reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
srebro !!!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
mam brąz! Udało mi sie załapać ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Jejku cieszę sie że przyjedziecie,mojemu juz wczoraj powiedziałam o moim planie na urodzinki Wiki i nie miał wogóle zastrzeżeń :-)
sandros,Justyna i Iza jesteście zapisane już na liste gości ;-) Justynko urodzinki zrobimy 10.06.07 :-) Więc będziecie mogli być :-) Jaka Wiki będzie szczęśliwa ;-) Może inne jeszcze przyjadą? Mokkate? Basia? Karolina?trininlov? i reszta babeczek... to bEdzie suuuper spotkanko ;-)
Powiem ci Justynko że o takich urodzinkach przeczytałam na forum N i dziewczyna powiedziała ze było o wiele lepsze niz tylko w gronie ciotek,babć i całej innej rodzinki :-) To będą najzabawniejsze urodzinki :-)
sandros,Justyna i Iza jesteście zapisane już na liste gości ;-) Justynko urodzinki zrobimy 10.06.07 :-) Więc będziecie mogli być :-) Jaka Wiki będzie szczęśliwa ;-) Może inne jeszcze przyjadą? Mokkate? Basia? Karolina?trininlov? i reszta babeczek... to bEdzie suuuper spotkanko ;-)
Powiem ci Justynko że o takich urodzinkach przeczytałam na forum N i dziewczyna powiedziała ze było o wiele lepsze niz tylko w gronie ciotek,babć i całej innej rodzinki :-) To będą najzabawniejsze urodzinki :-)
makitoza
Fanka BB :)
Witam a ja szybko z pracki piszę. Wczoraj hulajnogę zaliczyliśmy. Jutro echo serca. Pogoda piekna to po południu na spacerek.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A to moje nowe prace ;-) Troszke jest niedociągnięć,ale dopiero się uczę ;-)
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A to moje nowe prace ;-) Troszke jest niedociągnięć,ale dopiero się uczę ;-)
A tutaj to samo tylko w innej ramce ;-)
A tutaj to samo tylko w innej ramce ;-)
Podziel się: