reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
AAAAAA moj Filipus juz jest bez szwa wczoraj usunelismy :-) ale bedzie ten upadek pamietał bo jak idizse ook stolu to mowi "ała"

reklama
Ewcik81 mam siostre ale młodszą, ma 15 lat w tym roku.
Tak wogóle to witam wszystkich.Wpadłam tylko poczytać co u Was i spadam spać :baffled: bo cały dzień w drodze. Ach mnie męczą te autobusy :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ewcik- ja bym Ci nawet 17 lat nie dała...:tak: To sie nazywa młodo wyglądać!:tak:

Karolinna- zdjęcia pierwsza klasa! A to ostatnie to już profesjonal...Lenka wygląda tam tak poważnie...:tak:
I proszę nie stresować dziecka wagą od małego, bo wiesz co Justynka Ci zrobi....;-) :-D ;-)

Luczynka- Martyna tak się rano wierciła po jedzeniu, że jej sie ulało. A już dawno tgo nie było. Taki chyba mają urok te nasze dziewczyny...:baffled:

Dziękuje cioteczki za życzenia zdrówka. Mam nadzieję, że Daria nie dostanie z tego zapalenia ucha!:no:

Witam serdecznie, tu Katowice- mama slicznego Wojtusia , jestem tu pierwszy raz i jeszcze nie bardzo się orientuję, ale pozdrawiam wszystkie mamusie i tatusiów - nie tylko ze śląska -wszystkim wielka buźka;-)

hej hej albo mi sie wydaje albo ktoś tu zdj jakieś usunoł :confused: Karola prosisz sie ?? albo Anian coś tu .....

a w Plazie nie było aż tak strasznie Ewcik, moze późnym popołudniem groźniej było !!! Eeeee jak umiesz zapałacić to to zapłać i po jakimś czasie się przyznaj przynajmniej oszczędzisz sobie pouczania :-D chociaż ja to bym chyba jeszcze w tej samej minucie zadzwoniła sie "pochwalić"

a moja siostra dostała 450zł za komóre :eek: ta to potrafi :laugh2: chłop jej juz nie ma siły do niej :no: Chyba biedny w depresje wpadnie, bo jak tu narobić na taką babę !! A mój sie śmieje ze dobrze ze ożenił sie z właściwą siostrą :-D chociaż czasem tez brak mu słów !! :baffled:

Kaska czekamy na wieści !!

Mokate proszę nie straszyć moja osobą koleżanki Karolinny bo ona i bez tego nieźle wystraszona ;-)

Witam nową mamę i Wojtusia !!!!

.Jeszcze tu jestem:-).

.Dziękuję za komplementy dla mojej córusi:happy::happy::happy:.

.
Mokate proszę nie straszyć moja osobą koleżanki Karolinny bo ona i bez tego nieźle wystraszona ;-)

d o k ł a d n i e
ggwystraszonyuu3.gif
,
justynką to niedługo będzie można dzieci straszyć
jezorsmiesznyst9.gif
.Acha,Lena nie ma żadnej dopinki tylko piękne i gęste włosy po mamusi :-D.

.anian ja dawno nie wklejałam swoich fotek a te o których mówisz to chyba była justa z izą :rofl:.Mnie też bardzo miło znów cię widzieć:tak:.Moze tak wkleisz fotki swojej niuni:confused:.

.ewcik ja bym nie potrafiła utrzymać czegoś takiego w tajemnicy przed mężem...po mnie to w ogóle od razu widać emocje:dry::rolleyes2:.Trzymam kciuki żebyś faktycznie nic nie powiedziała swojemu lubemu:-D.Kiedy masz urodzinki?.

.Witam nową mamę i jej synka Wojtusia
mylove2sc7.gif
.

.mokkate a jakoś tak fajnie mi się zrobiło te zdjęcie-"profersjonal":-p.

.martaglo jestem bardzo ciekawa teletubisiowej marzanny:rofl2:.

.Ok już naprawdę dobranoc..tylko mnie nie zatrzymujcie;-).

.Papaski.

reklama
i mogę dokończyć co zaczęłam, bo ogarnęłam domek, Mała padła a ja sączę sobie piwko...i nawet mi smakuje:-) Odmiana, bo w ciąży mi nie smakowało, a potem też nie, nawet łyczka nie mogłam, a kiedyś to był mój najlepszy nappój;-)

karolinnko, chylę czoła... masz rację. A wiesz jaki z tego morał???? Musisza wkleić swoje zdjęcia, żebym sobie Ciebie przypomniała :happy: :happy: :happy:

Ewcik, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jaki poważny wiek.:-p

I znowu nastał weekend:-) :-) :-) czas spokoju...zaraz idę do wyrka, może coś nadrobię ze snu:confused: :confused: :confused:
Kiedy Mała wreszcie prześpi całą noc:confused: :confused: :confused:

Pa.

Do góry