reklama
Ewcik- ja bym Ci nawet 17 lat nie dała... To sie nazywa młodo wyglądać!
Karolinna- zdjęcia pierwsza klasa! A to ostatnie to już profesjonal...Lenka wygląda tam tak poważnie...
I proszę nie stresować dziecka wagą od małego, bo wiesz co Justynka Ci zrobi....;-) ;-)
Luczynka- Martyna tak się rano wierciła po jedzeniu, że jej sie ulało. A już dawno tgo nie było. Taki chyba mają urok te nasze dziewczyny...
Dziękuje cioteczki za życzenia zdrówka. Mam nadzieję, że Daria nie dostanie z tego zapalenia ucha!
Karolinna- zdjęcia pierwsza klasa! A to ostatnie to już profesjonal...Lenka wygląda tam tak poważnie...
I proszę nie stresować dziecka wagą od małego, bo wiesz co Justynka Ci zrobi....;-) ;-)
Luczynka- Martyna tak się rano wierciła po jedzeniu, że jej sie ulało. A już dawno tgo nie było. Taki chyba mają urok te nasze dziewczyny...
Dziękuje cioteczki za życzenia zdrówka. Mam nadzieję, że Daria nie dostanie z tego zapalenia ucha!
justyna
Fanka BB :)
hej hej albo mi sie wydaje albo ktoś tu zdj jakieś usunoł Karola prosisz sie ?? albo Anian coś tu .....
a w Plazie nie było aż tak strasznie Ewcik, moze późnym popołudniem groźniej było !!! Eeeee jak umiesz zapałacić to to zapłać i po jakimś czasie się przyznaj przynajmniej oszczędzisz sobie pouczania chociaż ja to bym chyba jeszcze w tej samej minucie zadzwoniła sie "pochwalić"
a moja siostra dostała 450zł za komóre ta to potrafi chłop jej juz nie ma siły do niej Chyba biedny w depresje wpadnie, bo jak tu narobić na taką babę !! A mój sie śmieje ze dobrze ze ożenił sie z właściwą siostrą chociaż czasem tez brak mu słów !!
Kaska czekamy na wieści !!
a w Plazie nie było aż tak strasznie Ewcik, moze późnym popołudniem groźniej było !!! Eeeee jak umiesz zapałacić to to zapłać i po jakimś czasie się przyznaj przynajmniej oszczędzisz sobie pouczania chociaż ja to bym chyba jeszcze w tej samej minucie zadzwoniła sie "pochwalić"
a moja siostra dostała 450zł za komóre ta to potrafi chłop jej juz nie ma siły do niej Chyba biedny w depresje wpadnie, bo jak tu narobić na taką babę !! A mój sie śmieje ze dobrze ze ożenił sie z właściwą siostrą chociaż czasem tez brak mu słów !!
Kaska czekamy na wieści !!
justyna
a co ja mam powiedziec 27 za pare dni mi sie zacznie....ale na szczescie nikt mi tyle nie daje
zabrzmiało to jakbyś 57 kończyła
Karolinna Lena świetna !!! Śliczna panienka i jak zwykle pozostaję w zachwycie nad jej włoskami Przyznaj sie dopinke ma ;-)
.Jeszcze tu jestem:-).
.Dziękuję za komplementy dla mojej córusi.
.
Mokate proszę nie straszyć moja osobą koleżanki Karolinny bo ona i bez tego nieźle wystraszona ;-)
d o k ł a d n i e
justynką to niedługo będzie można dzieci straszyć
.anian ja dawno nie wklejałam swoich fotek a te o których mówisz to chyba była justa z izą .Mnie też bardzo miło znów cię widzieć.Moze tak wkleisz fotki swojej niuni.
.ewcik ja bym nie potrafiła utrzymać czegoś takiego w tajemnicy przed mężem...po mnie to w ogóle od razu widać emocje.Trzymam kciuki żebyś faktycznie nic nie powiedziała swojemu lubemu.Kiedy masz urodzinki?.
.Witam nową mamę i jej synka Wojtusia
.mokkate a jakoś tak fajnie mi się zrobiło te zdjęcie-"profersjonal".
.martaglo jestem bardzo ciekawa teletubisiowej marzanny.
.Ok już naprawdę dobranoc..tylko mnie nie zatrzymujcie;-).
.Papaski.
reklama
anian
i mogę dokończyć co zaczęłam, bo ogarnęłam domek, Mała padła a ja sączę sobie piwko...i nawet mi smakuje:-) Odmiana, bo w ciąży mi nie smakowało, a potem też nie, nawet łyczka nie mogłam, a kiedyś to był mój najlepszy nappój;-)
karolinnko, chylę czoła... masz rację. A wiesz jaki z tego morał???? Musisza wkleić swoje zdjęcia, żebym sobie Ciebie przypomniała
Ewcik, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jaki poważny wiek.
I znowu nastał weekend:-) :-) :-) czas spokoju...zaraz idę do wyrka, może coś nadrobię ze snu
Kiedy Mała wreszcie prześpi całą noc
Pa.
karolinnko, chylę czoła... masz rację. A wiesz jaki z tego morał???? Musisza wkleić swoje zdjęcia, żebym sobie Ciebie przypomniała
Ewcik, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jaki poważny wiek.
I znowu nastał weekend:-) :-) :-) czas spokoju...zaraz idę do wyrka, może coś nadrobię ze snu
Kiedy Mała wreszcie prześpi całą noc
Pa.
Podziel się: