reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
100 latek dla Patrycji :-)

Iza to super :-) TEraz to się wysypiasz ;-)

Justynka ja też muszę doprowadzić się do porządku i spadam na dworek z dziewuszkami ;-) A ostatnio mówiłam mojemu Radkowi że chcę cię nawiedzić ;-) Chyba nie jesteś zła? bo ci zapowiadałam ;-) Ale kiedy to będzie to nie wiem :-)

trininlov napewno dasz rade ;-) A przepuścić spacerku nie możesz ;-)

mokkate gratuluje srebra ;-)

A co tak z Karoliną? Czy wiecie iedy będzie miała neta?

reklama
Justyna dziękuję za super spotkanko :tak: Liwcia to fajna, uśmiechnięta i grzeczniutka dziewczynka :-) :tak:
Wróciliśmy spoko, a na dłużej chyba zostaniemy u nich w sierpniu jak pojedziemy na urodzinki Martynki (już autobusikiem). Najstarsza Madzia na koniec tak mnie ścisnęła, nie chciała puścić, musiałam jej obiecać że przyjedziemy do nich na dłużej :-D

MariaOla super, że Jeremiaszek zdrowy i tak ładnie przybiera!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Twojego Jareczka!!!!

Ewcik dużo zdrówka dla Filipka, oby katarek nie był bardzo uciążliwy i szybko minął!!! A wodę morską masz:confused: Ja stosowałam to samo co Justyna i też pomagało :-)

Mokkate fajnie ze udana imprezka, widze że superowe prezenty malutka dostała. A ten rowerek to ten nad którym się zastanawiamy, tylko w innej wersji kolorystycznej. Śliczny torcik!!!

Anian super że imprezka się udała i Patusia zadwolona z prezentów!!

ZA NIEDŁUGO ŚNIADANKO I SPACEREK, BO NA DWORKU ŚLICZNIE!!!! :-)

Witam,

Wszystkiego najlepszego dla Martynki i Patrycji

prezentzsercem5rr.gif

hej my juz po 2h spacerku a Liwia wyszalała sie na placu zabaw i teraz je danonka i zaraz do łózia !!

zupka pyka i sie robi, w taką pogode to nie ma jak zupka bo te mięcha mi juz bokiem wyłażą !!!

Czarnulka :tak: :tak: :tak: zapraszam całą Czarnulkową rodzinkę :-D

Izka to super ze planujecie na sierpień dłuższy pobyt to moze kuzynka puści Was na dłużej do nas :-D

My tez juz po spacerku. Pogoda sliczna!!!!

Justyna- oooo...to widze, ze ty dom otwarty prowadzisz...:-)
Dobrze wiedzieć, to i my Cie może nawiedzimy...:-D ;-) ;-) ;-) :-D

Czarnulka- Karola koło 15 marca powinna juz być, ale... to tylko instytucja, więc zawsze może coś się obsunąć....

Dziękujemy jeszcze za życzenia cioci Czarnulce i Sandros:tak:

Iza- bardzo fajny ten rowerek, choć na początku byłam dość sceptycznie nastawiona. A teraz uważam, ze będzie rósł razem z Martynką, bo wszystkie zabezpieczenia można rozmontować.

Nie mogę wyjść z podziwu, jak ta moja młodsza teraz pięknie zasypia. Zostawiam ją samą w łóżeczku, a ona po chwili już śpi.:szok: :-)
I odstawiła się od piersi w nocy i częściowo w dzień. Od kilku dni karmię ją już tylko rano i wieczorem po kąpieli (tak jak chciałam:-) :tak: ) Choć musze Wam się przyznać, że mi trochę dziwnie:zawstydzona/y::sick: ...ale to chyba normalne...:confused:

Hej!!!
Ja również dołączam się do życzonek dla Waszych wspaniałych pociech: Martynki i Patrycji!!!
A tak nawiasem czy uważacie że powinnam powiedzieć lekarzowi o moich dolegliwościach i problemach?
Bo się boję co mi powie. Źle się dzieje ze mną, mąż na mnie krzyczy i wciska mi jedzonko na siłę, ja jjem i i oddaje odrazu. :baffled::baffled::baffled:
Do tego gdy coś zjem to zażyna mnie w brzuchu jak jasna ch...
Bardzo mało piję, mam wode 1,5l na 5 dni i czasem nic więcej nie wypije. :confused:
Boje się że coś wyjdzie źle teraz na badaniu a jednocześnie cieszę się że wkrótce się dowiem czy jest ok czy coś zepsułam. :sad:
Jestem smutna ostatnio i nic mnie nie cieszy.
Dzieję się coś złego. :-(
Pomóżcie!!!

Muszę mu o tym powiedzieć ale boję się jego reakcji i tego że w najgorszym wypadku wsadzi mnie do szitala i będą mnie karmić kroplówami

Monysiu- przede wszystkim nie możesz wszystkiego widzieć w czarnych barwach, bo to będzie działało jak "samospełaniająca się przepowiednia"
Od dziś - TYLKO POZYTYWNE MYSLENIE!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak:
To, ze zwracasz jedzenie moze być też związane ze stresem jaki przeżywasz. Im bardziej chcesz i sie starasz, tym bardziej nie mozesz....
A lekarze nie wsadzaja od razu do szpitala. Wszystko mu opowiedz, bo może będziesz potrzebowała czegoś na uspokojenie ....

reklama
Do góry