reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.
hellopiesekja4.jpg
.

.My po spacerku,dziś Lenka zerwała stokrotkę
flowerve4.png
i tak sobie z nią chodziłyśmy aż ją przynieśliśmy do domu,fakt że trochę zmarnowana ale to takie słodkie:happy:.(zmarnowana stokrotka ;-) ).

.Zdjęcia wszystkie są suuuuper:tak:,za sprawą tych gwiazd na nich:cool2:.

.kubusiowa
nie zapomnij się pochwalić jak coś kupisz! pewnie oprócz czapusi kupisz też coś dla siebie;-).

.Dziewczyny ,faceci mają coś z
facetdi4.gif
,trzeba być wyrozumiałym:-D:-p.Więc czarnulka i justa relaks...:rofl2:.

.justyna
Liwia naprawdę zasnęła ci w tej pozycji:confused::szok:.

.iza fajny ten kapelusik,ja też coś podobnego szukam na allegro i nawet mam już coś na oku:blink:.

.kaśka uszy do góry,masz Titka i masz dla kogo żyć.

.martaglo rok temu to chyba sandros robiła właśnie marzannę ale do celów prywatnych,ale teraz pewnie jest zbyt zmęczona na przypominanie sobie jej;-).A może już coś wymyśliłaś?musisz nam pokazać fotki jak będzie gotowe.

.czarnulka ja to tam nie jestem fotogeniczna;-) ale Lenkę postaram się naprawdę pokazać dziś wieczorem:-).Wiesz że uzależnienie od kompa można leczyć;-);-).

.Ok lecę już ,wielka buźka
cmokls4.gif
.

A ja o 14.30 jade do okulisty,zobaczymy co powie ;-)

moja wiki ma straaaasznie spuchnięte dziąsełka :( trójki jej wychodzą
jak czoraj to zobaczyłam to koszmar! jak sie zacznie przebijać to dopiero będe miała jazde!

Emilka też mi marudzi :-?

hej hej !!! :-) my już z Kubusiową po zakupach i spotkanku !! krótko bylo - szkoda !! ale wszsytko do nadrobienia !!!
Liwia zachwycona Kubusiem !! normalnie zachwycona a nie ma sie co dziwić bo uroczy mężczyzna !!

No a ja jak na fotografa przystało miałam aparta i ........ zdjęć nie zrobiłam :baffled: No i byłam na zakupach i dla siebie nic nie kupiłam :eek: Ale mężuś buty kupił Liwii i sobie to moze juz nie będzie mędzić :baffled:

Czarnulka napisz co lekarz na Twoje oczka !!

Karola no tak zasnela tzn drzemła sie :-D

Mokatka super zdj w podpisie M !!

a Liwia dziiś znów nie posżła spać bo jak jechaliśmy to kimła 15 min i w domu sie rozbudzila i klops !!

idę nakarmić moje dziecię !!

Witam,

Karolina pamietam nasza marzanne, ale taka prosta z warzechy i starych szmatek, to nawet nie opisywalam, bo na taki pomysl nie trzeba tegich umyslow.

Mokkate chyba przeoczylam - kto jest chory?

Czarnulka i jak Twoje oczka?
Trojki podobno najgorzej dzieci znosza... U nas bylo nawet znosnie - badz dobrej mysli

Iza fajniste fotki. Karolinka super wyglada w nowej czapce.

Ja w koncu troche wolnego. Zabram sie najpierw za porzadek, bo mieszkanie troche zaniedbane.

Pozdrawiam

Hej Kochaniutkie :-)

Dziękuje że się tak o mnie martwicie! Jesteście kochane!

U Okulisty nie było tak strasznie ;-) Powiedziała że lekko ucieka mi lewe oko ale niewidoczne to jest :baffled: i że od tego mogę mieć te zaburzenia.Mam nosić okularki +0,25 :-) A wiec nie jest tragiczne ;-) No i kropelki mam sobie wkrapiać jak przed komputerkiem lub TV oczka już będą mnie szczypać :-) A w trakcie wizyty wkropiła mi krople na powiększenie źrenic,normalnie koszmar.Dopiero teraz zaczynam normalnie widzieć :-D

A to moja pracka z Emilcią ;-)

c68e017a8dd23431med.jpg

reklama
a co tu tak puszto ???

Czarnulka no no !!! super ta kompozycja!!!
no fajne uczucie po tych kropelkach :baffled:

Mokatka duzozdrówka dla Darii na pewno szybko pogoni chorobę !!

a ja dzis pstrągi robiłam w piekarniku i mam tak zagiżdżony ze na jakiś czas wyleczyłam sie !

Liwia po spotkaniu z Kubą nie spała i teraz siedzi je kolacyjke, ogląda baje i zaraz oddeleguje ją do łóżeczka !!

Karola obiecałaś... :dry:

Do góry