reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny, postanowiłam zameldować się u Was bo też ze śląska jestem ! Na BB już długo jako oglądacz i czytacz a od niedawna jako czynny pisacz ! jestem z majówek !

reklama
Cześć Anzk! Śliczny Twój Kacperek! :tak: Pewnie masz na imię Ania...:happy: :confused:

Czarnulka- bardzo dziękuję za zaproszenie na urodziny. Wpisz nas na listę rezerwowoą, bo jeszcze nie wiem kiedy na wakacje wyjeżdżamy (w tym roku mamy jedyną okazję wyjechać w czerwcu, więc może skorzystamy:confused: )
A zdjęcie w pierwszej ramce podoba mi sie bardziej. Moja Daria jak je zobaczy to od razy będzie chciała takie samo, bo ma bzika na punkcie koni...:-)

Justyna i Iza- no proszę jakie piękne mamusie i cudowne córcie.... Niech no ja jeszcze raz przeczytam o jakichś naleśnikach, kosmitkach lub brzydkim wyglądzie, to....:wściekła/y: :baffled: :-p :tak: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Martynka padła dziś koło 9 i nie wiem o której wyjdę.... przespała nawet teletubisie....:szok:

Witam!

Dziś znowu moja Księżniczka dała mi pospać, co prawda obudziła się o 6 ale wypiła mleko i spała prawie do 10 :szok:

Teraz wcina chlebek i zaraz wybywamy na spacerek!!! Bo pogoda super!!!

Czarnulka super arcydzieło :-) a co do urodzinek Wiki to bardzo się cieszę :tak:

Anzk witaj!!!! Skąd jesteś, widze ze z Katowic, może jesteśmy sąsiadkami:confused: Napisz coś więcej o sobie :-)

Mokkate dziękuję za miłe slowa :tak:

MIŁEGO DNIA!!!!

Iza1 mieszkam na os. Tysiąclecia a ty ? Mam 29 lat no prawie 30 !
Jestem przeszczęsliwą mamą Kacperka, pracuję od października ( teraz właśnie jestem w pracy ) !

Mokkate mam nadzieje że uda wam się być na urodzinkach Wiki ;-) A jak Daria chce to przyszlij mi kilka jej fotek a ja dobiore i coś wykombinuje z konikami dla niej ;-) To będzie prezent bezokolicznościowy od cioteczki forumowej ;-)

Izunia ja również bardzo się cieszę z urodzinek Wiki :-) Mam nadzieje że wypalą tak jak bym chciała ;-)

anzk Witaj w naszym gronie :-) Napisz z kąd dokładnie jesteś i coś więcej o sobie i twoim skarbie lub skarbach ;-) A może jeszcze jakieś foteczki wkleisz? ;-) Uwielbiamy tu fotkować ;-)

kurcze ślepa jestem ;-) i tak idę do okulisty w piątek bo coś nie tak z moim wzrokiem :-( zamazuje mi sie obraz chwilami,gubie ostrość i bolą mnie i do tego przechodzi ból na głowe :-( ponad 2 miesiące czekam na wizyte,koszmar!Kiedyś z daleka nawet małe literki przeczytałam a teraz jeden wielki koszmar :-( jejku ja nie pamiętam kiedy ja byłam u okulisty :-(
Ale powiem wam że zaczeło mi sie tak dziać od pierwszej ciąży :-( Mam nadzieje że to nic poważnego.

Jak pisałam mieszkam na Tysiącleciu w Katowicach, szkrab jest tylko jeden urodził się 29.maja ważył 3150 i mierzył 56 cm. Teraz z niego już niezły rozbójnik jest. A ty gdzie mieszkasz?
Lepiej idź z tymi oczami do okulisty mógł Ci się wzrok pogorszyć po ciąży a dokładnie po wysiłku porodowym ! Czytałam kiedyś o tym.

anzk ja jestem z Sosnowca :-) Czasami jeżdże na spotkania z dziewczynami do Katowic :-) A do okulisty idę właśnie w piątek na 14 :-) mam nadzieje że to nic poważnego.Pisz z nami dużo :-) im nas więcej tym lepiej ;-)

reklama
Witam nową mamusie na forum :-) i Kacperka !!!! super ze tu wpadłaś mam nadzieje ze zostaniesz ;-)

spacerek zaliczony zupka sie zrobiła w expresowym tępie ( o dzieki Ci szybkowarze :happy::tak: !!! )

Do góry