reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny, postanowiłam zameldować się u Was bo też ze śląska jestem ! Na BB już długo jako oglądacz i czytacz a od niedawna jako czynny pisacz ! jestem z majówek !

reklama
Cześć Anzk! Śliczny Twój Kacperek! :tak: Pewnie masz na imię Ania...:happy: :confused:

Czarnulka- bardzo dziękuję za zaproszenie na urodziny. Wpisz nas na listę rezerwowoą, bo jeszcze nie wiem kiedy na wakacje wyjeżdżamy (w tym roku mamy jedyną okazję wyjechać w czerwcu, więc może skorzystamy:confused: )
A zdjęcie w pierwszej ramce podoba mi sie bardziej. Moja Daria jak je zobaczy to od razy będzie chciała takie samo, bo ma bzika na punkcie koni...:-)

Justyna i Iza- no proszę jakie piękne mamusie i cudowne córcie.... Niech no ja jeszcze raz przeczytam o jakichś naleśnikach, kosmitkach lub brzydkim wyglądzie, to....:wściekła/y: :baffled: :-p :tak: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Martynka padła dziś koło 9 i nie wiem o której wyjdę.... przespała nawet teletubisie....:szok:

Witam!

Dziś znowu moja Księżniczka dała mi pospać, co prawda obudziła się o 6 ale wypiła mleko i spała prawie do 10 :szok:

Teraz wcina chlebek i zaraz wybywamy na spacerek!!! Bo pogoda super!!!

Czarnulka super arcydzieło :-) a co do urodzinek Wiki to bardzo się cieszę :tak:

Anzk witaj!!!! Skąd jesteś, widze ze z Katowic, może jesteśmy sąsiadkami:confused: Napisz coś więcej o sobie :-)

Mokkate dziękuję za miłe slowa :tak:

MIŁEGO DNIA!!!!

Iza1 mieszkam na os. Tysiąclecia a ty ? Mam 29 lat no prawie 30 !
Jestem przeszczęsliwą mamą Kacperka, pracuję od października ( teraz właśnie jestem w pracy ) !

Mokkate mam nadzieje że uda wam się być na urodzinkach Wiki ;-) A jak Daria chce to przyszlij mi kilka jej fotek a ja dobiore i coś wykombinuje z konikami dla niej ;-) To będzie prezent bezokolicznościowy od cioteczki forumowej ;-)

Izunia ja również bardzo się cieszę z urodzinek Wiki :-) Mam nadzieje że wypalą tak jak bym chciała ;-)

anzk Witaj w naszym gronie :-) Napisz z kąd dokładnie jesteś i coś więcej o sobie i twoim skarbie lub skarbach ;-) A może jeszcze jakieś foteczki wkleisz? ;-) Uwielbiamy tu fotkować ;-)

kurcze ślepa jestem ;-) i tak idę do okulisty w piątek bo coś nie tak z moim wzrokiem :-( zamazuje mi sie obraz chwilami,gubie ostrość i bolą mnie i do tego przechodzi ból na głowe :-( ponad 2 miesiące czekam na wizyte,koszmar!Kiedyś z daleka nawet małe literki przeczytałam a teraz jeden wielki koszmar :-( jejku ja nie pamiętam kiedy ja byłam u okulisty :-(
Ale powiem wam że zaczeło mi sie tak dziać od pierwszej ciąży :-( Mam nadzieje że to nic poważnego.

Jak pisałam mieszkam na Tysiącleciu w Katowicach, szkrab jest tylko jeden urodził się 29.maja ważył 3150 i mierzył 56 cm. Teraz z niego już niezły rozbójnik jest. A ty gdzie mieszkasz?
Lepiej idź z tymi oczami do okulisty mógł Ci się wzrok pogorszyć po ciąży a dokładnie po wysiłku porodowym ! Czytałam kiedyś o tym.

anzk ja jestem z Sosnowca :-) Czasami jeżdże na spotkania z dziewczynami do Katowic :-) A do okulisty idę właśnie w piątek na 14 :-) mam nadzieje że to nic poważnego.Pisz z nami dużo :-) im nas więcej tym lepiej ;-)

reklama
Witam nową mamusie na forum :-) i Kacperka !!!! super ze tu wpadłaś mam nadzieje ze zostaniesz ;-)

spacerek zaliczony zupka sie zrobiła w expresowym tępie ( o dzieki Ci szybkowarze :happy::tak: !!! )

Do góry