reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
100 latek dla Patrycji :-)

Iza to super :-) TEraz to się wysypiasz ;-)

Justynka ja też muszę doprowadzić się do porządku i spadam na dworek z dziewuszkami ;-) A ostatnio mówiłam mojemu Radkowi że chcę cię nawiedzić ;-) Chyba nie jesteś zła? bo ci zapowiadałam ;-) Ale kiedy to będzie to nie wiem :-)

trininlov napewno dasz rade ;-) A przepuścić spacerku nie możesz ;-)

mokkate gratuluje srebra ;-)

A co tak z Karoliną? Czy wiecie iedy będzie miała neta?

reklama
Justyna dziękuję za super spotkanko :tak: Liwcia to fajna, uśmiechnięta i grzeczniutka dziewczynka :-) :tak:
Wróciliśmy spoko, a na dłużej chyba zostaniemy u nich w sierpniu jak pojedziemy na urodzinki Martynki (już autobusikiem). Najstarsza Madzia na koniec tak mnie ścisnęła, nie chciała puścić, musiałam jej obiecać że przyjedziemy do nich na dłużej :-D

MariaOla super, że Jeremiaszek zdrowy i tak ładnie przybiera!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Twojego Jareczka!!!!

Ewcik dużo zdrówka dla Filipka, oby katarek nie był bardzo uciążliwy i szybko minął!!! A wodę morską masz:confused: Ja stosowałam to samo co Justyna i też pomagało :-)

Mokkate fajnie ze udana imprezka, widze że superowe prezenty malutka dostała. A ten rowerek to ten nad którym się zastanawiamy, tylko w innej wersji kolorystycznej. Śliczny torcik!!!

Anian super że imprezka się udała i Patusia zadwolona z prezentów!!

ZA NIEDŁUGO ŚNIADANKO I SPACEREK, BO NA DWORKU ŚLICZNIE!!!! :-)

Witam,

Wszystkiego najlepszego dla Martynki i Patrycji

prezentzsercem5rr.gif

hej my juz po 2h spacerku a Liwia wyszalała sie na placu zabaw i teraz je danonka i zaraz do łózia !!

zupka pyka i sie robi, w taką pogode to nie ma jak zupka bo te mięcha mi juz bokiem wyłażą !!!

Czarnulka :tak: :tak: :tak: zapraszam całą Czarnulkową rodzinkę :-D

Izka to super ze planujecie na sierpień dłuższy pobyt to moze kuzynka puści Was na dłużej do nas :-D

My tez juz po spacerku. Pogoda sliczna!!!!

Justyna- oooo...to widze, ze ty dom otwarty prowadzisz...:-)
Dobrze wiedzieć, to i my Cie może nawiedzimy...:-D ;-) ;-) ;-) :-D

Czarnulka- Karola koło 15 marca powinna juz być, ale... to tylko instytucja, więc zawsze może coś się obsunąć....

Dziękujemy jeszcze za życzenia cioci Czarnulce i Sandros:tak:

Iza- bardzo fajny ten rowerek, choć na początku byłam dość sceptycznie nastawiona. A teraz uważam, ze będzie rósł razem z Martynką, bo wszystkie zabezpieczenia można rozmontować.

Nie mogę wyjść z podziwu, jak ta moja młodsza teraz pięknie zasypia. Zostawiam ją samą w łóżeczku, a ona po chwili już śpi.:szok: :-)
I odstawiła się od piersi w nocy i częściowo w dzień. Od kilku dni karmię ją już tylko rano i wieczorem po kąpieli (tak jak chciałam:-) :tak: ) Choć musze Wam się przyznać, że mi trochę dziwnie:zawstydzona/y::sick: ...ale to chyba normalne...:confused:

Hej!!!
Ja również dołączam się do życzonek dla Waszych wspaniałych pociech: Martynki i Patrycji!!!
A tak nawiasem czy uważacie że powinnam powiedzieć lekarzowi o moich dolegliwościach i problemach?
Bo się boję co mi powie. Źle się dzieje ze mną, mąż na mnie krzyczy i wciska mi jedzonko na siłę, ja jjem i i oddaje odrazu. :baffled::baffled::baffled:
Do tego gdy coś zjem to zażyna mnie w brzuchu jak jasna ch...
Bardzo mało piję, mam wode 1,5l na 5 dni i czasem nic więcej nie wypije. :confused:
Boje się że coś wyjdzie źle teraz na badaniu a jednocześnie cieszę się że wkrótce się dowiem czy jest ok czy coś zepsułam. :sad:
Jestem smutna ostatnio i nic mnie nie cieszy.
Dzieję się coś złego. :-(
Pomóżcie!!!

Muszę mu o tym powiedzieć ale boję się jego reakcji i tego że w najgorszym wypadku wsadzi mnie do szitala i będą mnie karmić kroplówami

Monysiu- przede wszystkim nie możesz wszystkiego widzieć w czarnych barwach, bo to będzie działało jak "samospełaniająca się przepowiednia"
Od dziś - TYLKO POZYTYWNE MYSLENIE!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak:
To, ze zwracasz jedzenie moze być też związane ze stresem jaki przeżywasz. Im bardziej chcesz i sie starasz, tym bardziej nie mozesz....
A lekarze nie wsadzaja od razu do szpitala. Wszystko mu opowiedz, bo może będziesz potrzebowała czegoś na uspokojenie ....

reklama
Do góry