reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
AAAAAA moj Filipus juz jest bez szwa wczoraj usunelismy :-) ale bedzie ten upadek pamietał bo jak idizse ook stolu to mowi "ała"

reklama
Ewcik81 mam siostre ale młodszą, ma 15 lat w tym roku.
Tak wogóle to witam wszystkich.Wpadłam tylko poczytać co u Was i spadam spać :baffled: bo cały dzień w drodze. Ach mnie męczą te autobusy :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ewcik- ja bym Ci nawet 17 lat nie dała...:tak: To sie nazywa młodo wyglądać!:tak:

Karolinna- zdjęcia pierwsza klasa! A to ostatnie to już profesjonal...Lenka wygląda tam tak poważnie...:tak:
I proszę nie stresować dziecka wagą od małego, bo wiesz co Justynka Ci zrobi....;-) :-D ;-)

Luczynka- Martyna tak się rano wierciła po jedzeniu, że jej sie ulało. A już dawno tgo nie było. Taki chyba mają urok te nasze dziewczyny...:baffled:

Dziękuje cioteczki za życzenia zdrówka. Mam nadzieję, że Daria nie dostanie z tego zapalenia ucha!:no:

Witam serdecznie, tu Katowice- mama slicznego Wojtusia , jestem tu pierwszy raz i jeszcze nie bardzo się orientuję, ale pozdrawiam wszystkie mamusie i tatusiów - nie tylko ze śląska -wszystkim wielka buźka;-)

hej hej albo mi sie wydaje albo ktoś tu zdj jakieś usunoł :confused: Karola prosisz sie ?? albo Anian coś tu .....

a w Plazie nie było aż tak strasznie Ewcik, moze późnym popołudniem groźniej było !!! Eeeee jak umiesz zapałacić to to zapłać i po jakimś czasie się przyznaj przynajmniej oszczędzisz sobie pouczania :-D chociaż ja to bym chyba jeszcze w tej samej minucie zadzwoniła sie "pochwalić"

a moja siostra dostała 450zł za komóre :eek: ta to potrafi :laugh2: chłop jej juz nie ma siły do niej :no: Chyba biedny w depresje wpadnie, bo jak tu narobić na taką babę !! A mój sie śmieje ze dobrze ze ożenił sie z właściwą siostrą :-D chociaż czasem tez brak mu słów !! :baffled:

Kaska czekamy na wieści !!

Mokate proszę nie straszyć moja osobą koleżanki Karolinny bo ona i bez tego nieźle wystraszona ;-)

Witam nową mamę i Wojtusia !!!!

.Jeszcze tu jestem:-).

.Dziękuję za komplementy dla mojej córusi:happy::happy::happy:.

.
Mokate proszę nie straszyć moja osobą koleżanki Karolinny bo ona i bez tego nieźle wystraszona ;-)

d o k ł a d n i e
ggwystraszonyuu3.gif
,
justynką to niedługo będzie można dzieci straszyć
jezorsmiesznyst9.gif
.Acha,Lena nie ma żadnej dopinki tylko piękne i gęste włosy po mamusi :-D.

.anian ja dawno nie wklejałam swoich fotek a te o których mówisz to chyba była justa z izą :rofl:.Mnie też bardzo miło znów cię widzieć:tak:.Moze tak wkleisz fotki swojej niuni:confused:.

.ewcik ja bym nie potrafiła utrzymać czegoś takiego w tajemnicy przed mężem...po mnie to w ogóle od razu widać emocje:dry::rolleyes2:.Trzymam kciuki żebyś faktycznie nic nie powiedziała swojemu lubemu:-D.Kiedy masz urodzinki?.

.Witam nową mamę i jej synka Wojtusia
mylove2sc7.gif
.

.mokkate a jakoś tak fajnie mi się zrobiło te zdjęcie-"profersjonal":-p.

.martaglo jestem bardzo ciekawa teletubisiowej marzanny:rofl2:.

.Ok już naprawdę dobranoc..tylko mnie nie zatrzymujcie;-).

.Papaski.

reklama
i mogę dokończyć co zaczęłam, bo ogarnęłam domek, Mała padła a ja sączę sobie piwko...i nawet mi smakuje:-) Odmiana, bo w ciąży mi nie smakowało, a potem też nie, nawet łyczka nie mogłam, a kiedyś to był mój najlepszy nappój;-)

karolinnko, chylę czoła... masz rację. A wiesz jaki z tego morał???? Musisza wkleić swoje zdjęcia, żebym sobie Ciebie przypomniała :happy: :happy: :happy:

Ewcik, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jaki poważny wiek.:-p

I znowu nastał weekend:-) :-) :-) czas spokoju...zaraz idę do wyrka, może coś nadrobię ze snu:confused: :confused: :confused:
Kiedy Mała wreszcie prześpi całą noc:confused: :confused: :confused:

Pa.

Do góry