reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!
My tez juz zalicyzlismy dzisiaj dwa spacerki prawie calyd zien na podworku. Oliwka nawet jadla zupke na dworze :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PATRYCJI!

Witam nowa MAmusie. PIsz duzo i czesto :-) Nie tak jak ja ;-) :-p :cool2:

A u nas jest zle :-( Miesiac temu Oliwia miala mocny katar i od tego momentu zaczela ulewac. NA poczatku troszeczke i czasami, mialam nadzieje ze przejdzie, ze to pogrypowe czy cos w tym stylu. ALe od prawie dwoch tygodni ulewa prawie caly czas. Wczoraj i dzisiaj przeszla juz sama siebie. Dzisiej w poludnie po mleczku ulalao JEj sie az 8 razy :szok: zupka tez JEj sie ulalo i to bardzo duzo. Juz nie wiem co robic. Dzwonilam do lekraki ale nie odbiera tel :-( Jutro w poludnie przyjmuje u nas w osrodku wiec polece z MAla. Strasznie sie martwie, to pewnie cos ciezkiego z zoladeczkiem :-( :-( :-( :-( :no:

reklama
Pobiłam rekord!! Byłam z małą od 12 do 17.30 na podwórku!!!!:szok: :-D :szok: :-D :szok: :-D :szok: :-D
Zdążyłam się spotkałać i z Izą, i z Karolinną....:-) :-)

Witam nową mamusię i małego synka. My również dzisiaj bylismy na spacerku z hulajnogą. kupilismy czapkę wiosenną elo melo.

Teraz Mój Mały Kucyk mała ogląda to komputer mój.
Czarnulka widzę że ciebie PSP też wciągnął uważaj bo przerodzi się w nałóg. Jutro wcześniej kończę pracę i w końcu będę Cliforda (córkę ) mogła odebrać z przedszkola po obiadku.

Hej kochane kobitki ;-)
Pisze do was żebyscie nie pomyśały że zapomnieliśmy o was ,ostatnio jakoś sie nie umie zebrać ,nic mi sie nie chce nawet do kompa nie siadam a a to naług byłam mam nadzieje ze to chwilowe:tak:teraz ciepełko a ja jakies doły łapie ,juz bym chciała zeby było po wszystkim a tu jeszcze tyle zostało niewiem jak to bedzie.
tyle co poczytałam

100 LAT MARTYNIA I PATUSIA
czarnulka fajne spotkanko jak byście bliżej mieszkały to z checia bym skorzystała
iza to spotkanie z Justyną to w Pszowie ,doszło do do skutku a jakie modelki;-)
Justyna zdiecie z konikiem bomba ,też zrobiłam takie podobne ale z papugą :-D
no i witam nową mamusie:-)

Witam,

Iza, Justyna widac fajne spotkanko, mamy i dzieciaczki zadowolone.

Anzk witaj w naszym gornie. Ja jestem z Tychow, ale dosc czesto bywam w Twoich regionach, bo mam tam mame.

Ja dzis wczesniej niz zwykle odebralam Sonie i juz po 15 z rowerkiem i pieskami bylismy w parku. Swietna dzis byla pogoda, Sonia znow sie wyszalala i padla - spi.

Pozdrawiam,

Witam wieczorkiem!

Anzk a na jakim Tysiącleciu mieszkasz:confused: Górnym czy dolnym:confused: Ja mam teściową na dolnym-blisko żyrafy, a park chorzowski to było główne miejsce randek moich i mojego męza :happy: Teraz mieszkam na Brynowie :happy:

Luczynka nie martw się tak bardzo, na pewno to nic poważnego, trzymam kciuki zeby wszystko było ok z brzuszkiem Oliwki.

Mokkate ale chyba byłaś w tym czasie chociaż na chwilę w domku:confused: Fajnie ze udało Ci się spotkać Karolnnkę :happy:

Ja dziś byłam 3 godziny na spacerku a potem jeszcze po południu na krótkim więc też pobiłam rekord w tym roku :happy: Również spotkałam Karolinne z Lenką i Mokkate z Martynką, ale oddzielnie :-D Pogoda była rewelacyjna!!!

A teraz idę już nynu bo zmęczona jakaś jestem :baffled:

Witam

Jak ja Wam zazdroszczę tych spotkań na spacerkach....:baffled: :eek:

Witam nową mamusię :-)

Czarnulka, ja się "nie łapię" na urodzinki Wikusi, bo będę się bawić na weselu.

Jak Wam się udaje tak długo być na spacerkach:confused: :confused: :confused: Patrycja jest na etapie mówienia NIE wózkowi:wściekła/y: Dziś musiałam iść z nią pieszo na spacer...
A teraz przez 15 minut próbowałam ją uspokoić. Chyba jej się coś śniło, bo tak strasznie płakała i nic nie pomagało:no: :no: :no: Muszę się iść położyć spać, bo jak powtórzy to w nocy....

Miłej środy:-)

reklama
Do góry