reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate moja maz nie lubi feta ale ja tego wrecz nie cierpie:no: ble! :-p ja wogole nie przepadam za serami, zazwyczaj mi smierdza:sick:
Moja ulubiona salatka to kus-kus w tunczykiem, mniam :tak:

Anzk dziekuje za przepisy!

Ja wogole uwielbiam wszelakie slatki i dlatego wszystkie przepisy zbieram i z checia z nich skorzytam napewno jescze nie raz ;-)

reklama
Korzystamy z wiosny na całego i na sportowo. W nowej czapce elomelo.
564c2895e86e436b.jpg

martaglo widzę kochana że też wciągnięta jesteś.Piękna praca! hihihi P.S Wyślesz mi kolka dodatków? pszółki,wisienki itp.

Karolina witaj w śód nas ;-)

Iza gratki dla Karolci za następny sukces nocniczkowy ;-)

Monysia piękne zdjęcie! Ty również ;-)

Justynko jak tam Liwcior? Dalej szaleje?

Karolinna- no nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D
Opowiadaj, jak po szczepieniu i co lekarka powiedziała

Monysia- a chwal sie chwal, bo masz czym...:tak:

Mam pytanko. Czy dziś jest czacik???????:confused: :confused: :confused:

reklama
.No mam nadzieję że dziś jest chacik:-D ,mam zamiar tam zajrzeć:tak:.

.Tyle czasu nas tu nie było:szok:,stęskniłyśmy się za wami.

.Z nowości u Lenki to mamy już 14 ząbków:-),wyszły Lence dwie górne trójeczki:happy:.Zna kilka nowych słówek,dziś nauczyła się sama wchodzić na fotel:happy:.Na dworze dokazuje coraz bardziej,okazuje się że ma pociąg do kolekcjonerstwa:rofl:,np.dziś zbierała patyki i trawę i wszystko bęc do wózka:laugh2:.Dużo się wydarzyło ale ciężko tak tu napisać od razu,co mi się przypomni to napiszę:tak:.

.mokkate i iza zdawały mi trochę relacji co u której słychać więc jestem w miarę na bieżąco:-p.

.Dzięki za życzonka dla Lenki z okazji skończenia 15 miesiecy!!!.

.czarnulko my razem z Lenką chętnie zajrzymy na urodzinki Wikusi,będzie też okazja zobaczyć jak bardzo schudłaś;-).

.Witam nowe koleżanki na bb:blink:.

.mokkate duużo opowiadania po lekarzu,grunt że praktycznie nikogo w przychodni nie było jak weszłyśmy:-).Resztę może opowiem jak wyjdziemy na spacerek:cool2:.

.Ok ,jeszcze postaram się dziś zajrzeć.Ciekawe do której będę dziś siedzieć na necie:baffled::-p.

.Na razie.

Do góry