reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Mnie generalnie jutro pasuje, ale jak wolicie. CO do poniedzialku, to mam problem z kim zostawic mloda. Poniedzialej mi odpada, najwczesniej w srode.

Kurcze znow sie rozchorowalam. Jeszcze nie posprzatalam lekow po ostatniej chorobie a tu znow niagara z nosa. Mze faktycznie odluzmy spotkanie, nie bede Was zarazac.

Moje gg - 1901862 - dajcie mi znac co ustalone, zgadzam sie na wszystko. Przeczytam jutro bo teraz ide wziasc ciepla kapiel i do lozka.

Pa

reklama
ej lasensje a gdzie Wy to się wybieracie beze mnie!!!! :mad: :mad: :mad: heeee????? moze byscie tak mamuske wątkową zaprosiły na ten miting ;D ;D ;D, albo ja się sama wproszę!! oooo!!! no to czekam na odzew...mam nadzieje ze nie założycie nowego watku z tego powodu ze sie Wam wpraszam ;D ;D ;D a teraz juz spadam bo moj męzulo sie domaga zebym do niego przyszła bo nie umie spac bez żonki... jak bym nie znała mojego chopka to bym uwierzyła ;)
papatki i do zobacoznka mam nadzieje jutro ;D

Witam,

Wszyscy moga sie z nami zabrac, ale obecnie to jest jak w czeskim filmie nikt nic nie wie.
Spotkanie mialo byc dzis na 12 pod Zielonym Oczkiem przy parku kosciuszki. Ale okazuje sie, ze chyba dzis nic z tego. Ostatnie slowo nalezy do Agi77

hej kobitki  :)

Dzis wczesniej bo sie wybieram do tego urzedu  ::) Karolka , Sandros przepraszam ale no zapomnialam . Pogoda podobno jeszcze dlugo bedzie , wiec czy to bedzie dzis , w poniedzialek , czy w srode na jedno wyjdzie . Z dzieckiem ja tez mam klopot je gdzies umiescic . W ogole sobie nie wyobrazam co to bedzie gdy pojde do pracy a maly do zlobka , chyba sie zaryczy  :(. No nic umawiamy sie poki co z dzieciarkami ;) , wstepnie sroda , Trysia jak najbardziej zapraszamy  ;D, czy data Ci pasuje ? Godzina 12.00 w Parku Kosciuszki pod "Zielonym Oczkiem";). Jezeli ktosik jest jeszcze chetny super bedzie nas wiecej  ;D

Sandroska nie daj sie grypsku , duzo wit c na dzien dobry ;) Damy znac co by jakby  ;D

Karolka specjalnie wzielam meza i aparat  ;D ;D . Kuba (moj maz) sie ze mnie nabijal ze uparlam sie na te zdjecia w parku , w tle kolorowych drzew .... a w ogole mnie wtedy jakas nostalgia ogarnela i nawet kot patrzyl w ten dzien na mnie tak od miski  ;D

hpim1422pop5hi.jpg

Ok dziewczeta zmiatam zrobic sobie makijaz , co by sie ludziska mnie nie wystraszyli

widzisz trysia ile straciłaś jak Cię nie było ;) ale chętnie Cię zapraszamy na spotkanko :)

sandros mam nadzieję że ze zdrówkiem ok ?? i chyba jednak będzie środa ze spotkaniem.

agula ale ładnie razem wyglądacie :) ale ten Twój mały rozpieszczony :)

ja już wróciłam z mieszkanka a jutro jadę dalej robić,jak już mogę rodzić to dlaczego mam się ograniczać ;) mam nadzieję że nie tzreba się zapisywać na poród na raciborskiej bo jeszcze tego nie zrobiłam ::) i mam nadzieję że mimo wszystko mnie przyjmą,jak by nie było to to najbliższy szpital na miejscu zameldowania ::)

cukroweserduszka4oa.gif

Dzieki Karolka :) Maly rozpieszczony bo dlugo wyczekiwany ;D
To komplement dla mnie slyszac ze dziecko dobrze wyglada , jest radosne i zawsze usmiechniete . Widac sprawdzam sie jako matka ;D Dbam jak tylko moge , ale staram sie tez nauczyc go samodzielnosci i nie panikowac gdy nabije sobie guza ...tak jak wczoraj np .Nie powiem jest to trudne , ale nie pierwszy i nie ostatni ;)raz sie uderzy. A ten etap temu sprzyja brrr wszystko przede mna :p
Zmykam bo starszy glodny zaraz przyjdzie , a ja przy kompie ::) ;D
Papatki dla Was :)

wiiiitam wszystkie śpiochy ;D

aga jaka Ty skromna jesteś ;D ("widać że jestem dobrą matką") ;D . Słyszałam właśnie że najlepiej nie panikować jak maluch się przewróci tylko się uśmiechnąć,coś w tym jest... jak ktoś zaczyna biadolić to dziecko zaraz w ryk ;)

heh,wiecie co ? wczoraj byłam na mieszkanku i w skrzynce miałam gazetę ( Twój maluszek) ,nie zapakowaną,tylko z malutką samoprzylepną karteczką z numerem bloku i mieszkania ::) nie mam pojęcia skąd się tam to wzięło! tym bardziej że ta gazeta jest płatna ::) aż mi się przypominam jak dostałam z 0,5 miesiąca temu ten albumik dla dziecka też nie wiem od kogo ::)

jakie macie plany na dziś ? ja zabieram radio,kupuję coiś słodkiego ( jeżyki są rewelacyjne,jadłyście ? :) ) i lecę robić na chatę ,tak za parę godz of course,bo teraz przypominam strach na wróble ;D

elki3uo.jpg

reklama
Witajcie!! ja nadal zle sie czuje ale przeziebienie powoli przechodzi bo juz nie jestem taka polamana i bylam w stanie sie dokulac:):)
karolinna ja tez mam rodzic na Raciborskiej:):) mam nadzieje ze zdasz relacje co i jak:)
A teraz uciekam do lozeczka odpoczywac:)
pozdrawiam!

Do góry