reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolcia dziękuje za miłe słowa :-)

Czarnulka trzymaj sie, ja dziś przeryczałam pół dnia więc moze coś w powietrzu wisi, jakiś wirus dołowy :baffled:

DO JUTRA!

reklama
odmeldowuję sie !! do jutra !!

oj jakis faktycznie dzień do bani bo ja nie miałam doła ale mąż mnie wpieniła na koniec i poszedł spać i zaraz też idę spać ale nie wiem czy GO poduszką nie potraktuję :eek: Co z tymi chłopami :baffled:

do jutra !!

to ja chyba ostatnia :-) Mokatka ciekawa jestem jak z rana będzie wyglądał wyścig o podium :confused: :-D

hej:-)

dziewczyny ale macie piekne dziewczyny:tak: naprawde zdjecia superowe!!!!!!

kaska- musi być dobrze :tak: mocno cie ściskam i całuski dla ślicznego Piotrusia

mykam spać bo oczy kleja sie same (myślałam że skończe projekcik ale niestety stanęła po drodze przeszkoda dotycząca szklanych listew ozdobnych :confused: czy któras z Was juz takie cuda ma:confused: :confused: . No i musze jutro dzwonic po info do salonu:wściekła/y: a jutro chciałam zacząć nastepny projekcik och noce znów zarwane)

A Kubus to tak jakby wiedział że musi grzecznie spać :tak: jak usnał po kapieli o20 tak spokojnie jak aniołeczke śpi:-D
Ale jak nie spi to wszędzie go pełno :szok: oczy dookoła głowy

dobrej nocki:-) jutro będzie lepszy dzień więc "doły" zakopane

Witam rankiem pierwsza i nie pierwsza miałam się wyspać bo do pracy na 9.30 a tu piesek zafundował sprzątanko - najadł się wczoraj na dworze kości jak spacerował z panem i innymi pieskami.

Zmykam robić kawusię chociaż raz wypijię w domu. Do zobaczenia po południu.

srebro????

Tak!!!Tak!!!!Tak!!!! Znowu podium!!!!
I co powiesz Justyna???? ;-);-)

Iza- czapusia cudna. Walczę ze sobą, żeby jej nie kupić... ;-);-);-)
Opiekunka lali świetna!!!

Justyna- Liwutek sliczny! A spanie na półleżąco to może byc przydatna umiejętność... :-)

A ja dziś idę z Darunią do lekarza, bo zatkało jej wczoraj ucho (a dziś już oba) Boję się, żeby się coś paskudnego nie przyplątało :-(

Witam przy kawusi :-) BRĄZ mój ;-)

A którz inny mógł mnie wkurzyć tak bardzo jak nie mój M :evil: Jakieś głupie zazdrości o koputer robi jak by to facet jakiś był :x Brak mi słów na jego głupote :evil: A rano zaczyna rozmawiać jak by nic się nie stało.Ale oczywiście jak on jedzie naprawiać motorek to jest wszystko ok :evil:

hej hello:-)

juz poza podium:-( ale nie dla psa kiełbasa:-D

justyna - ja pomału szykuje sie do wyjazdu a ty???????:laugh2:

my zaraz mykamy na zakupy i spacerek, może uda mi sie kupić Kubusiowi jakąś wiosenna czapuskę.

Miłego dzionka :laugh2:

Witam!
Cos ostatnio nie umiem załapać się na podium:sick: Karolcia już drugi dzień z rzędu obudziła się o 5 rano, wypiła mleko i spała do 8 :tak: Ciekawe czy już tak zostanie:confused:

Mokkate na allegro są różne takie czapeczki, nie widze powodu żebyś nie mogła takiej podobnej zamówić, identycznej i tak Ci nie zrobi. No ale przecież masz śliczny kapelusik na roczek :-)
Ja kupiłam rowerek taki jak ma Martynka (chociaż już wcześniej miałam go na oku ale się wahałam a dzięki Tobie szybciej podjęłam decyzję) Będą miały takie same ale nie do końca bo w innych kolorkach ;-) :-D :-)

Cieszę się że Wam się ta czapeczka podoba, niestety jak to bywa w sprzedaży wysyłkowej troszkę chyba źle zmierzyłam główkę mojej żabci i jest ciut za duży, więc troszkę go muszę zmniejszyć - porobię takie delikatne zaszewki z tyłu główki:dry:

reklama
Do góry