reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinko,wszystko co piękne i wymarzone
niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

1ad69dcabf8e8b03.jpg

reklama
Karolinnko

Rośnij duża, dzielna, zdrowa.
W 100% procentach odlotowa.
Nie zaglądaj do kieliszka, bo ci będzie grała kiszka.
Bądź pomocna jak komputer.
Szybka jak japoński skuter.
Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka.
Te życzenia są dla Ciebie, byś czuła się jak W SIÓDMYM NIEBIE!

Karolinnko! WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJPIĘKNIEJSZE, NAJSŁODSZE I NAJBARDZIEJ KOCHANE! POPROSTU NAJ... NAJ... NAJ...

Sandros dużo zdrówka dla Soni :tak:

A my juz wrocilismy z PLAZY, przelecielismy szybko po wszystkich butikach zeby zobaczyc co tam wogole jest. W sumie to widzialam pare fajnych ciuszkow ale zeby powalily mnie te sklepy na kolana to :no: W jednym sklepie "ams" byla sliczna wiosenna czapeczka dla Oliwki ale jak spojrzalam na cene to myslalam ze sie przewroce-55zl :szok: i to za taka cienka czapeczke :no: Ale w koncu kupilam w HM czapeczke z Kubusiem Puchatkiem i Prosiaczkiem-sliczna. No i ja tez sobie kupilam w HM czarna bluzke na WIelkanoc bo w tym dniu jedziemy na chrzciny wiec jak cos bylo co mi sie podobalo to bralam ;-) . Teraz jeszcze tylko jakies spodnie ale chyba bede szyla bo na moja dupe nic nei znajde :zawstydzona/y: :-( A kilka dni przed WIelkanoca jeszcze fryzjer, tipsy, henna brwi i rzes i bedzie na cacy :-) :tak: :-)

Czarnulko dziekuje za te dietki. MAm do CIebie kilka pytan, bo chcialabym zaczac od jutra. Czy scisle trzymalas sie tej diety? Czy zamienialas jakies produkty na inne niz podane w tej diecie? Czy wytrzymalas pelne dwa tygodnie? No i co najwazniejsze to ile schudlas? No i czyw olno palic papierosy? BO wiem ze gumy nie wolno zuc bo ma cukier ale papieroski? BEde bardzo wdzieczna za odpowiedzi na moje meczace pytanka :zawstydzona/y: :tak: Widzialam ta diete na watku z dietami i sie nad nia wlasnie wczoraj zastanawialam i stwierdzilam ze jest dla mnie zbyt rygorystyczna, ze nie dam rady. ALe skoro Ty dalas to i dal meni jest szansa ;-)

Dzieńdoberek wszystkim. Jutro My Boo idzie po kredyt i pojawia się nadzieja na komputer. Na szczęście odwiodłam go od pomysłu kupienia notebook`a, bo chciał go do pracy zabierać. A tak to bedę miała w domku cywilizację :-) . Co do tego wieku to nie wiem czy tak fajnie, bo tak troszkę głupio, czuję się przy was jak "małolata".... Mam tylko nadzieję, ze wy o mnie tak nie myslicie :-) .
Jeśli chodzi o nocniczek to Oskar jużma "zaliczone" pierwsze siusiu, ale tylko dlatego, że mama szybko po dzremce popołudniowej zaspanego Karusia posadziła i brawo !!! Sam się nie mógł nacieszyc, chociaż watpię by wiedział o co chodzi. A tak to nie chce siadać, ucieka z niego a jak go sadzam to płacze. Może jednak za wczesnie ????
Karolinko życzymy Ci dużo zdrówka (bo to najważniejsze), dużo uśmiechu na pięknej buzi (bo wtedy wszystko wydaje się piękniejsze), dużo miłości (bo ona zawsze wraca ze zdwojoną siłą) i spełnienia marzeń (bo jesli się w coś wierzy to wszytsko się udaje) !!!!!
Luczynka my ostatnio byliśmy w Silesii na zakupach to też za każdym razem gdy wychodziliśmy ze sklepu to nam szczęka opadała, janie wiem skąd oni te ceny biorą.... Za komplet z Kubusiem w C&A (spodenki, bluzka i do tego dłuższa bluzka koszulowa) ..... 89 zł.... Mimo, ze meiliśmy an wydanie dla Młodego 300 zł to i tak tego nie kupiliśmy. Za toudało nam się śliczny akpelusik kupić w Smyku za 19,90 i nmawet kilka razy go już miał na łepku jak było bardzo ciepło.
Czarnulka gratulacje ! Ja schudłam 2 kg w niecałe 2 msc, ale pzrestałam ćwiczyć, jakoś mi się odechciało.... Wiem, ze znów musze się za siebie wziąć, bo normalnie mam wyrzuty sumienia.... A tak przy okazji to mozesz mi też przesłac tą diętkę ??? krywalska@onet.eu - z góry dziękuję :-)
Sandros duuuuuuuuużo zdrówka dla Sonii.
Monysia moja bratowa w poprzedniej ciąży i w teraźniejszej jak tylko dowiedziała się, ze jest w ciąży to zaczął jej rosnąć brzuszek. Teraz jest w 6 mcu i ma brzuszek jak ja do porodu. Tylko, ze jestem od niej niższa i chudsza, więc nie jest źle. A u mnie to było tak, ze to ja barzdiej widział swój brzuszek już w 8-mym tygodniu niż inni. Ale w spodnaich nei mogłam nosić, bo mnie uwieraly (pupa mi rosła, nie brzuch:-D ).
A wracając do cwiczeń to ją ściągnęłam z internetu "Cindy Crawford: New Dimension". Są to specjalne ćwiczenia dla mam i naparwdę dużo dają !!!! Może nie zrzuciłąm przy nich dużo kilogramów, ale widac po sylwetce, ze się zmienia. Jest tylko jeden mankament - na eMulu są tylko w wersji..... japońskiej. Ja już je wcześniej ćwiczyłąm, więc mniej więcej pamiętam co gadają i tak szczerze to nie mówią nic ciekawego. Trzeba tylko "obrazki" oglądać :-)

Mama Boo masz racje ze te ceny w niektorych sa kosmiczne, choc mnie musi stopowac maz bo dla Oliwki kupilabym wszystko i za kazda cene :tak: Ale czapka za 55 zl to chyba lekka przesada. A najbardziej jakos lubie robic zakupy w 5-10-15 :tak:

Izka to jak, zaczynamy od jutra razem :confused:

Witam,

Dziekuje za zyczenia zdrowka dla Soni. Generalnie nie wyglada na chora czasem tylko "zaszczeka", bo tak mozna nzawac ten kaszel, ale tak jest ok. Mysle, ze w czwartek juz pojdzie do przedszkola.
W sumie juz jutro moglabym ja poslac, ale po co ryzykowac, skoro Rafal jeszcze do czwartku ma wolne, niech spedzi troche czasu z coreczka :tak:

Luczynka cena kosmiczna musze przyznac.

MamaBoo gratulacje za siusiu w nocniczku.
Super, ze bedziesz miec troche cywilizacji w domku.

Pozdrawiam,

Dzisiaj na forum jakies pustki :-( Na Wrzesniowkach jest jeszcze jedna czy dwie mamy procz mnie ale tu na Slazaczkach widze ze nie ma nikogo :no: :-( Szkoda...

To zycze spokojnej nocki a jutro milego dnia :-) bo nie wiem czy bede miala jutro czas aby zajrzec bo jestem w "pracy" :baffled:

Czarnulko dziekuje za te dietki. MAm do CIebie kilka pytan, bo chcialabym zaczac od jutra. Czy scisle trzymalas sie tej diety? Czy zamienialas jakies produkty na inne niz podane w tej diecie? Czy wytrzymalas pelne dwa tygodnie? No i co najwazniejsze to ile schudlas? No i czyw olno palic papierosy? BO wiem ze gumy nie wolno zuc bo ma cukier ale papieroski? BEde bardzo wdzieczna za odpowiedzi na moje meczace pytanka :zawstydzona/y: :tak: Widzialam ta diete na watku z dietami i sie nad nia wlasnie wczoraj zastanawialam i stwierdzilam ze jest dla mnie zbyt rygorystyczna, ze nie dam rady. ALe skoro Ty dalas to i dal meni jest szansa ;-)

Kochana ja tej dietki jeszcze nie stosowałam,.Stosowały je moje dwie bliskie znajome :-) Ja też chcę ją zastosować.Obie stosowały sie rygorystycznie do dietki.Jedyne co zamieniały to tylko to że kolacje zmieniła na obiad ale te składniki co w danym dniu miała zjeść bo tak wolno.Ale nic innego! Nie mam pojęcia jak to jest przy papieroskach bo ja i one nie palimy,a wiec sama rozumiesz.Jedna schudła 8 kg a druga 7 kg :-) A co najważniejsze bez efektu jojo! Ale jak one dały rade to i my damy na 100%. :tak:

Ja swoje kg zżuciłam biorąc BIO CLA z zieloną cherbatą i katowałam sie na rowerku treningowym + nie jadłam po godz.18.00 + WODA NIEGAZOWANA

Trwało to prawie 4 m-ce :-) Ale moim mażeniem było by mi jeszcze ubyło 20 kg,ale wcuda nie można zawsze wierzyć więc realistycznie będzie 10 kg ;-)

Ja w ciąży pierwszej baaardzo przytyłam i troche przed,bo żuciłam papierosy,a wciąży doszło mi jeszcze 30 :-( Kiedyś ważyłam 57 kg,a do porodu z WIki ważyła 103,5 kg :szok: to jest szok,ale prawda :-( Po ciąży nic prawie mi nie spadło i zaraz druga sie pojawiła :baffled: Z emilką przytyłam niecałe 5 kg :-) Nie dużo bo brała ze mnie,ale jak by nie parzeć to zawsze dodatkowe kg :eek: .Teraz przy wzroście 170 cm ważę 80 kg. Nosiłam rozmiar 48,a teraz 44 i już jakoś wyglądam :-) To mnie mobilizuje do dalszego działa nia nad swoim ciałkie ;-) Troszkee sie ropisałam ,ale teraz znacie moją historie z kg. ;-):cool2:

MamaBoo dietka wysłana ;-)

reklama
Do góry