reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej kobitki
Mnie to tydzińnie było :szok:i nie dam rady nadrobić tyle naprodukowaliscie.
U nas była awaria w bloku bo cos przewiercili inie było netu:wściekła/y:
U nas wszystko ok,ostatnio byłam u lekarza słyszałam juz serducho ,lekarka powiedziała ze wszyściutko jej sie podoba;-):tak::happy: Oliwka jak to oliwka ,juz powie jak sie nazywa imie nazwisko i ile ma latek ,ostatnio cieplutko było to poszła z tatą na ślizgawke przyszli ,wszystko do prania teraz sie zacznie :-D
Widze ze kAROLI JESZCZE NIE MA :szok:
IZA BUCIKI śLICZNE JA TEZ TAKIE KUPIłAM BALERINKI i niebieskie:-)

Ja siedze pochłonieta serialem prison break tak ze mi sie nie nudzi:no: i zaczynam sie uczyc angielskiego juz od dziś:-)
Miłego piątku;-)

reklama
Przedszkole już zaklepane:-) :-)
Mała we wrześniu będzie już w grupie 4-5 altków, bez leżakowania to będzie mogła zostawać dłużej:happy: :happy: :wink:

Nareszcie weekend i wolne:rolleyes: :rolleyes:

Moje dziecko rozgryza komputer.

Planuję urządzić pokój jakie mebelki polecacie. Mi podobają się z firmy Szynaka - Cool i BRW Capslook.

Jakie inne firmy możecie polecic ???

Witam,

Martaglo nie rozumiem - u Soni w przedszkolu lezakowanie nie jest obowiazkowe i dzieciaki zostaja tak dlugo jak musza. My Sonie odbieramy tak +/- 16.

Iza butki fajne i mysle, ze nie sa zle.

Mokkate trzymam kciuki, zeby sie Daria nie rozchorowala.

Luczynka ja jak Sonia miala ok 6 miesiecy to zaczelam w Vizir, a plukalam w Lenor fluar dream - ale nastawialam podwojne plukanie.

Wczoraj jak Rafal byl z psami na spacerze Dodzer wpadl pod samochod. Wygladalo bardzo groznie, ale juz dzis zupelnie nic nie widac. Psiak jest tylko troche spokojniejszy.
Sonia szaleje. A uczy sie teraz w rekordowym tempie. Dwa razy w tygodniu spiewa nam nowa piosenke - do znudzenia. Teraz przerabiamy Panie Janie - mam dosc.

Pozdrawiam,

wreszcie weekend!!!!!!!!!!!!!

dziewczynki pamiętacie może stronę internetową basenu, na który chodziła MMM z Grzesiaczkiem??????????

Cześć dziewczyny!!!
Jeszcze żyję :-) miło mi że o mnie pamiętacie :-) :tak::-)
Za wcześnie się pochwaliłam że nie już nie wymiotuję.
Niestety wróciło :baffled:
Ostatnio jadłam same pomarańcze a teraz tego nie przyjmuję i zostałam o wafelkach ryżowych. Ale też dobre, ważne że nie mdli jak to jem.
Jutro rano idę pozbyć się paru groszy i zrobić w końcu te badania.
Kolejne badanie mam już za tydzień bo muszę przyjść z wynikami.
Pozdrawiam Was dziewczynki i ściskam mocno.

no Oliwka fajnie ze wszystko u Ciebie ok !!! no i u drugiej brzuchatki Monysi tez !!! Trzymam kciuki zeby mdłości poszły precz !!!

Sandros a jeszcze niedawno mówiałaś ze Sonia nic jeszcze nie mówi a tu proszę :-D super !!! Pewnie smiechu pelno :-D
Dobrze ze z psiakiem dobrze :happy:

Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę i zaraz idę do wyrka.
Mokkate i Justynka - Karolinka dziękuje za życzonka :happy:

Monysia i Oliwka cieszę się ze u Was (Kochane nasze w błogosławionych stanach) wszystko ok!!!!

Sandros to proszę jak Sonia się rozgadała :-) Chciałaś zeby więcej mówiła to masz :-D
Dobrze ze z pieskiem ok.

Kaśka nie pomogę w sprawie basenu :no: :sick:

Martaglo w sprawie mebelków też niestety :no: doradze.

Byłam dziś zważyć Karolinkę (z racji kolejnej miesięcznicy) waży 8700 i przybrała przez 2 tygodnie i 2 dni 200 gram:tak:.
Lekarka powiedziała ze wszystko super i nie mogła się małej nachwalić :-) :tak: :happy:

reklama
Do góry