reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A my w ferworze przygotowań:-) .....

Luczynka- ale ta Twoja mała cudna!!!!! A w tym żółtym !!!! Sama słodycz!!!!:tak:
Daria nie raczkowała w ogóle, a Martynka najpierw pełzała, a w 10 miesiącu zaczęła raczkować.

Trininlove- to teraz musi już byc wszystko ok. Trzymam kciuki

Justyna- dziś znów podium...:szok:

Iza- mi też było bardzo miło....:happy: I powtórzę jeszcze raz: Bardzo fajnie wyglądasz w tej nowej fryzurce!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo!!!!!:tak: :tak: :tak:

Czarnulka- Wczoraj 2 razy i dziś raz- Martynka chciała iść na nocnik i za każdym razem robiła siusiu. Ona ma chyba fajną zabawę z tego...:-D

reklama
Mokkate :zawstydzona/y: Dziękuję za komplementy, jesteś baaardzo miła :-) :-) :-)

Brawo dla naszej dzisiejszej solenizantki, że tak szybko załapała nocniczek!!!! Super mądra dziewczynka z niej!!!!
Pewnie dziś tu nie zajrzysz z braku czasu, ale potem wklejaj fotki, nie pochwaliłaś się kreacją Martynki :wściekła/y: :-)
UDANEJ IMPREZKI!!!

A wiec BRĄZ! :-)

Oliwka dziekuje wszystkim za komplemenciki. Ach, jaki to miod na serce matki sluchac takich slowek o Córeczce :happy:

Trininlov no to pewnie Dziewczynki sa szczesliwe jak maja pieska. Ja osobiscie jestem za wychowywaniem dzieci wraz ze zwierzetami. NAwet czytalam ostatnio artykul ze jesli w odmu jest pies lub kot to dzieci rzadziej maja alergie. No i my tez mamy pieska:-)

Justyna az mi wstyd za ta kartke :-( postaram sie poprawic:zawstydzona/y:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARTYNKI Z OKAZJI ROCZKU!

To ja dzisiaj poza podium :-(
luczynka no pewnie coś w tym jest. My już mamy cały zwierzyniec :tak: bo mamy jeszcze świnkę morską i królika :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARTYNKI !!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SAMYCH RADOSNYCH DNIA DLA KOCHANEGO ROCZNIAKA MARTYNKI!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Martynko ..... dużo słonka
i usmiechu na kolejny rok
od ciotki Marioli i Jeremiego

Mój Skarb waży już 5200 więc dwa kilko w dwa miesiące :-)
Byliśmy na szczepieniu (zwykłe) i Jeremi był bardzo dzielny, po zastrzyku nawet podrywał pielęgniarkę (ostra babeczka ;-) ).
Teraz i Ja i Jarek jesteśmy chorzy (przeziębienie) i Jeremi jest jedynym zdrowym członkiem rodziny.
Pozdrawiam

reklama
:-) juz po spotkanku z Karolcią i Izką ! Fajnie tylko krótko i chłodno sie zrobiło i trzeba było sie zbierać !! Karolcia bardzo odważna i radosna panienka!!! zresztą na pewno po mamie !

Mariola no wreszcei jakieś wieści !! duzo zdrówka !!!

Do góry