reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
monysia ja uważam podobnie jak Mokkate. Wszystko pewnie jest w porządku i musisz o tym powiedzieć lekarzowi, pewnie coś postara się doradzić i na pewno od razu nie wsadzi CIę doo szpitala. Bądź dobrej myśli i miej uśmiech na twarzy :-) :-) :-) Taka piękna pogoda a ty się zadręczasz. Odetchnij świezym powietrzem, wyjdź na spacer i ciesz się, że masz w brzuszku słodką fasolinkę :tak:

reklama
monysia będzie wszysko ok! Opowiedz lekarzowi a on napewno cis ci doradzi ;-)

Justynko a więc dziekujemy za zaproszenie z którego napewno skorzystamy hihihi ;-)

mokkate dieki za info ;-) prezenty Martynki suuuuper :-)

!!!!!!! SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!!!

Dziewczyny zbliżają się urodzinki Wikusi w czerwcu :-) Bardzo bym chciała byście się przemogli i przyjechały z dziećmi (i mężusiami,jak kto woli ;-)) :-) Wiem że będzie przeszczęśliwa jak będzie u niej tyyyyyle dzieci ;-) Zorganizowałabym je penie na dworku na działce u teściów bo mają dużą,a nawet jest piaskownica ;-) Co wy na to ? Kto by zwas zrobił nam tą przyjemność?

Monysia skąd u Ciebie takie czarne myśli!!!! Mam podobne zdanie do dziewczyn!!! Od dziś musisz koniecznie WŁĄCZYĆ POZYTYWNE MYŚLENIE!!!! Jesteś w stanie błogosławionym, to piękny stan!!! Zobaczysz wszystko będzie dobrze!!!

Mokkate GRATKI DLA MARTYNKI ŻE TAK SUPER ZASYPIA, ODSTAWIŁA SIĘ OD PIERSI I JEST TAKA MĄDRA!!! SUPER DZIEWCZYNKA Z NIEJ!!!! :tak:
A co do rowerka my właśnie się zastanawiamy nad takim samym tylko zielonym, daj znać kiedy wyjdziesz z Martynką na tym rowerku bo muszę go obejrzeć na żywo. ALe myślę ze jest wart swojej ceny :tak:

Justyna już zrzucam fotki i zaraz będę do Ciebie wysyłać :)

MUSZĘ POCHWALIĆ DZIŚ KAROLCIĘ: PIERWSZY RAZ ZROBIŁA SIKU NA NOCNIK :-) :tak: :-)
A na spacerze (ponad 2 godziny) podreptała trochę na nózkach i nie chciała potem iść do wózka :baffled: Muszę chyba kupić takie szelki zeby lepiej się ją prowadzało bo mi kręgosłup wysiądzie :dry:

Witam

W imieniu mojego roczniaka dziękuję za życzenia:-) :-) :-)

iza, super, że Karolinka wie po co jest nocnik:tak:

monysia w Twoim stanie o wszystkich anomaliach musisz mówić lekarzowi i koniec czarnowidztwa:no: :no: :no:

Mokkate Ty to masz zdolną córkę:-)

A moja ostatnio odprawia dziwkie wrzaski w wózku...marzą jej się spacerki na rękach u mamy...niedoczekanie:-)
Dziś już koniec świętowania roczku, Młoda na mszy spokojna, niekiedy śpiewała, ale cóż...:happy:

Pa

Witam,

Monysia głowa do gory, pierwsze miesiace takie bywaja. A lepiej powiedz o tym lekarzowi, moze jakos zaradzi.

Iza gratulacje dla Karolinki - mam nadzieje, ze na tym jednym sie nie skonczy i teraz bardzo chetnie bedzie siadala na nocnik.

Czarnulka ja chcetnie oderwalabym sie od ciagu pracy, domu, nauki i spotkalabym sie z Wami. Wiec ja chetnie, mysle, ze Sonia rowniez.

Mokkate jestem pelna podziwu dla obu Twojich zdolnych coreczek

A dzis bylo pieknie. Po przedszkolu wybralysmy sie do parku - Sonia latala jak szalona, a teraz padla i spi.

Pozdrawiam,

Jeszcze raz Wam dziękuje!!!
Jesteście kochane!!!
Porozmawiam o tym z lekarzem i mam nadzieję że wszystko będzie szło ku lepszemu.

Monysia słonko nie zadręczaj sie !!! i co ja mam napisac więcej ?dziewczyny mają w 100% racje !! a lekarz to teraz Twój najbliższy powiernik i musi o wszystkim wiedzieć !!!! Na pewno coś zaradzi !!! Fasolka najważniejsza !!!

Czarnulka :-) a wiesz ze ja dzis jak myślałam o urodzinkach Liwii to sobie pomyślałam ze fajnie by było zrobić jej takie dziecinne a nie same ciotki dziadki itd. No ale zobaczymy jak będzie !!!
co do imprezy to Wikusia ma 11 więc Liwia na pewno byłaby szczęśliwa jakby mogla z solenizantką bambino wypić ;-) tylko my wyjeżdzamy na 10 dni od 15 do 25 czerwca więc wszystko zalezy kiedy bedziecie świętować !!!!

jutro jade do obi oblukać piaskownice albo materiał na piaskownice !!!
moje dziecie dzis rozpoczeło sezon chlebowy :-D tzn zaczęła znów tak jak w zeszlym roku jezdzić z tatusiem ranem po chlebek :happy: wiosna wiosna !!

Czarnulka my bardzo chętnie przyjedziemy na urodzinki Wikusi, jak będzie Rysiu to razem z nim, a jak wyjedzie to postaram się dotrzeć jakoś z Karolcią :tak:

Dziękujemy za gratki dla Karolci, dziś kilka razy zrobiła już na nocniczek, jak ją sadzam to robi za każdym razem siusiu (dziś raz jej się zdarzyło że jak tylko zdjęłam jej pampersa to zaczęła sikać i mnie osiusiała :szok: :-D )potem pokazuję jej jak wylewam do kibelka :-D Jak robiła kupkę to nie zdążyłam jej posadzić, jak się zorientowałam to kupcia była już w pieluszce, ale wszystko przed nami :-D zobaczymy co z tego dalej wyniknie. Jak zrobi się cieplutko to będzie łatwiej bo teraz to zanim ją porozbieram :baffled:

reklama
A oto fotki ze spotkanka z Justyną i Liwcią :-)
1 i 2. Karolcia w wózku Liwii :-)
3 i 4. Liwia, Karolcia i Martynka (chrześnica męża),
5. Nasz Księżniczki :)

Do góry