reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorowa pora! :-)

Dwa ostatnie dni mialam tak zagonione ze nie wiem nawet komu co mam odpisywac :baffled: Wiec bardzo przepraszam, jesli komus zalezy na odpowiedzi to nich powtorzy pytanko :zawstydzona/y:

Oliwka chyba czuje sie juz lepiej ale dzisiaj znow zaczela ulewac, glownie przez to ze nie potrafi spokojnie usiedziec i po jedzeniu szaleje ile sie da, zgina sie, probuje siadac, przewraca sie na brzuch, ciagnie nozki do buzi i tak w kolko, a ja potem mam pranie za praniem bo wiecznie wszystko brudne z tego ulanego mleka :wściekła/y: Tak jakbym miala na plecach kartke z napisem "Praczka i prasowaczka" :wściekła/y: Do tego na maxa wkur.... mnie dzis tesciowie, ehh... jakich ja mam durnych tesciow, Dziewczyny moiwe Wam ze takich idiotow to ze swieczka szukac. A do tego istna wies od nich bije, taka jeszcze "pegeerowska" :no: Ehh...duzo by pisac :sick:

reklama

.Mam nadzieję kobitki że wasze humorki są w porządku,w końcu już piątek i nasi mężczyźni są nareszcie w domku na weekend:-) a przynajmniej większość naszych mężczyzn ma wolne:-D.

.justynka
pokaż fotkę Liwii w nowych bucikach,tak poza tym wracając do ostatnich zdjęć Liwii to miała fajniaste kalosze na nogach:tak:.

.kubusiowa no i gdzie relacja ze spotkanka:confused:.

.mokkate niech Daria szybko wraca do zdrowia.

.kaska76 trzymam kciuki ,bo do Krakowa jedziecie z Titkiem?.

.sandros a w tym roku też puszczacie marzannę:confused:

.czarnulka no i super że z oczkami wszystko w porządalu,w końcu oczy to jedne z najważniejszych organów w naszych ciałach:yes:.

.Miłej nocki!(gdybym już dziś nie zajrzała).

.No ale wcześniej fotki obiecane,bo co poniektórzy się tu obruszają;-).Fotki jeszcze z lutego,postaram się niedługo wkleić z marca.

1.Ważę się i pilnie patrzę czy aby moja waga mieści sie w normach:-).
2.Lecę do mamusi ze szczotką niech mnie uczesze:happy:.
3.A tu jadę na moim bujanym kucyku,sama umiem się rozhuśtać!:-).

.To z ważeniem się powinno być inne zdjęcie,bo na tamtym właśnie Lenka wchodzi na wagę;-),wiec teraz wklejam to co chciałam wcześniej.

Witam

Zacznę od komplementów

iza, ale śliczny kapelusik, chyab mam pomysła do podrzucenia siostry teściowej;-) . Większość czapek Pati pochodzi z jej ręki :-) A i gratuluję postępów nocnikowych:-)

mokkate, zdrówka dla Darii, a zdjęcie Martynki z żółwiem i to w suwaczku - super:tak:

justyna, Liwia ma zabójczą pozycję, a zdjęcie w gumiakach - piękne:happy:

karolinna, witaj po przerwie:-D A gdzie Ty wychodowałaś takie długie włosy Lenie:confused: :confused: :confused: I już wiem jak będzie Pati wyglądać, za jakiś czas:-) A zdjęcie są...boskie. A na tym zdjęciu z izą, wyglądasz inaczej niż sobie Ciebie pamiętałam:tak:

luczynka zdrówka, dla Księżniczki

A ja muszę kończyć, bo Młoda mnie wzywa - franca usnęła na spacerku (z tatą - to nowość) i teraz już się wkurza.

Wszystkie zdjecia piękne, Lenka to ma na głowie więcej włosów niż moja 4 latka. Jutro sbota trzeba się wyspać chyba że pies znowu coś wymysli.
Jutro robimy marazannę teletubisiową. Dzisiaj pękł taki dmuchany kupimy bibułkę i coś wykombinujemy. Zdjęcia tej pieknej panny wkleimy.

Witam Was

Oj dawno mnie nie było ale cos z monitorem chyba mmay albo płyta głowna wysiada ...oby nie to.
W pracy tyle wszytskiego na raz sie wzielo ze po 10 godzin dziennie ale mysle ze to minie.
A do tego w poniedzialek mialam pecha - rano jechałam sobie do pracy i dostałam pierwszy od 7 lat mandat i 9 pkt:-(
Załamka totalna:-(
Mialo byc 500zła le utargowałam.
A to przez to ze babka stała przy przejsciu a ja sie nie zatrzymałam, a oni wyjechali za ronda i to widzieli.
Maz o niczym nie wiem a wponiedziałek musze to zapłacic ale mama pomoże :-)

Achh nie moge sie doczekac juz wakacji...jedziemy nad morze od 14 sierpnia na 10 dni - supcio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W zeszlym roku cale lato w gipsie przechodziłam to teraz trzeba sie odchamić :-) :-) :-)

Jutro robie generalne pozradki a męzyk z małym do tesciow jedzie a w piatek jedziemy do Plejady do Bytomia ...mąż obiecał mi coś...oj gdyby wiedział o tym mandacie.
Sumienie mnie gryzie ale nie powiem i już ;-) ;-)

Slyszalyscie o pogodzie na weekend- snieg z deszczem ..a my oponki juz zmienione kurtki pochowane

Kubusiowa i jak doiwedzilas PLAZE????
Podobno Rybnik dzis był tak oblężony jakby Prezydent tam miał byc.
ja czpusie kupiłam Filipkoiw w H&M w Bytomiu za 14,99 i teraz tz chce kupic jesczze jedna ale troche ciemniejsza taka do piaskownicy

Lenka super dziewczynka..wloski powalają...no no no to mamusia na gumeczki i spineczki nie wyrobi :-) :-)

reklama
Slyszalyscie o pogodzie na weekend- snieg z deszczem ..a my oponki juz zmienione kurtki pochowane

Kubusiowa i jak doiwedzilas PLAZE????
Podobno Rybnik dzis był tak oblężony jakby Prezydent tam miał byc.
ja czpusie kupiłam Filipkoiw w H&M w Bytomiu za 14,99 i teraz tz chce kupic jesczze jedna ale troche ciemniejsza taka do piaskownicy

Lenka super dziewczynka..wloski powalają...no no no to mamusia na gumeczki i spineczki nie wyrobi :-) :-)

Monysia skas Ciebie kojarze a masz młodsza siostre może???????

Dobre 22 ltaa i staro sie czujecie a co ja mam powiedziec 27 za pare dni mi sie zacznie....ale na szczescie nikt mi tyle nie daje :cool2: :cool2:

Do góry