reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!!

oooooo Luczynka :-) co tak długo :confused: A ja piore dalej oddzielnie i w loveli !!

Mokatka to piękne uczucie tak cała noc przespać !! ja pamiętam ze pierwszą cala przespaną noc budziłam sie co chwile i sprwadzalam co i jak !!! i w gruncie rzeczy wstalam bardziej niewyspana ale teraz jest juz ok !!

Anian fajnie Cie czytać !!!!

a dzis spacerowałyśmy pieszo ale potem musiałam ją na rękach nieść bo sie zmęczyla i krzyz mi napiernicza ale i tak przeczlapała daleko !! Mówie jej na nózkach chociaż do końca tej drogi bo mame bolą ręce i do końca drogi i Cie wezme na ręce no i idzie idzie lalaalalal śpiewa no to na końcu drogi ja nic i dalej z nią a ona za chwile staje jak wryta i z pretensją w glosie maaaaamaaaa :baffled: :-D

reklama
Witam!

Właśnie wróciłam od fryzjera, nie do końca jestem zadowolona, trochę za bardzo mnie wyszczygła ale sie przyzwyczaje. Tyle włosów tam zostawiłam :szok:

Mokkate GRATKI przespanej nocki Martynki!!! Oj dorasta Ci córeczka!!!

Justyna :-D

Baska do mnie dzwoniła, przez jakiś czas znów jej nie będzie bo znów ma coś z notebookiem :sick:

Justyna- No maaaaamaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Jak mogłaś tak dziecko oszukać!!!!!!!!!!!!! Ty, ty, ty!!!!;-) ;-)

A ja jestem tak :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: , że zaraz eksploduję!!!!!!!!!!!!!!!
Mama koleżanki Darii, u której wczoraj była, nie pomyślała, żeby mnie uprzedzić, że jej syn ma od tygodnia katar i kaszel. Dziś oboje (koleżanka i brat) mają gorączkę i katar. Daria oczywiście też pociągająca!!!!!!!!!!!!!
A ja mam w niedzielę imprezę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby to......:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Luczynka ja piorę już od dawna (chyba jak mała miała pół roku ale nie pamiętam dokładnie) wszystko razem w Vizirze Sensitive i płucze w Lenor Sensitive. A od jakiegoś czasu płuczę tez w zwykłym płynie i nic małej nie ma.

Mokate ja tez mam takich znajomych juz dwa razy Liwia od nich cos przywlekła !! bo siedzimy raz a oni no mały ma dzis goraczke :baffled: albo no juz sie im konczy zapalenie oskrzeli bo oboje mieli :eek: normalnie teraz jak tam mam jechać to sie pytam sto razy a zdrowi wszyscy a na pewno :baffled:
Normalnie brak slów !!!

Izka zdjęcia poproszę !! bo Cie jeszcze w niedziele nie poznam :-D

Izka to wszystkiego najpiękniejszego dla Twojej córci na tej ostatniej prostej przed rocznicą urodzinek :tak: :-)

Mokatka trzymam kciuki zeby Twoje dziewczyny przegoniły choróbsko a sio !!

reklama
Do góry