reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a ja czwarta :eek:

hej a w ogóle co to za zaklepywanie tylko miejsca :wściekła/y:

my powoli zbieramy sie na spacerek tylko czekamy i tak po 9 wyjdziemy !!!
potem siostra moja przyjeżdza :-)

Jejku cieszę sie że przyjedziecie,mojemu juz wczoraj powiedziałam o moim planie na urodzinki Wiki i nie miał wogóle zastrzeżeń :-)

sandros,Justyna i Iza jesteście zapisane już na liste gości ;-) Justynko urodzinki zrobimy 10.06.07 :-) Więc będziecie mogli być :-) Jaka Wiki będzie szczęśliwa ;-) Może inne jeszcze przyjadą? Mokkate? Basia? Karolina?trininlov? i reszta babeczek... to bEdzie suuuper spotkanko ;-)

Powiem ci Justynko że o takich urodzinkach przeczytałam na forum N i dziewczyna powiedziała ze było o wiele lepsze niz tylko w gronie ciotek,babć i całej innej rodzinki :-) To będą najzabawniejsze urodzinki :-)

A to moje nowe prace ;-) Troszke jest niedociągnięć,ale dopiero się uczę ;-)

436e70beaeea071f.jpg

reklama
Do góry