reklama
Cześć Anzk! Śliczny Twój Kacperek! Pewnie masz na imię Ania...
Czarnulka- bardzo dziękuję za zaproszenie na urodziny. Wpisz nas na listę rezerwowoą, bo jeszcze nie wiem kiedy na wakacje wyjeżdżamy (w tym roku mamy jedyną okazję wyjechać w czerwcu, więc może skorzystamy )
A zdjęcie w pierwszej ramce podoba mi sie bardziej. Moja Daria jak je zobaczy to od razy będzie chciała takie samo, bo ma bzika na punkcie koni...:-)
Justyna i Iza- no proszę jakie piękne mamusie i cudowne córcie.... Niech no ja jeszcze raz przeczytam o jakichś naleśnikach, kosmitkach lub brzydkim wyglądzie, to.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Martynka padła dziś koło 9 i nie wiem o której wyjdę.... przespała nawet teletubisie....
Czarnulka- bardzo dziękuję za zaproszenie na urodziny. Wpisz nas na listę rezerwowoą, bo jeszcze nie wiem kiedy na wakacje wyjeżdżamy (w tym roku mamy jedyną okazję wyjechać w czerwcu, więc może skorzystamy )
A zdjęcie w pierwszej ramce podoba mi sie bardziej. Moja Daria jak je zobaczy to od razy będzie chciała takie samo, bo ma bzika na punkcie koni...:-)
Justyna i Iza- no proszę jakie piękne mamusie i cudowne córcie.... Niech no ja jeszcze raz przeczytam o jakichś naleśnikach, kosmitkach lub brzydkim wyglądzie, to.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Martynka padła dziś koło 9 i nie wiem o której wyjdę.... przespała nawet teletubisie....
Witam!
Dziś znowu moja Księżniczka dała mi pospać, co prawda obudziła się o 6 ale wypiła mleko i spała prawie do 10
Teraz wcina chlebek i zaraz wybywamy na spacerek!!! Bo pogoda super!!!
Czarnulka super arcydzieło :-) a co do urodzinek Wiki to bardzo się cieszę
Anzk witaj!!!! Skąd jesteś, widze ze z Katowic, może jesteśmy sąsiadkami Napisz coś więcej o sobie :-)
Mokkate dziękuję za miłe slowa
MIŁEGO DNIA!!!!
Dziś znowu moja Księżniczka dała mi pospać, co prawda obudziła się o 6 ale wypiła mleko i spała prawie do 10
Teraz wcina chlebek i zaraz wybywamy na spacerek!!! Bo pogoda super!!!
Czarnulka super arcydzieło :-) a co do urodzinek Wiki to bardzo się cieszę
Anzk witaj!!!! Skąd jesteś, widze ze z Katowic, może jesteśmy sąsiadkami Napisz coś więcej o sobie :-)
Mokkate dziękuję za miłe slowa
MIŁEGO DNIA!!!!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Mokkate mam nadzieje że uda wam się być na urodzinkach Wiki ;-) A jak Daria chce to przyszlij mi kilka jej fotek a ja dobiore i coś wykombinuje z konikami dla niej ;-) To będzie prezent bezokolicznościowy od cioteczki forumowej ;-)
Izunia ja również bardzo się cieszę z urodzinek Wiki :-) Mam nadzieje że wypalą tak jak bym chciała ;-)
anzk Witaj w naszym gronie :-) Napisz z kąd dokładnie jesteś i coś więcej o sobie i twoim skarbie lub skarbach ;-) A może jeszcze jakieś foteczki wkleisz? ;-) Uwielbiamy tu fotkować ;-)
Izunia ja również bardzo się cieszę z urodzinek Wiki :-) Mam nadzieje że wypalą tak jak bym chciała ;-)
anzk Witaj w naszym gronie :-) Napisz z kąd dokładnie jesteś i coś więcej o sobie i twoim skarbie lub skarbach ;-) A może jeszcze jakieś foteczki wkleisz? ;-) Uwielbiamy tu fotkować ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
kurcze ślepa jestem ;-) i tak idę do okulisty w piątek bo coś nie tak z moim wzrokiem :-( zamazuje mi sie obraz chwilami,gubie ostrość i bolą mnie i do tego przechodzi ból na głowe :-( ponad 2 miesiące czekam na wizyte,koszmar!Kiedyś z daleka nawet małe literki przeczytałam a teraz jeden wielki koszmar :-( jejku ja nie pamiętam kiedy ja byłam u okulisty :-(
Ale powiem wam że zaczeło mi sie tak dziać od pierwszej ciąży :-( Mam nadzieje że to nic poważnego.
Ale powiem wam że zaczeło mi sie tak dziać od pierwszej ciąży :-( Mam nadzieje że to nic poważnego.
Jak pisałam mieszkam na Tysiącleciu w Katowicach, szkrab jest tylko jeden urodził się 29.maja ważył 3150 i mierzył 56 cm. Teraz z niego już niezły rozbójnik jest. A ty gdzie mieszkasz?
Lepiej idź z tymi oczami do okulisty mógł Ci się wzrok pogorszyć po ciąży a dokładnie po wysiłku porodowym ! Czytałam kiedyś o tym.
Lepiej idź z tymi oczami do okulisty mógł Ci się wzrok pogorszyć po ciąży a dokładnie po wysiłku porodowym ! Czytałam kiedyś o tym.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
anzk ja jestem z Sosnowca :-) Czasami jeżdże na spotkania z dziewczynami do Katowic :-) A do okulisty idę właśnie w piątek na 14 :-) mam nadzieje że to nic poważnego.Pisz z nami dużo :-) im nas więcej tym lepiej ;-)
reklama
Podziel się: