj przyjeżdża do mnie kumpela z bb z Bielska ze swoją córeczką. Będą u mnie do piątku, a mój husbend wyjeżdża do Wawy :-) Będzie super !!! :tak: ;-)

Do góry