reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej kobitki
Mnie to tydzińnie było :szok:i nie dam rady nadrobić tyle naprodukowaliscie.
U nas była awaria w bloku bo cos przewiercili inie było netu:wściekła/y:
U nas wszystko ok,ostatnio byłam u lekarza słyszałam juz serducho ,lekarka powiedziała ze wszyściutko jej sie podoba;-):tak::happy: Oliwka jak to oliwka ,juz powie jak sie nazywa imie nazwisko i ile ma latek ,ostatnio cieplutko było to poszła z tatą na ślizgawke przyszli ,wszystko do prania teraz sie zacznie :-D
Widze ze kAROLI JESZCZE NIE MA :szok:
IZA BUCIKI śLICZNE JA TEZ TAKIE KUPIłAM BALERINKI i niebieskie:-)

Ja siedze pochłonieta serialem prison break tak ze mi sie nie nudzi:no: i zaczynam sie uczyc angielskiego juz od dziś:-)
Miłego piątku;-)

reklama
Przedszkole już zaklepane:-) :-)
Mała we wrześniu będzie już w grupie 4-5 altków, bez leżakowania to będzie mogła zostawać dłużej:happy: :happy: :wink:

Nareszcie weekend i wolne:rolleyes: :rolleyes:

Moje dziecko rozgryza komputer.

Planuję urządzić pokój jakie mebelki polecacie. Mi podobają się z firmy Szynaka - Cool i BRW Capslook.

Jakie inne firmy możecie polecic ???

Witam,

Martaglo nie rozumiem - u Soni w przedszkolu lezakowanie nie jest obowiazkowe i dzieciaki zostaja tak dlugo jak musza. My Sonie odbieramy tak +/- 16.

Iza butki fajne i mysle, ze nie sa zle.

Mokkate trzymam kciuki, zeby sie Daria nie rozchorowala.

Luczynka ja jak Sonia miala ok 6 miesiecy to zaczelam w Vizir, a plukalam w Lenor fluar dream - ale nastawialam podwojne plukanie.

Wczoraj jak Rafal byl z psami na spacerze Dodzer wpadl pod samochod. Wygladalo bardzo groznie, ale juz dzis zupelnie nic nie widac. Psiak jest tylko troche spokojniejszy.
Sonia szaleje. A uczy sie teraz w rekordowym tempie. Dwa razy w tygodniu spiewa nam nowa piosenke - do znudzenia. Teraz przerabiamy Panie Janie - mam dosc.

Pozdrawiam,

wreszcie weekend!!!!!!!!!!!!!

dziewczynki pamiętacie może stronę internetową basenu, na który chodziła MMM z Grzesiaczkiem??????????

Cześć dziewczyny!!!
Jeszcze żyję :-) miło mi że o mnie pamiętacie :-) :tak::-)
Za wcześnie się pochwaliłam że nie już nie wymiotuję.
Niestety wróciło :baffled:
Ostatnio jadłam same pomarańcze a teraz tego nie przyjmuję i zostałam o wafelkach ryżowych. Ale też dobre, ważne że nie mdli jak to jem.
Jutro rano idę pozbyć się paru groszy i zrobić w końcu te badania.
Kolejne badanie mam już za tydzień bo muszę przyjść z wynikami.
Pozdrawiam Was dziewczynki i ściskam mocno.

no Oliwka fajnie ze wszystko u Ciebie ok !!! no i u drugiej brzuchatki Monysi tez !!! Trzymam kciuki zeby mdłości poszły precz !!!

Sandros a jeszcze niedawno mówiałaś ze Sonia nic jeszcze nie mówi a tu proszę :-D super !!! Pewnie smiechu pelno :-D
Dobrze ze z psiakiem dobrze :happy:

Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę i zaraz idę do wyrka.
Mokkate i Justynka - Karolinka dziękuje za życzonka :happy:

Monysia i Oliwka cieszę się ze u Was (Kochane nasze w błogosławionych stanach) wszystko ok!!!!

Sandros to proszę jak Sonia się rozgadała :-) Chciałaś zeby więcej mówiła to masz :-D
Dobrze ze z pieskiem ok.

Kaśka nie pomogę w sprawie basenu :no: :sick:

Martaglo w sprawie mebelków też niestety :no: doradze.

Byłam dziś zważyć Karolinkę (z racji kolejnej miesięcznicy) waży 8700 i przybrała przez 2 tygodnie i 2 dni 200 gram:tak:.
Lekarka powiedziała ze wszystko super i nie mogła się małej nachwalić :-) :tak: :happy:

reklama
Do góry