reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A my w ferworze przygotowań:-) .....

Luczynka- ale ta Twoja mała cudna!!!!! A w tym żółtym !!!! Sama słodycz!!!!:tak:
Daria nie raczkowała w ogóle, a Martynka najpierw pełzała, a w 10 miesiącu zaczęła raczkować.

Trininlove- to teraz musi już byc wszystko ok. Trzymam kciuki

Justyna- dziś znów podium...:szok:

Iza- mi też było bardzo miło....:happy: I powtórzę jeszcze raz: Bardzo fajnie wyglądasz w tej nowej fryzurce!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo!!!!!:tak: :tak: :tak:

Czarnulka- Wczoraj 2 razy i dziś raz- Martynka chciała iść na nocnik i za każdym razem robiła siusiu. Ona ma chyba fajną zabawę z tego...:-D

reklama
Mokkate :zawstydzona/y: Dziękuję za komplementy, jesteś baaardzo miła :-) :-) :-)

Brawo dla naszej dzisiejszej solenizantki, że tak szybko załapała nocniczek!!!! Super mądra dziewczynka z niej!!!!
Pewnie dziś tu nie zajrzysz z braku czasu, ale potem wklejaj fotki, nie pochwaliłaś się kreacją Martynki :wściekła/y: :-)
UDANEJ IMPREZKI!!!

A wiec BRĄZ! :-)

Oliwka dziekuje wszystkim za komplemenciki. Ach, jaki to miod na serce matki sluchac takich slowek o Córeczce :happy:

Trininlov no to pewnie Dziewczynki sa szczesliwe jak maja pieska. Ja osobiscie jestem za wychowywaniem dzieci wraz ze zwierzetami. NAwet czytalam ostatnio artykul ze jesli w odmu jest pies lub kot to dzieci rzadziej maja alergie. No i my tez mamy pieska:-)

Justyna az mi wstyd za ta kartke :-( postaram sie poprawic:zawstydzona/y:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARTYNKI Z OKAZJI ROCZKU!

To ja dzisiaj poza podium :-(
luczynka no pewnie coś w tym jest. My już mamy cały zwierzyniec :tak: bo mamy jeszcze świnkę morską i królika :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARTYNKI !!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SAMYCH RADOSNYCH DNIA DLA KOCHANEGO ROCZNIAKA MARTYNKI!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Martynko ..... dużo słonka
i usmiechu na kolejny rok
od ciotki Marioli i Jeremiego

Mój Skarb waży już 5200 więc dwa kilko w dwa miesiące :-)
Byliśmy na szczepieniu (zwykłe) i Jeremi był bardzo dzielny, po zastrzyku nawet podrywał pielęgniarkę (ostra babeczka ;-) ).
Teraz i Ja i Jarek jesteśmy chorzy (przeziębienie) i Jeremi jest jedynym zdrowym członkiem rodziny.
Pozdrawiam

reklama
:-) juz po spotkanku z Karolcią i Izką ! Fajnie tylko krótko i chłodno sie zrobiło i trzeba było sie zbierać !! Karolcia bardzo odważna i radosna panienka!!! zresztą na pewno po mamie !

Mariola no wreszcei jakieś wieści !! duzo zdrówka !!!

Do góry