reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
SREBRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Anian- ale masz fajny suwaczek!!!!!!!!!!!!!:tak:
Ty nie żałuj, tylko sie z nami umawiaj na spotkania, bo bardzo chciałabym Cie poznać. I pewnie nie tylko ja...:happy:

Iza- nie, nie byłam w domu. Miałam ze soba jedzenie i picie dla małej.:happy:

Czarnulka- nic się nie martw, bo to jeszcze dużo czasu. Karolinne poinformowałam...:tak: Da znać...

reklama
Jestem już w pracy w nocy miałam sms od jakiegos osła. Ale damy mu popalic jak mąż będzie miał nocki bo nie zastrzegł sobie numeru. Propozycje takie że mózg w poprzek staje.

Dzień dobry!!!

Ja już poza podium :sick:

Czarnulka nie mart się, na pewno urodzinki Wikusi się udadzą, zobaczysz :-) Ja też rozmawiałam z Karolinną :-D

Mokkate fajnie tak cały dzień na dworku spędzić :tak:

Dzisiejsza nocka nie była już taka różowa:sick: malutka 2 razy się obudziła, ale za to rano jak posadziłam ją na nocnik po mleczku to... ZROBIŁA KUPKĘ!!!! PIERWSZY RAZ!!!!! :-) :-) :-)

MIŁEGO DZIONKA!!!!

Witam!

Pisalam Wam wczoraj ze Mala strasznie ulewala. Wieczorem dalam JEj troche deserku i zwymiotowala :-( I to dwa razy :-( Dzwonilam do naszej pani doktor ale okazalo sie ze jest na wrlopie i to nie w Polsce :baffled: :no: Zaciaglam wiec meza i pojechalismy na pogotowie. MAla ma prawdopodobnie jakies problemy zoladkowe. COz w stylu grypki, ale nie ma temperatury. Poki co dostala na trzy dni lekarstwa i dietke. Zadnych soczkow, deserkow, zupek. Tylko mleko zageszczane dodatkowo kleikiem ryzowym i herbatki. A potem moge zaczac JEj dawac zupke ale tylko marchiowi-ryzowa, ehh.... :-( Moja biedna MAla Kruszynka. A przy tym wszytskim jak nia trzepalo ona caly czas sie usmiechala :-) Dzielna Kobitka:tak: Dzisiaj rano wypila tylko 120ml mleczka, a zawsze pije 200. MAm nadzieje ze szybko Jej minie.
Najgorzej to i tak bylo ze mna. Zadzownilismy do znajomej lekarki ktora powiedziala ze mamy jechac na pogotowie bo tak male dziecko moze sie odwodnic i ze najprawdopodobniej zaloza JEj kroplowke :szok: :-( Mowie Wam, co ja sie wczoraj naplakalam. NAszczescie tylko nas niepotrzebnie nastraszyla:wściekła/y:

Iza Gratulacje dla KAROLINKI! W koncu opanuje nocniczek;-)

Dzisiaj jest sliczna pogoda, wiec Oliwka zaraz wyrywa na spacerek z dziadkiem a popoludniu ze mna:tak:
Zycze milego dnia:-)

Iza1 na górnym mieszkam, a na dolnym chodziłam do szkoły i do podstawówki i do liceum Kawalca !
Luczynka może to nic takiego strasznego i Oliwce szybko przejdzie, tylko niech dużo pije !
Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych spacerków z dzidziami w ciągu dnia... a ja w pracy muszę siedzieć:wściekła/y: . Zimą to jeszcze nie było tak bardzo żal bo wiadomo pogoda, ale wiosna, lato super ....... a mi tylko weekendy spacerowe pozostały ! No ale zawsze coś .

Luczynko- teraz juz pewnie wszystko będzie dobrze. Ucałuj malutką !!!!!! Jest dzielna!!!

Anzk- ja też mam teściową na Tysiącleciu... :-)
A po pracy już nie możesz wyjść na spacer? Pewnie długo pracujesz....:-(

reklama
Mokkate przychodzę do domu to jest 16.30 , jak coś zjem to jest po 17.00 , no w zasazie mogłabym jeszcze z nim pójść, jak będzie jeszcze cieplej ( nie trzeba go tak ciepło ubierać a on tego nie znosi ) to będziemy wychodzić i popołudniu. Jak byłam na macierzyńskim od czerwca do października a lato jakie było każdy wie to prawie cały dzień spędzaliśmy na dworze nawet te upały mu nie przeszkadzały !

Do góry