reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorowa pora! :-)

Dwa ostatnie dni mialam tak zagonione ze nie wiem nawet komu co mam odpisywac :baffled: Wiec bardzo przepraszam, jesli komus zalezy na odpowiedzi to nich powtorzy pytanko :zawstydzona/y:

Oliwka chyba czuje sie juz lepiej ale dzisiaj znow zaczela ulewac, glownie przez to ze nie potrafi spokojnie usiedziec i po jedzeniu szaleje ile sie da, zgina sie, probuje siadac, przewraca sie na brzuch, ciagnie nozki do buzi i tak w kolko, a ja potem mam pranie za praniem bo wiecznie wszystko brudne z tego ulanego mleka :wściekła/y: Tak jakbym miala na plecach kartke z napisem "Praczka i prasowaczka" :wściekła/y: Do tego na maxa wkur.... mnie dzis tesciowie, ehh... jakich ja mam durnych tesciow, Dziewczyny moiwe Wam ze takich idiotow to ze swieczka szukac. A do tego istna wies od nich bije, taka jeszcze "pegeerowska" :no: Ehh...duzo by pisac :sick:

reklama

.Mam nadzieję kobitki że wasze humorki są w porządku,w końcu już piątek i nasi mężczyźni są nareszcie w domku na weekend:-) a przynajmniej większość naszych mężczyzn ma wolne:-D.

.justynka
pokaż fotkę Liwii w nowych bucikach,tak poza tym wracając do ostatnich zdjęć Liwii to miała fajniaste kalosze na nogach:tak:.

.kubusiowa no i gdzie relacja ze spotkanka:confused:.

.mokkate niech Daria szybko wraca do zdrowia.

.kaska76 trzymam kciuki ,bo do Krakowa jedziecie z Titkiem?.

.sandros a w tym roku też puszczacie marzannę:confused:

.czarnulka no i super że z oczkami wszystko w porządalu,w końcu oczy to jedne z najważniejszych organów w naszych ciałach:yes:.

.Miłej nocki!(gdybym już dziś nie zajrzała).

.No ale wcześniej fotki obiecane,bo co poniektórzy się tu obruszają;-).Fotki jeszcze z lutego,postaram się niedługo wkleić z marca.

1.Ważę się i pilnie patrzę czy aby moja waga mieści sie w normach:-).
2.Lecę do mamusi ze szczotką niech mnie uczesze:happy:.
3.A tu jadę na moim bujanym kucyku,sama umiem się rozhuśtać!:-).

.To z ważeniem się powinno być inne zdjęcie,bo na tamtym właśnie Lenka wchodzi na wagę;-),wiec teraz wklejam to co chciałam wcześniej.

Witam

Zacznę od komplementów

iza, ale śliczny kapelusik, chyab mam pomysła do podrzucenia siostry teściowej;-) . Większość czapek Pati pochodzi z jej ręki :-) A i gratuluję postępów nocnikowych:-)

mokkate, zdrówka dla Darii, a zdjęcie Martynki z żółwiem i to w suwaczku - super:tak:

justyna, Liwia ma zabójczą pozycję, a zdjęcie w gumiakach - piękne:happy:

karolinna, witaj po przerwie:-D A gdzie Ty wychodowałaś takie długie włosy Lenie:confused: :confused: :confused: I już wiem jak będzie Pati wyglądać, za jakiś czas:-) A zdjęcie są...boskie. A na tym zdjęciu z izą, wyglądasz inaczej niż sobie Ciebie pamiętałam:tak:

luczynka zdrówka, dla Księżniczki

A ja muszę kończyć, bo Młoda mnie wzywa - franca usnęła na spacerku (z tatą - to nowość) i teraz już się wkurza.

Wszystkie zdjecia piękne, Lenka to ma na głowie więcej włosów niż moja 4 latka. Jutro sbota trzeba się wyspać chyba że pies znowu coś wymysli.
Jutro robimy marazannę teletubisiową. Dzisiaj pękł taki dmuchany kupimy bibułkę i coś wykombinujemy. Zdjęcia tej pieknej panny wkleimy.

Witam Was

Oj dawno mnie nie było ale cos z monitorem chyba mmay albo płyta głowna wysiada ...oby nie to.
W pracy tyle wszytskiego na raz sie wzielo ze po 10 godzin dziennie ale mysle ze to minie.
A do tego w poniedzialek mialam pecha - rano jechałam sobie do pracy i dostałam pierwszy od 7 lat mandat i 9 pkt:-(
Załamka totalna:-(
Mialo byc 500zła le utargowałam.
A to przez to ze babka stała przy przejsciu a ja sie nie zatrzymałam, a oni wyjechali za ronda i to widzieli.
Maz o niczym nie wiem a wponiedziałek musze to zapłacic ale mama pomoże :-)

Achh nie moge sie doczekac juz wakacji...jedziemy nad morze od 14 sierpnia na 10 dni - supcio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W zeszlym roku cale lato w gipsie przechodziłam to teraz trzeba sie odchamić :-) :-) :-)

Jutro robie generalne pozradki a męzyk z małym do tesciow jedzie a w piatek jedziemy do Plejady do Bytomia ...mąż obiecał mi coś...oj gdyby wiedział o tym mandacie.
Sumienie mnie gryzie ale nie powiem i już ;-) ;-)

Slyszalyscie o pogodzie na weekend- snieg z deszczem ..a my oponki juz zmienione kurtki pochowane

Kubusiowa i jak doiwedzilas PLAZE????
Podobno Rybnik dzis był tak oblężony jakby Prezydent tam miał byc.
ja czpusie kupiłam Filipkoiw w H&M w Bytomiu za 14,99 i teraz tz chce kupic jesczze jedna ale troche ciemniejsza taka do piaskownicy

Lenka super dziewczynka..wloski powalają...no no no to mamusia na gumeczki i spineczki nie wyrobi :-) :-)

reklama
Slyszalyscie o pogodzie na weekend- snieg z deszczem ..a my oponki juz zmienione kurtki pochowane

Kubusiowa i jak doiwedzilas PLAZE????
Podobno Rybnik dzis był tak oblężony jakby Prezydent tam miał byc.
ja czpusie kupiłam Filipkoiw w H&M w Bytomiu za 14,99 i teraz tz chce kupic jesczze jedna ale troche ciemniejsza taka do piaskownicy

Lenka super dziewczynka..wloski powalają...no no no to mamusia na gumeczki i spineczki nie wyrobi :-) :-)

Monysia skas Ciebie kojarze a masz młodsza siostre może???????

Dobre 22 ltaa i staro sie czujecie a co ja mam powiedziec 27 za pare dni mi sie zacznie....ale na szczescie nikt mi tyle nie daje :cool2: :cool2:

Do góry