reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.
hellopiesekja4.jpg
.

.My po spacerku,dziś Lenka zerwała stokrotkę
flowerve4.png
i tak sobie z nią chodziłyśmy aż ją przynieśliśmy do domu,fakt że trochę zmarnowana ale to takie słodkie:happy:.(zmarnowana stokrotka ;-) ).

.Zdjęcia wszystkie są suuuuper:tak:,za sprawą tych gwiazd na nich:cool2:.

.kubusiowa
nie zapomnij się pochwalić jak coś kupisz! pewnie oprócz czapusi kupisz też coś dla siebie;-).

.Dziewczyny ,faceci mają coś z
facetdi4.gif
,trzeba być wyrozumiałym:-D:-p.Więc czarnulka i justa relaks...:rofl2:.

.justyna
Liwia naprawdę zasnęła ci w tej pozycji:confused::szok:.

.iza fajny ten kapelusik,ja też coś podobnego szukam na allegro i nawet mam już coś na oku:blink:.

.kaśka uszy do góry,masz Titka i masz dla kogo żyć.

.martaglo rok temu to chyba sandros robiła właśnie marzannę ale do celów prywatnych,ale teraz pewnie jest zbyt zmęczona na przypominanie sobie jej;-).A może już coś wymyśliłaś?musisz nam pokazać fotki jak będzie gotowe.

.czarnulka ja to tam nie jestem fotogeniczna;-) ale Lenkę postaram się naprawdę pokazać dziś wieczorem:-).Wiesz że uzależnienie od kompa można leczyć;-);-).

.Ok lecę już ,wielka buźka
cmokls4.gif
.

A ja o 14.30 jade do okulisty,zobaczymy co powie ;-)

moja wiki ma straaaasznie spuchnięte dziąsełka :( trójki jej wychodzą
jak czoraj to zobaczyłam to koszmar! jak sie zacznie przebijać to dopiero będe miała jazde!

Emilka też mi marudzi :-?

hej hej !!! :-) my już z Kubusiową po zakupach i spotkanku !! krótko bylo - szkoda !! ale wszsytko do nadrobienia !!!
Liwia zachwycona Kubusiem !! normalnie zachwycona a nie ma sie co dziwić bo uroczy mężczyzna !!

No a ja jak na fotografa przystało miałam aparta i ........ zdjęć nie zrobiłam :baffled: No i byłam na zakupach i dla siebie nic nie kupiłam :eek: Ale mężuś buty kupił Liwii i sobie to moze juz nie będzie mędzić :baffled:

Czarnulka napisz co lekarz na Twoje oczka !!

Karola no tak zasnela tzn drzemła sie :-D

Mokatka super zdj w podpisie M !!

a Liwia dziiś znów nie posżła spać bo jak jechaliśmy to kimła 15 min i w domu sie rozbudzila i klops !!

idę nakarmić moje dziecię !!

Witam,

Karolina pamietam nasza marzanne, ale taka prosta z warzechy i starych szmatek, to nawet nie opisywalam, bo na taki pomysl nie trzeba tegich umyslow.

Mokkate chyba przeoczylam - kto jest chory?

Czarnulka i jak Twoje oczka?
Trojki podobno najgorzej dzieci znosza... U nas bylo nawet znosnie - badz dobrej mysli

Iza fajniste fotki. Karolinka super wyglada w nowej czapce.

Ja w koncu troche wolnego. Zabram sie najpierw za porzadek, bo mieszkanie troche zaniedbane.

Pozdrawiam

Hej Kochaniutkie :-)

Dziękuje że się tak o mnie martwicie! Jesteście kochane!

U Okulisty nie było tak strasznie ;-) Powiedziała że lekko ucieka mi lewe oko ale niewidoczne to jest :baffled: i że od tego mogę mieć te zaburzenia.Mam nosić okularki +0,25 :-) A wiec nie jest tragiczne ;-) No i kropelki mam sobie wkrapiać jak przed komputerkiem lub TV oczka już będą mnie szczypać :-) A w trakcie wizyty wkropiła mi krople na powiększenie źrenic,normalnie koszmar.Dopiero teraz zaczynam normalnie widzieć :-D

A to moja pracka z Emilcią ;-)

c68e017a8dd23431med.jpg

reklama
a co tu tak puszto ???

Czarnulka no no !!! super ta kompozycja!!!
no fajne uczucie po tych kropelkach :baffled:

Mokatka duzozdrówka dla Darii na pewno szybko pogoni chorobę !!

a ja dzis pstrągi robiłam w piekarniku i mam tak zagiżdżony ze na jakiś czas wyleczyłam sie !

Liwia po spotkaniu z Kubą nie spała i teraz siedzi je kolacyjke, ogląda baje i zaraz oddeleguje ją do łóżeczka !!

Karola obiecałaś... :dry:

Do góry