reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justyna- kalosze..... a co, przwidujesz deszczowa wiosnę???:-) ;-)
Jezyk niemowląt jest niesamowity... a najbadziej to, że każda mama jakoś rozumie swoje dziecko:-D

Iza- nie potroiła, ale nasza lekarka powiedziala, że o tym nic nie wie i że dla niej sa ważne tablice centylowe. A według centyli wazy dobrze.
Ze szczepieniem mi sie szczególnie nie spieszy...:baffled:

Kubusiowa- nie wiem czy nie będę się martwić dietami, bo brzucholek Martynka to ma...:-D ;-) :-)
Fajnie, ze Ci sie interes rozkręca, może nie będziesz musiała wracac do pracy???:confused: :-) I robisz to co lubisz!

Dzięki za trzymanie kciuków, bo szkoła Darii zdobyła złoty puchar w siatkówce...:-D
A Martynka dziś jakaś śpiąca. Własnie wyraźnie wskazała na swoje łóżęczko, więc ją położyłam i...śpi:szok: :szok: :szok: To chyba ta pogoda...

Mokate ale masz zdolne córy :tak: No to przydąły sie kciuki a ja na szczeście miałam wczorajszy obiadek do podgrzania i szło nastawić z zaciśniętymi kciukami :-D

a kalosze kupilismy bo na naszej drodze pełno kałuży i moje dziecie ani jednej nie przepuści :eek: a mądra mamusia pokazala jak kamyczki robią hops do wody i ta teraz tylko do kałuży i kupę kamieni zbierać :baffled:

Hejka

Wpadłam na chwilkę się przywitać, a przy okazji odpocząć:-) .

Dziś cały dzień na nogach a jeszcze wiele przede mną:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Cierpię na brak czasu (ale to nic nowego:-D ), a muszę jeszcze TYLE zrobić i najważniejsze - troszkę się przespać;-)
U nas przygotowania do roczku pełną parą...jutro teściowie przyjeżdżają :sick:, w sobotę imprezka...
Tak więc moje drogie postaram się zajrzeć, bo wszak trzeba się wyluzować, ale nie wiem czy czasu mi starczy.
Jak czytam o tych chudzinkach...to myślę, że Pati do nich się nie zalicza:-) Ale potwerdzenie będę miała pod koniec marca.:-)

iza, ale śliczne butki:tak:

mokkate, jakie Ty masz zdolne córy... (to po mamusi:confused: ;-) )

justyna, grunt to wyobraźnia mamusi;-) a Liwii życzę mnóstwa olbrzymich kałuż:-)

Dobra, trzymajcie się

PA

To już jest straszne.

Zamykam dzień

I pojawiam się na podium - MAM ZŁOTO:-) :-) :-)

Miłego dnia - ja zmykam do pracy:dry: ale o 12:20 mam już weekend:cool2:

Srebro!!!!:-)
No, wszystko wraca do normy....;-) :-p

WYSPAŁAM SIĘ!!!!!!!! WYSPAŁAM!!!!!!
MARTYNKA NIE OBUDZIŁA SIE DZIŚ W NOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)
PIERWSZY RAZ OD 12 MIESIĘCY PRZESPAŁA CAŁĄ NOC !!!!!
JESTEM W SZOKU!!!

brąz!!!!!!!!!! abyło by srebro tylko Kuba w trakcie pisania posta wyłączył mi kompa:-D

mokkate - ale raj z tym spabiem:tak: życze juz wszystkie takie przesypiane noce

no i smyk nie pozwala mi pisać narka

Witam!
Dziewczyny, mam do Was pytanie, kiedy zaczelyscie prac rzeczy Waszych Dzieci razem z Waszymi? No i w jakim proszku i plynie? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz :tak:
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Pa.

reklama
Luczynka- piorę razem, ale w Jelpie.
Coś dawno Cię nie byo!:tak: Jak tam mała? Może jakieś zdjęcia?

Kubusiowa- dziekuję , dziękuję. Oby jej tak zostało!:-)

Do góry